Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 28
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dia acum am vazut ca sunt unul langa altul pe site la fulguleti... e clar ca e destinul
_
diana(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
acum am vazut si eu ... sunt de acord... e destinul
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
mayaione spune:
Am asteptat cu sufletul la gura sa faca ana cacuta sa vad cum a acceptat supa si a facut normal, foarte putin mai inchis la culoare, in rest nicio schimbare. Eu am inceput de acum pentru ca mi-e cam teama de obezitate, asa cu supa ii mai scot o masa de laptic. Tocmai am cantarit-o, are 7400gr.
Hahaha, Anateo tare faza cu dintii,
pentru fetita ta.
De tigari m-am lasat cand am ramas gravida si pana acum nu m-am reapucat, sper sa nici nu o fac. Ma ajuta mult si faptul ca sotul nu fumeaza.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
anateo2004 spune:
si tot din perlele lui fimea "mami mi-e foame de mancare"si dupa ce ii insiri tot continutul frididerului zice "nu, vreau mancare mami"

intr-un final a acceptat paine cu unt
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian
dianocica spune:
nu mai inteleg nimic. daca e hranit la san la 2 luni si 3 sapt si 7900 e bine, bravo noua, dar lamayaione (pune si tu data nasterii la semnatura pls) pt bb cu fix o luna mai mare e mult 7400? nu fac misto, chiar nu inteleg...eu inteleg ca tzitzi asta e mana cereasca si ca la formula grasutz riscul de obezitate e mare dar... parca ar trebui sa imi zica si mie cineva ca e cam mare...nu e nimic in neregula aici si doar mi se pare mie?
oricum mayaione bine ca e totul in regula, sa ne tii la curent. si intreaba totusi dr daca poti sa ii dai asa mult deodata, eu sincer n am mai auzit. 
anateo si eu sunt cu mancatul literelor la greu dar asta chiar m a facut...
pula de fruct,
noapte buna fetelor, si cate un
pt fiecare. ma duc sa ma pregatesc ca maine e ziua lui alex
poate spera si el la un
dar mama e tot la noi asa ca...ma indoiesc..
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Florentina G spune:
Dianocica, cred eu ca ai uitat sa pui emoticoanele! ![]()
Dia1609, spune-i Oanei sa se uite si in dreapta ei... poate-poate! Eu una m-am indragostit de ea.. e atat de dulce... plus ca si noi suntem fani Pooh, avem si desene animate cu el daca vrea Oana! ![]()
Eu m-am apucat de filmulet.. am primit toate pozele din colajul lui Angi. Daca mai sunt doritoare in afara de cele care au trimis o puteti face la adresa mea florentina_ghita@yahoo.com. Odata terminat, eu nu mai pot adauga poze asha ca m-as bucura sa primesc si de la cele care nu au trimis inca!
Va pup mult!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
a_deju spune:
hehee dianocica, sa-ti traiasca sotu', e pesti ca mine
. ciocnim si noi un biscuit maia cu voi, ca astia-s hrana noastra de zi cu zi :))
ma duc sa ma diversific si eu cu o de-aia de fruct (mi-a placut la nebunie :)) ) si dup-aia spalam blanita de motan...
pupici si noapte buna!!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Florentina G spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Dianocica, cred eu ca ai uitat sa pui emoticoanele!
Cred ca am eu o problema... ca eu nici pe ale mele nu le vad!

Tina, mami de
Patrick si
Maya
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Dia1609, spune-i Oanei sa se uite si in dreapta ei... poate-poate! Eu una m-am indragostit de ea.. e atat de dulce... plus ca si noi suntem fani Pooh, avem si desene animate cu el daca vrea Oana!
Tina, mami dePatrick si
Maya
Tina, ne place ca Oana e curtata de mai multi
... 
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
carla2005 spune:
Desiree sunt de acord cu tine!!! in legatura cu forumul nostru! Eu citesc insa uneori nu imi mai vine sa scriu...
Yagmur ce face Luca?
Si eu vin la mare in august la vara!
Diversificarea o incep la 4 luni insa as vrea sa ii schimb laptele inainte are ceva daca trec la Milumil 2 de la 3luni si 3 saptamani?
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
dandusa spune:
Dolores,
binenteles ca va primim,abia astept sa ajungeti cu totii...,sa vezi petrecere atunci...Yagmur zicea ca va sta cu baietii la o bere...,iar noi ne face de cap pe plaja...![]()
Anateo,
super tare...,mai maninca si tu litere din cind in cind...,ca sa rid si eu cu lacrimi...,ca mooor de rissss...,super...

si Teodora...si mai tare...

Dianocica,
marfa..,miine petreceti...,da ce treaba are mama cu voi?Fa-l si pe el mai fericit macar de ziua lui...
,pe sub plapuma nu se vede...si mai in soapta asa...,sa nu va auda D mic...,pooopam si noi cheliuta sexy,sexy...Pozele astea le-ai vazut?Mai am unele calde,calde,dar n-am timp acum,ca m-asteapta Claudiu la inghesuiala...![]()
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea