Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

quote:

Tina, ne place ca Oana e curtata de mai multi ... Patrick e dulce foc si de Maya imi place de cand isi pupa fratiorul din burtik ... da' stii cum se zice : prima dragoste nu se uita niciodata... ... mai ales ca si dmic i-a fost fidel pana acuma, desi a mai fost curtat si el de alte fete ...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Asta e....daca ne-am trezit tarziu! Oricum n-are gusturi rele Onutzul tau... cel putin in poza asta Dmic e super!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare.Tocmai ma pun la zi cu cititul si ce vad ... Tina cauta nora ... pai Antonia nu prea are curtezani ca nu prea stam pe net decat rarut ... uite pupici de la noi (si de la Saryta) pt. Patrik si pt. Maya.

Mai vb. la toti.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
SLIDESHOW TONITA

varsta Antonia

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cel mai frumos site - fulguleti de nov-dec2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa m-au topit efectiv pozele Crinutei...cat e de frumoasa....si cu bentitele alea e super...abia astept s-o vad la vara s-o pupacesc tare tare...
Roxanicaaaaa, pe unde esti?????
Angi, trimis poze...
Alex, trimis PM.
Danita,
Dia, felicitari sotului...si al meu s-a lasat cu un an inaintea mea benevol...bravo lui...eu m-am lasat in momentul in care am vazut cele 2 liniute pe test, desi ar fi fost mai bine daca m-as fi lasat cu ceva timp inainte de asta...
Dianocica, spun de pe acum sotului...
Roxanac, ce ai face Calinut???
Anateo, mortala Teo a ta...am ras cu lacrimi...ce perle pot scoate copiii astia!!! ...
Dolores,
Florentina, multumim de slideshow...dar eu propun sa mai astepti putin daca nu mai poti adauga ulterior poze...poate mai trimit fetele poze cu fulguletii nostri... ca suntem 114 mamici, iar pozici au aparut cam putine...Pupici pentru rabdare...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa,Bebinuta,Dianocica,Dolores,Asiza,Adinazot,Deea,Laura13-pt toate mamicile si bb-ii

Dia1609-nu stiu de ce nu poti vedea slideshow-ul

Florentina-acum am inteles ai poze cu noi daca le-a trimis Angi_m

Laura-multa sanatate lui tati

Azi am avut musafiri a venit nasa pe la noi si ne-a adus o papusica tare frumoasa care merge si canta

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saryta

Salutare.Tocmai ma pun la zi cu cititul si ce vad ... Tina cauta nora ... pai Antonia nu prea are curtezani ca nu prea stam pe net decat rarut ... uite pupici de la noi (si de la Saryta) pt. Patrik si pt. Maya.

Vai, ce onoare, desi mi-e greu sa cred ca tocmai Antonia nu are curtezani... cu ochii aia frumosi imi lasa gura apa cand ma gandesc ce nopoti frumosi o sa pup !
Promit ca o sa-i dau educatie aleasa lui Patrick pana atunci... acum ma tem ca ma cam face de rusine ca trosneste patura sub el de n-ai vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

de la mesajul trecut si pana acm am vizionat filmul APOCALYPSA(regizat de MEL GIBSON)....ca vazusem PASSION CHRISTUS(tot de el regizat) si era pacat sa nu-i vad filmul nou.aseara am vazut CODUL LUI DA VINCI.....fetelor niste filme care merita vazute....

LAURA....multumim frumos,si voua pupici de la noi toti!

DIA...sar'na.....si intr-adevar PASCAL a crescut foarte mare dar asa brusc.....e destul de lungut....SOPHIUTA mea e inca micuta....dar creste ea mare....mie mi se pare(ca doar e fii-mea)...o delicata...aveti grija mamici!cica baieteii pana la 5 luni creeeeeeeesc,dar dupa 5 luni cand isi iau avant fetitele.....sorry pt gingis-hani.....de fapt se stie ca fetitele se dezvolta din toate punctele de vedere mai repede decat baieteii....multumim inca o data si nu mai suflu o vorba cum ca-s mici...crezi ca le zic eu degeaba sandokani?

ASIZULE.....nu alaptez...de cand am venit acasa cu ei din clinica,dupa vreo 2 saptamani mi s-a retras laptele singur.....apoi am inceput jonglatul biberoanelor.....si asa am niste tzatze ofilite...cu ce naiba sa alaptez....

DANDUSULE....fii atenta ca sant fata educata,nu vin eu pe nepusa masa....te sun cu doua saptamani inainte,bine?unde n-ar fi asa....ca daca ar fi sa ne vedem,sigur am lasa copchii cu taticu,si noi la chindie....am vazut ca si tie iti place sa te distrezi.....sa ma vezi pe mine.....sant artista!

YAQMUR.....pupici lui LUCHITA....si multumesc mult!multa sanatate!sa ne spui ce ai facut la ORL....

fetelor,haideti sa va povestesc cum e treaba cu fumatul la mine....cand eram tinerica,lucram ca secretara si stiti si voi cum e viata de birou,seful fumeaza,colegii si ei,cafeaua de la birou e mai gustoasa combinata cu o tigara,chiar daca acasa ai baut una inainte de a pleca....bla,bla,bla.....ma apuc de fumat....am fumat intotdeauna de placere....imi placea sa fumez,plus ca era foarte trandy ca o tipa sa fumeze,in perioada aceea....timpul trece ca nebunul si m-am trezit ca la 28 de ani pe 17 septembrie 2000 imi spun in barba."ce naiba imi trebuie tigari?plus ca pt a fuma o tigara trebuia sa ies afara din casa(ca parintii nu stiau si nu acceptau)cu tot felul de motive:ba ma duc in vizita la vecina,ba trebuia sa ma machiez,sa ma imbrac frumos si sa ma duc la o prietena de a mea cu care mai si ieseam in oras,doara asa...sa fumam o tigara"....pe 16 septembrie 2000 ma duc la o nunta,aveam o durere in gat si numai 3 tigari in posetuta mea aurie.....le fumez pe toate trei,la un moment cer de la nasa o tigara,care....ghinionul meu,era mentolata....am fumat-o....si ma intorc acum la momentul incetarii de a mai fuma...a doua zi,as fi avut pofta de o tigara,dar era o vreme afara de nu-ti venea nici un caine sa-l scoti....mi-am propus sa nu mai fumez si din acea zi nu am mai fumat....brusc di dintr-o data.....toata minunea a durat 6 ani.....acum fumez din nou....vreau si nu vreau sa mai fumez,imi pare rau si nu-mi pare rau......cum a inceput din nou totul?eram in clinica cu harbujeii,si la un moment dat mi s-a facut pofta de o tigara....mi-am scuturat capul si mi-am zis ca asta nu poate fi decat "o pofta" dar va trece.....am uitat,timpul a trecut,am ajuns acasa cu harbujeii,dupa doua-trei saptamani....iar imi vine pofta....pt ca pauzele dintre mesele harbujeilor era de 10 min-15 min si inutil de-a ma duce la culcare....mai bantuiam pe internet,si pt ca eram inca sub depresie....m-am dus pe balcon sa vad ce vreme e si m-am trezit aprinzandu-mi o tigara din pachetul sotului.....la inceput sotul a acceptat destul de greu(el m-a cunoscut nefumatoare)....apoi incet-incet,a vazut ca din cand in cand am nevoie sa stau si eu in durerea mea,in gandurile mele afundata tragand dintr-o tigara....si in final a acceptat mai bine.....pana a veni mama la mine fumam impreuna,acu' ma ascund ca o adolescenta(oi fi eu destul de batrana sa fumez cu mama,dar nu vreau sa o supar).....avem un balconas mic la dormitor si acolo ne retragem seara inainte de culcare,eu si sotul.....iar in timpul zilei,mai fumez in parc sau pe unde ma mai duc eu cu harbujeii la plimbare.....nici nu sant o disperata sa fumez.....daca se poate,se poate....daca nu,nu
imi era rusine inainte sa va spun ca fumez,mi se parea ca as fi comis nu stiu ce fapta,dar am vazut ca mai santeti care fumati....

chiar ca ma duc sa fumez o tigara......ne vedem maine
pupici la mamici si bebici!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Si eu m-am uitat la pozele Crinutzei si nu am putut sa nu exclam cat de frumoasa este!

E super ideea cu site-ul, asa am vazut si eu pozici cu bebeii, care mai de care mai frumosi si am reusit sa va si cunosc mai bine!

Cat despre slideshow, mai astept, am vazut ca in mare parte au trimis poze numai mamicile active... mai facem o strigare si pentru celelalte, sa nu le para rau pe urma! Trimiteti poze pe adresa mea sau a lui Angi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Este 26 februarie ... o zi speciala pentru noi ...
acum un an exact in 26 februarie a inceput o numaratoare exceptionala . Toata energia mea si toate gandurile se canalizau intr-o singura directie si stiam ca El nu ma va lasa ... visam cu ochii deschisi ... visam cand plangeam ... visam cand atzipeam ... da .... il visam pe el, bebele meu .
L-am visat ani de zile ... si acum il am aici langa mine ! Mi l-am inchipuit in fel si chip si m-am rugat sa fie SANATOS ... atat ! Imi cer iertare in fata lui ca visele mele nu au fost la fel de perfecte precum realitatea ! Stiu ca El m-a ajutat si mi-a daruit un copil minunat si sanatos ! Dragul meu copilas ... te iubesc mai mult decat cuvintele o spun ... si imi cer iertare daca in toti acesti ani am fost revoltata din diverse motive ......imi cer iertare pentru ca nu mi te-am inchipuit atat de frumos cum esti ...si atat de "al meu" .
Tu esti pentru mine Darul lui Dumnezeu si iti promit ca iti voi fi alaturi pana la cer si-napoi !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

emotionant

quote:
Originally posted by danita

acum un an exact in 26 februarie a inceput o numaratoare exceptionala . Toata energia mea si toate gandurile se canalizau intr-o singura directie si stiam ca El nu ma va lasa ... visam cu ochii deschisi ... visam cand plangeam ... visam cand atzipeam ... da .... il visam pe el, bebele meu .
L-am visat ani de zile ... si acum il am aici langa mine ! Mi l-am inchipuit in fel si chip si m-am rugat sa fie SANATOS ... atat ! Imi cer iertare in fata lui ca visele mele nu au fost la fel de perfecte precum realitatea ! Stiu ca El m-a ajutat si mi-a daruit un copil minunat si sanatos ! Dragul meu copilas ... te iubesc mai mult decat cuvintele o spun ... si imi cer iertare daca in toti acesti ani am fost revoltata din diverse motive ......imi cer iertare pentru ca nu mi te-am inchipuit atat de frumos cum esti ...si atat de "al meu" .
Tu esti pentru mine Darul lui Dumnezeu si iti promit ca iti voi fi alaturi pana la cer si-napoi !

D

BeBelusca

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by danita

D

BeBelusca

mi-au dat lacrimile ... f. frumos si emotionant

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput