Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 19
lavi02 spune:
noki chiar nu-s suparata absolut deloc, stiu ca au intrebat mai multe fete de noi, pe moment am uitat sa raspund ca m-am luat cu altele si apoi m-a ros constiinta ca voi intrebati de Nati si eu nu va raspund asa ca am raspuns global, n-am mai nominalizat sa nu uit pe cineva.
Oare ce mai face cuscra Corap? S-o fi intors din tarile calde Barceloneze?
ela27oana spune:
anda-ai dreptate cu doctorii jianu ,sunt ff multi,de ex elena jianu este neonatolog,nina jianu este la medicover si nu mai stiu pe unde ,altul este ortopedul vestit si inac multi multi altii
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
feli- chiar m-a socat si surprins reactia ta,nu am facut decat sa povestesc o intamplare si sa imi spun parerea(credeam sau cel putin asta am crezut pana acum)ca pe acest forum poti sa-ti spui parerea,chair daca ea nu coincide cu a celorlalti,
e o vb romanesca care spune" decat sa fi zis asta ,mai bine........."cam asta mi se potriveste mie,
asa cum tu il consideri om asa il consider eu lipsit de profesionalism,si poate daca erai in locul meu spunei acelasi lucru,daca te chema a doau zi la el la cabinet cu copil de 5 luni in brate care de 2 zile nu manca nimic si avea cate 10 scaune diareice pe zi care puteau ingrozitor si deshidratata,si dupa ce ii spui problema te analizeaza si iti spune sa mergeti acasa si sa veniti amine dupa amiaza la cabinet,atunci as fii vrut sa vad si eu daca tot asta era parerea ta
ca tot mi-am adus aminte de asta un pupic mare pt silvia pt sustinerea din acele zile
-eu nu consider ca sunt suficiente 2-3 min ca sa faca un consult,si mai ales la cabinet unde nu are de completat fise de externare,si pe banii mei,si daca cumpara pampers pt copii f bine ca are de unde ca doar la cat isi aglomereaza consultatiile........
-lui raru i s-a facut analiza fe data chiar de el,dar cand le-a citit a omis aceasta anemie,si normal ca are imunitatea scazuta daca el are anemie
-cat despre faptuul ca eu nu prezint credibilitate,ce sa mai zic asta m-a socat cel mai tare
poate ca nu e bine sa postez acest mesaj dar asa sunt eu spun franc in fata ce gandesc cu riscul de a deranja
Ela si Oana-Daria
Bic spune:
Sal'tare.
Nu am mai semnat condica pentru ca a venit soacra mea la noi sa ma ajute cu Sma, asa ca incerc sa profit si sa fac alte treburi.
Dar am intrat sa va impartasesc citeva ginduri legate de persoanele carora le incredintam copiii cind noi avem treaba.
Soacra mea este o persoana extrem de bine intentionata si politicoasa. Intotdeauna intreaba care sint rosturile in casa, nu face nimic fara aprobarea mea, etc.
Ei bine, asta e reversul medaliei: ma intreaba la tot pasul... Si eu care il bodoganeam pe barbata-miu ca face acelasi lucru si ca nu intelege ca daca m freaca la ridiche cu intrebari nu pot sa-mi fac treaba linistita.
Cunoscindu-ma bine, mare mi-e mirarea ca inca nu m-am enervat pe soacra-mea deloc, nici macar azi dimineata cind m-a trezit cu niste batai la usa ca nu stia ce tetina sa puna in inelul de la biberon.
Tocmai azi cind eram usor mahmura - prima oara in mai mult de doi ani - dupa ce aseara am fost in oras cu mamicile din grupul nostru care mi-au sarbatorit ziua de nastere.
Mi-am dat seama ca nu ma enervez pe soacra-mea pentru ca pur si simplu e ramolita, nu face lucrurile din rea intentie. Mi-am mai dat seama ca orice femeie peste o anumita virsta va face la fel - deci ramin la concluzia ca o bona tinara e de preferat unei babaciuni.
Mi-am mai dat seama ca nimeni in afara de mama nu poate avea grija si cunoaste copilul in amanunt. De asemenea, trebuie sa invata sa-i spun clar ce vreau si ce trebuie sa faca, pentru ca altfel ea nu ia initiativa. Si cred ca aceeasi situatie se intimpla si cu multe bone, nu numai cu bunici.
Alta chestie particulara pentru noi: pare ca nu inteleaga aproape deloc cum funcionteaza sistemul nostru de scutece refolosibile, iar cu limbajul semnelior e ca si cind ar invata o limba noua. De cind a venit, de o saptamina, ma intreaba de zece ori pe zi: "face asa cu mina. Ce inseamna?" Si de zece ori pe zi ii spun: "biscuite. Cind isi bate incheietura cu pumnul inseamna ca vrea biscuite. Va rog sa-i dati un biscuite." Si figura se repta peste o ora. Si nu exagerez.
Dar asta, virsta, tineretea, ce sa-i faci. Macar cu prezenta ei aici pot sa merg la trei magazine intr-o ora fara jocul "pune copilul in scaun, scoate copilul din scaun" care mai nou s-a transformat in "impinge si forteaza un copil urlator si arcuitor in scaun."
Sper sa lumea e bine.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Lavi, ma bucur ca sunteti bine!!!
Nataliciul !!!
Anda, ce bine ca se cunoaste o imbunatatire la apetitul poetului ! Sanatate multa in continuare
... e mai bine cu secretiile alea?
Chiar ma gandeam si eu la Corap zilele astea ... si la Ioana .... Aveti vesti de la ele????
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ela27oana spune:
apropo de vesti,nici danida nu a mai intrat de la revelion,am sunat-o zilele astea dar avea tel inchis
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Ela imi pare rau ca tu consider postarea mea drept un atac
. Tu ai scris de mai multe ori despre el, n-am zis (mai) nimic si chiar am scris ca e subiect incheiat.
Dar cand ai revenit la problema "mirificului" am simtit nevoia de a-mi exprima si propria opinie despre doctorul pe care l-am vazut pe parcursul a 5 zile cum lucreaza.
Problema lui Raru mi se pare foarte ciudata, de aceea am zis ca daca nu cunosc toate detaliile nu ma pronunt, nu ca ar fi pusa in discutie credibilitatea ta.
Si cu asta chiar ca am incheiat subiectul, ca deja e o discutie nesfarsita.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Ela, nu stiu daca are sau nu cabinet particular...dar poti da o cautare pe pagini aurii, pe net![]()
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Hildegard spune:
Fetili, eu va zic Noapte buna!

tineti pumnii sa iasa tortul pe maine...ca e in oala
in frigider.
Am uitat sa zic...ca noaptea trecuta e prima noapte cand steff n-a subt...sa vedem azi cum o fi![]()
de-ale gurii