Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
Madutza10 spune:
Fele care au nascut prin cezariana ,va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti dureri in zona operatie ,dureri mai mari un pic la la CM ..
Eu de 2 zile am dureri ,ceea ce n-am avut pina acum ,o fi de la vreme ,de la efort??
Am gasit un loc la ginecolog abia pe 17 martie ,pina atunci ,asta e ,stau cu calmante ,sper sa treaca
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Ela la cati doctori te duci, atatea tratamente primesti. Insa stiu ca "persoana" imi spunea ca acum vreo cateva luni a fost si la dr.Jianu sa mai asculte alta opinie, iar acesta/aceasta (nici nu stiu daca e barbat sau femeie) a pus acelasi diagnostic. Eu nu cred ca se duce lumea degeaba la el la cabinet (unde mai nou e coada "ca la carne"). E un subiect separat pe DC, unde sunt detaliate si partile lui rele, dar mai ales bune, acolo multe mamici scriu ca "mirificul" a rezolvat cazuri grave.
Plus ca in spital tot personalul mi-a zis sa stau linistita ca am intrat pe mana celui mai bun doctor din Budimex. Dar are si el limitele si nervii lui.
Din pacate, Raru are imunitatea la pamant, poate ca acest dr a terminat toate metodele stiute de el pentru a-i indrepta starea, asa ca e foarte bine ca a mai consultat si pe altcineva.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ela27oana spune:
feli-asta cu rezolvatul cazurilor grave am auzit-o si eu,nu zic ca nu e bun,dar impresia pe care mi-a facut-o el este ca trataza cazurile gen bronsita raceala cam cu superficialitate,si intradevar este coada la el ca la carne,d atsa un consult dureaza 2-3 min si te expediaza,asta la cabinet ceea ce nu mi se pare normal
la dr-ita jianu a fost dar raru era sanatos atunci,nu l-a prins pe boala
totusi ,cum zicea si lavi sa dai untratament asa puternic,asta nu face bine,si cum sa te uiti pe rezultatul unor analiza si sa nu vezi ca este anemic
este parerea mea,formata si dupa experienta mea cu el,f neplacuta,
Ela si Oana-Daria
leea_cv spune:
Hilde sa inteleg ca lucreaza in spital dr Miu asta si ca nu are cab particular?Oare la cabinetul lui,de are , tot cu trimitere s-o fi putind ajunge?Ma gindeam sa-mi fac programare.
Madutzanu cred ca cezariana e problema.O fi ceva trecator si cauzat de evenimente recente.Vreo raceala,efort...
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ela27oana
feli
este parerea mea,formata si dupa experienta mea cu el,f neplacuta,
exact, in urma acelei intamplari ai dezvoltat antipatia fata de el, dar aici e in discutie priceperea lui.
Normal ca un consult tine 2-3 minute din moment ce se duc atatia la el (inclusiv din provincie), majoritatea fiind pentru simple raceli. Apoi el mai are si fise de completat, bilete de externare, pacienti de vazut...
Noua la bronsiolita nu ne-a dat deloc tratament puternic, doar aerosoli cu ser fiziologic si adrenalina. Farmacista insa nici nu voia sa ne elibereze reteta ca cica suntem nebuni sa dam asa ceva unui bebe de 3 luni. Din pacate ajunsesem la el destul de tarziu (ca deh pana atunci il "tratase" altcineva), asa ca nu au avut efectul scontat. Apoi dupa externare am facut aerosoli cu furosemid, iarasi farmacista cica e diuretic, nu e ptr aerosoli, noroc, ca el ne zisese sa stam linistiti ca stie ce face (ne-a explicat de ce, dar eu nu tin minte astea, Doru stie sa povesteasca mai bine). Ulterior tot Doru a gasit studii care aratau ca furosemidul are si proprietati bronhodilatatoare.
Pe de alta parte ca Raru a facut analize peste analize, chiar sa nu-i fi facut si una de Fe? Iar daca era copilul sanatos de ce s-a mai dus la Jianu?
Prefer sa nu ma pronunt pana nu aud si parerea "persoanei", ca sunt prea multe chestii pe care nu le pricep.
Totusi, daca va fi sa ne confruntam cu cazuri mai problematice (Doamne fereste!), tot la el ma duc, ca am vazut in spital ce face omul acesta.
PS: si in cazul inimei Silviei, tot "mirificul" a avut dreptate.
Nu am scris atatea deoarece as vrea, Doamne fereste, sa creez o polemica, ci ca sa-mi argumentez pozitia mea fata de acest om - care ramane un OM, o persoana care din banii lui cumpara pampersi si jucarii pentru copiii abandonati in spital, iar unei aurolace i-a zis sa lase cateva zile copilul in spital ca sa-l hraneasca deoarece nu a stiut cum sa-l ingrijeasca.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Lavi, gooood news! 

Nu mai face pe suparata, ca stii ca ieri tot poporul v-a urat sanatate multa! 

Noi am fost in parc pe vremea asta. Am adus-o purcelush...dar a fost frumos si caldutz.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
buna dimineata:)))
meems, am raspuns la subiectul tau.
tania, ramane intre noi, stiu situatia, si cumnata-sa (care e gravida acum-e prietena mea de care va spuneam ca am astrologiat-o k ramane si pac: bebe:))) este nitel invidioasa pe ea ca are mult ajutor, n-are treaba din punctul asta de vedere. nu te supara asa tare pe ea, k asa sunt unii medici, cred. si eu sunt fte prapastioasa, dar ma abtin sa spun tot ce gandesc k ar iesi ceva de genul prietenei tale:))))) N-a fost cu rea intentie cred, pur si simplu e mai extremista in pareri referitoare la cresterea copilului. cred.
mai citesc si revin
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
referitor la pofta de mancare unde stiti k si noi suntem codasi, eu am intrebat-o pe silvia ce stimulant sa cumpar si, deoarece saraca a vorbit degeaba k a doua zi am uitat ce mi-a zis, ceva care era cu omega, dar nu mai stiam sigur, asa k am luat si io de la farmacie ce mi-a picat in pana, adik pikovit. sa stiti k parca se vede o imbunatatire la ora mesei cu pikovitu' asta. cand il termin, ma duk direct la farmacie la silviuta, sa-mi dea in mana omega ala nustiucum, k io am memorie scurta...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
vedeti ca Jianu exista si doamna pediatru si domn pediatru. prima e neonatolog la municipal, fte buna, al doilea nu maistiu pe unde lucreza, dar era si el vestit cumva. plus k mai e un ortoped bun jianu, barbat si inca 100 jieni doctori in bucuresti, va zic k sa vorbiti de aceeasi persoana:))
mami de poet(09.12.2005)