Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata!Poftiti la cafea, daca nu a facut-o altcineva inaintea mea...ca nu am apucat sa citesc nimik de 3 zile...am avut calc pe butuci.Acus daca ma lasa bebelina(normal ar fi sa doarma pana la 10)stau si citesc...zau cu un sfert de cafa sunt in fata
Noi suntem cumintele tare...doar spre seara ne maraim intre penultima si ultima masa adica intre 18,30-21,30 22, cand nu prea o mai las sa doarma ca facem baita ne jucam obosim sa dormim bine.Sunt si eu boieroaica de catevazile cam 5,6 caci adoarme seara si se trezeste sa pape dimineata la 6 dupa care iar somnik cu sau fara mici frichineli.Deci papam de 5 ori pe zi cam asa: in jur de (cu abateri de juma de ora,depinde de somnik sau de plimbare)6,10,14,18,21,30.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Fetelor, dragelor, ieri am chiulit juma de zi. Cum Matei era la bunici, i l-am pasat pe Grigore lui tati si am tulit-o. Mi-am facut realmente de cap. Un chinezesc, o comedie frantzuzeasca si ceva shopping.

Am o plangere de semnalat: de cateva zile conu' Grigore isi suge degetul la greu. Daca pana acuma o primea pe suzi doar asa, ca o ultima alternativa, acu sa vezi veselie .. cum stau si-l pandesc cu suzi. Numai ca suzi nu bun, deget bun. Si mi-o cam scuipa.
Cu Matei n-avuram problema asta si acu citii in dr Spock ca tre sa le dai cat mai mult ocazia sa suga in primele 3 luni; astfel scad sansele sa-si suga apoi degetul. Eu facui exact pe invers, cica sa nu se-nvete copilul cu suzeta.

Asa ca, dupa ce adoarme ma duc sa-i scot degetul din gura.. da ce-o mai face el singur noaptea... cred ca-i un dezmatz total!!

Ma duc sa cetesc din urma...

3,5 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Desiree sunt de acord cu tine!!! in legatura cu forumul nostru! Eu citesc insa uneori nu imi mai vine sa scriu...
Yagmur ce face Luca?
Si eu vin la mare in august la vara!
Diversificarea o incep la 4 luni insa as vrea sa ii schimb laptele inainte are ceva daca trec la Milumil 2 de la 3luni si 3 saptamani?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Nu stiu ce scrie pe cutia de Milumil dar la Nan 2 scrie "din luna a 6",noi am inceput diversificarea dar am ramas la Nan1 pt ca Rares e prematur si nu il schimb decat pe la 7 luni(azi am implinit 6) pt.ca trecerea la Nan 2 face schimbari mari de flora digestiva si nu in bine!!!

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by veronici

quote:
Originally posted by carla2005

Desiree sunt de acord cu tine!!! in legatura cu forumul nostru! Eu citesc insa uneori nu imi mai vine sa scriu...
Yagmur ce face Luca?
Si eu vin la mare in august la vara!
Diversificarea o incep la 4 luni insa as vrea sa ii schimb laptele inainte are ceva daca trec la Milumil 2 de la 3luni si 3 saptamani?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Nu stiu ce scrie pe cutia de Milumil dar la Nan 2 scrie "din luna a 6",noi am inceput diversificarea dar am ramas la Nan1 pt ca Rares e prematur si nu il schimb decat pe la 7 luni(azi am implinit 6) pt.ca trecerea la Nan 2 face schimbari mari de flora digestiva si nu in bine!!!

poze rares
mamica de Rares Stefan

schimbarea la Milumil 2 se face la 4 luni, numai daca nu se mai satura cu MIlumil 1 , eu asa stiu ... intreaba si tu pediatra ... vezi ca dc schimbi, Milumil 2 o sa-ti manance muuult mai putin si chiar s-ar putea sa scoata 1 masa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dianocica 7900???? Iti zic eu ca e mare. Cand am citit m-am uitat repede cu cat l-ai nascut, am crezut ca a avut vreo 5 kg. E nasol ca asa mici nu prea poti sa intervii si in special cand e alaptat la san. Dar daca pediatra ti-a zis ca e ok, inseamna ca asa e. A mea mi-a zis de pe la 2 luni jumatate ca e cam grasuta, punea 1200gr pe luna si ca ar trebui sa facem ceva, sa diversificam cu un suc de morcov, dar am tot amanat eu ca nu vroiam sa fie nici prea devreme.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by danita

Mi l-am inchipuit in fel si chip si m-am rugat sa fie SANATOS ... atat ! Imi cer iertare in fata lui ca visele mele nu au fost la fel de perfecte precum realitatea ! Stiu ca El m-a ajutat si mi-a daruit un copil minunat si sanatos ! Dragul meu copilas ... te iubesc mai mult decat cuvintele o spun ... imi cer iertare pentru ca nu mi te-am inchipuit atat de frumos cum esti ...si atat de "al meu" .
Tu esti pentru mine Darul lui Dumnezeu si iti promit ca iti voi fi alaturi pana la cer si-napoi !

D

BeBelusca

ai scris atat de frumos...si desi astea sunt si sentimentele mele, felul in care ai spus-o tu este emotionant - dar mai bine nu mai zic nimic, parca iti iau din vraja vorbelor...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Valeu ce m-ati mai muncit..cat avui de citit ...

Temele de ieri:
1. deocamdata prezervativ. nene dr ne-a propus sterilet, dar inca nu m-am hotarat.
2. masaj ii facem cu ulei de masline

Lavinia, multa, multa sanatate.

Mihaela tinem pumnii sa treaca mastita de tot.

Madaluta, felicitari pt alaptat exclusiv! Tot inainte!

Apropo de zicala "am 2 luni si-s turbat" am o mare dilema .. sa cer or sa nu cer drept de copyright??????? Voi ce ziceti??

Dianocica, tare interesanta ideea cu lista de botez. O sa te mai descos eu cand ne-om vedea in parc, de abia astept! Urmatoarele zile imi par a fi mai ploiase.. dar martie ne asteapta dupa coltz.

Angi, super site-ul fulguletilor. Trebuie sa facem si noi rost de poze frumoase.

Yagmur, multa sanatate lui Luca. la mamica curajoasa.

Dandusa la Cta a niiins??? Ca aici numai ce-a fulguit o leaca..
F frumos ce faceti cu hainutzele.

Danita, daca ne vor permite imprejurarile am vrea sa mergem cu totii cateva saptamani la munte si numai cu Matei la mare. Si da, aveti dreptate fetelor, aerul de mare face adevarate minuni; cel putin al meu fiu manca ca spartu'. Si, da, de regula bb ar fi bine sa meaga la mare dupa 1 an. Dar daca n-o sa-l putem lasa acasa il luam cu noi.

Daca mergeti cu bb la mare, v-as sfatui s-o faceti in lunile iunie (cel mai mare nivel de ultraviolete) sau septembrie. Iulie si august sunt muuult prea calduroase si soarele este extrem de puternic. Mai ales ca se anuntza o vara caniculara...Plus ca-i mai ieftin in extrasezon. Si mai liniste..

.. frumoase cuvinte. Felicitari pt anu' ce-a trecut si pt marea realizare.

Ralumat, tinem pumnii cu rezultatele analizelor.
Si da, ai dreptate cu rezervele de fier la bb hraniti cu formula si introducerea carnitzei in papa. E adevarat ca formula e imbogatzita cu fier, dar se pare ca de multe ori nu face fatza... sunt patzita..
Noi o sa aplicam diversificarea dupa 4 luni ca sa ajungem pe la 4,5-5 luni la carnitza.

Mayaone, eu stiu ca se incepe asa:
- 1-2 linguritze in prima zi
- 3-4 lingurizte in a doua zi
.. si tot asa, bineinteles masa fiind completata cu lapte.

Cand voi incepe si daca va accepta o sa incerc din start sa-i dau piuree (morcovi pasati) si nu supa (zeama).

Dia, colega mea de suferintza in ale mililitrilor. , Dar stai linistita, o sa vezi ca Oana va recupera cat de curand. Probabil chiar saptamana viitoare. Noua pediatra ne-a indicat sa-l cantarim la 2 sapt... cred ca din aceleasi ratiuni.. Nu ma intreba daca si asa facem.. Si eu as zice sa nu-i schimbi laptele praf, mai ales daca zici c-a crescut asa bine chiar cand manca 400 ml/zi.

Desiree, in principiu ai dreptate. Numai ca, binele cu de-a sila nu e bine. Cateodata poti sa stai si-n cap sa-l convingi pe X de ceva; daca el nu vrea si nu vrea.. asta e. Tu poti fi linistit c-ai incercat.

Iar despre chestia cu diversificarea.. trebuie sa intelegem ca bb-lusii sunt diferiti si ceea ce se aplica unuia nu merge la celalalt. Bineinteles, in afara de extremele cu suc de portocale 2 luni pe motiv ca-i constipat.
Sincer n-am nici un chef sa m-apuc de piuree-uri, fiert carnea separat, mixat, scuipat, figuri, murdarie si nervi.. ca tare-i comod cu biberonul. Dar daca trebuie, atunci trebuie!
Si da, ai mare dreptate cu atata la fete care nici nu stiu daca ne mai citesc.. mai bine zic pas!

3,5 luni

Mergi la inceput

Carla, daca bb e mai marishor poti schimba laptele si cu o saptamana mai devreme. Noi mai stam cam 10 zile (cat ne mai ajunge) si trecem pe nr.2. Sper sa fie o.k.

Dianocica, tocmai asta e. Laptele de la mami e cu totul altceva decat formula, de aceea se considera diferiti bb-lusii la aceeasi greutate.

Bambo, dulce foc Antonia.

Rares de Veronici, Mihai de Lavinia si Patrick de Florentina.

3,5 luni

Mergi la inceput

Ma duc sa deschid capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

veronici sa ti traiasca bblul si sa fie sanatos tun!
florentina pt puiutzul tau

incerc sa il adorm ca mama nu reuseste si ma intorc cu detalii...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput