Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
Hildegard spune:
Buna,
lume ce zi am azi!!
plina cu de toate :cadouri, soacra, tata, de facut tort pe maine la sotul la servici....si sunt varza de obosita. steff iarasi s-a foit noaptea.
acum l-am culcat si merg sa incep tortul....incep numai...ca il termin cand vine sotul.
steff a primit de la mami adica bunica haine(ia luat la reducere din Austria + 5 cutii elapte praf Humana)...phiii ce de seturi cu tot cu umeras. avem acum destule mar. 86. la steff ii vin foarte bine si pe deasupra sunt si moderne.
sanatate la toti puisorii.
cand aud de cresa mi se face parul maciuca! dar ce sa facem cautam solutii care cum poate....
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Hildegard spune:
leea, la noi la pediatrie II se fac trimiteri in cazuri grave la dr. Miu....si cine poate ajunge la el normal. Vorbeste cu un dr. pediatru sa-ti faca trimitere, dara asta se poate numai de la spital, deci numai daca a fost internata....
Vreau sa-ti spun ca toti medicii pediatrii din Arad il lauda
pupici de la noi si sa fie bine
de-ale gurii
Hildegard spune:
Mada, si la noi e cu leganatul in scuanul de masa...ce o fi si asta? ce le place? ca se zgaltaie?
Felicitari
Daca ajung si eu cu steff asa ca tine tin chef

de-ale gurii
Hildegard spune:
Tania, da-o incolo....nu te necaji ca numai iti faci rau
?
Fi calma, si pastreaza-ti cumpatul.
Daca e prietena ar trebui sa te ajute si sa te inteleaga.
de-ale gurii
ela27oana spune:
sa va zic si eu ceva despre dr pediatrii ,de fapt despre "mirificul" cum ii ziceti voi
prietena mea are un baietel de 1 ani si 1 luna,si este la el din iunie,de cand bb e mereu bolnav,luna de luna face bronsiolita ba racit ba bronsita,l-a indopat cu antibiotiice,cu aerosoli cu antitusive si alte de fiecare data altceva,acum de o luan tuseste mereu si vomita si febra ,i-a facut test pt astm alegeni totul negativ i-a dat acum antibiotic si antitusiv care se da la copii peste 3 ani si farmacistele de la 3 farmacii nu au vrut sa i le de-a
judecati voi acum
e disperata saraca
feli tu stii de cine vb
ieri i-am dat nr dr la care am fost eu cu daria in noiembrie si a venit acasa sa-l vada i-a stopat toate medicamentele i-a dat ca si repete analizele pt ca este anemic cu toate ca are 12,5 kg,si il suspecteaza de giardia,mirificul i-a afcut doar o analiza pt giardia iar dr meu i-a zis ca treb min 3,plus ca toate antitusivele date au blocat mucozitatile pe caile respiratorii in loc sa le elimine
Ela si Oana-Daria
Hildegard spune:
Noki, felicitari pentru nota. esti grozava

si eu ma gandesc cu groaza ce voi face din noiembrie![]()
de-ale gurii
madau spune:
Bineinteles ca n-a dormit mare branza la ea in pat...fix 30 minute, apoi am pus-o in scaunul de masa unde doarme bustean de la ora 14.30 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Hildegard spune:
Mada, si daca o muti se trezeste? Ca io asa fac:adoarme si apoi il mut dar nu imediat.
de-ale gurii
lavi02 spune:
Ela sa stii ca si Nataliei cand a avut bronsio i-a combinat aerosolul cu bronhodilatator cu antiotusiv: Sinecod. M-am mirat dar am zis ca o stii el ceva.. 
Noroc ca i-a trecut.
Eu acum o prefer pe pediatra mea, la mirific nu mai merg (sper sa nu fie vreo urgenta); ca-mi place mai mult de ea ca examineaza mult mai in amanunt si cu atentie copilul si nu se arunca la tratamente puternice, prefera sa-ti dea un tratament mai usor si sa o suni sa-i zici cum se simte copilul si daca e nevoie sa-l schimbe. Mirificul te bombardeaza direct cu cele mai tari chestii de pe piata ca sa nu te mai vada/auda, ca are oricum prea multi. Or, medicamentele astea, mai fac si rau, nu numai bine 
Aerosolii pe care i-a luat Nati la 4 luni.. cam multi si puternici si ataca inima.
Citii eu pe urma...