Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 31
Ralumat spune:
Buna dimineata tuturor! Azi se pare ca e zi ploioasa....offff, nu mai vreaaaaau! Vreau sa fie cald si frumos si sa-mi iau copilul in masina si sa ne intalnim cu David si Grigore in Herastrau! (Apropo, Ruxandra, ti-am zis vreodata cat de mult imi place numele micutului? Asa il cheama si pe tatal meu si mama il alinta Gori...cand eram mai mica mi se parea ca tata are asa un nume cu rezonanta straina....ca nu stiam ca e alint)
.
Despre vacanta....noi sigur vom merge la mare, chiar de mai multe ori vara asta. Motivul principal- masa si cazare gratis, la mama acasa
. La plaja probabil ca il voi duce numai foarte dimineata si pe seara. In rest, sa se bucure bunica de el iar parintii sa-si faca de cap singurei pe plaja.
Si pentru ca in privinta marii facem economii, ne-am mai planificat si niste iesiri la munte...aci, la Busteni. De aceea sper ca in momentul diversificarii David sa accepte si mancarica din borcanele.Noi suntem foarte plimbareti si asa va fi mai comod - adica daca ne hotaram in toiul dimineatii sa ne punem in masina si sa fugim la munte, sa ne permitem sa o facem, fara sa caram legume, cratiti, etc...si sa cautam cazare cu bucatarie. Ca nu mai vad farmecul sa mai merg la munte, daca tot la pasat stau...in fine, sper sa nu ma scuipe si pe mine cu ce e in borcanase!
Despre formula...am vazut si eu ca pe Nan scrie ca se trece la 2 de la 6 luni, dar este din acelasi motiv....daca ati observat, pe toate cutiile de formula se incurajeaza alaptatul, iar praful sa vina numai ca si completare. Atunci diversificarea se incepe la 6 luni, cand trebuie schimbat si tipul de lapte. La cei hraniti exclusiv cu formula, pe la 3 luni jumate deja nu la mai ajunge tipul 1....nu se mai satura, cer mai repede mancare....asa ca la fel ca si la Milumil, se trece la nr 2. Astea sunt tot explicatiile respectivei prietene medic pediatru....ce sa fac, am prins-o intr-o vizita si am innebunit-o - cred ca se va feri de mine pe viitor! REPET, toate aceste afirmatii sunt facute de cineva pentru care nu garantez cat de mult se pricepe.....nici eu, nici ea nu suntem vreo autoritate in materie.....iar eu voi trece la Nan 2 la 4 sau la 6 luni, in functie de cum se va prezenta "clientul" David.
Yagmur/red], tin pumnii stransi sa nu fie otita la Luca.....asteptam vesti de la voi astazi.
Acum ma duc sa caut un site de unde pot cumpara balansoar Primii Pasi. In vizita de care vorbeam, am testat unul acasa la prieteni.....vis a fost, David a inceput sa planga cand l-am luat de acolo sa plecam acasa. Si mi se pare bun si pentru prima perioada de diversificare, cand inca nu poate sta in scaunul de masa, dar nu pot sa-i dau nici culcat cu lingurita.
Va pup pe toate. Ne "citim" mai tarziu, daca ma lasa fiu-meu...
Aaaaa, sa nu uit, un mare
pentru [red]Ingerasasi Maya....am luat si noi apa termala de la Avene. Incredibil in cate situatii se poate folosi, chiar si in cazul arsurilor solare sau iritatiei de scutec....sunt sigura ca de acum nu mai plec nicaieri fara sa iau tubul cu mine.
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
miraco spune:
madaluta,felicitari pt alaptatul exclusiv.Zi-mi si mie te rog cat ii dadeai tu completare inainte si daca o faceai la fiecare masa?Si cum papa bebe acum,la cate ore si cate mese are?
doniawow
"eu alaptez exclusiv si Cristi nu suge mai mult de 5 minute la o masa, rar cand ia mai mult. Noaptea doarme 8 ore. In conditiile astea a luat foarte bine ingreutate, la 2 luni avea 7 kg."...si la cate ore papa,si de cate ori pe zi?
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
chani852 spune:
Buna ziua fetelor
Va rugam mult sa ne treceti si pe noi in lista de bebe nascuti in noiembrie-decembrie 2006, daca se poate binenteles.
Bebe Ana-Maria, 3300 g, 51 cm, apgar 9, 40s - nastere normala fara epidurala.
Multumim mult de tot.
Multi pupici la toti piticii de pe forum.

chani852 spune:
Tot eu va deranjez! Am uitat sa dau data de nastere :16 decembrie 2006, ora 17:50.Multumesc inca o data anticipat!