Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 27
dianocica spune:
dia acum am vazut ca sunt unul langa altul pe site la fulguleti... e clar ca e destinul ![]()
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Dia1609 spune:
bambo, frumoasa foc Antonia ... seamana pe mama
... ce fain roade la jucarele ... Oana prefera pumnii si bluza din dotare mai nou, le-a dat o pauza jucarelelor
... m-a uimit ce degetele lungi si frumoase are ... eu nu pot sa vad slideshow-ul
....
raluca_u, asa am citit si eu, ca dc e bb prea gras si e risc de obezitate se dau sucuri
kokorina, am tot vrut sa-ti spun si am tot uitat ... ne-am uitat zilele trecute la pozele voastre (eu cu tati) si am ramas uimita tare ce mari sunt harbujeii ... mai ales Pascal e mare-maaaareeee ... mi se pare ca e mult mai mare ca Oana mea ... sa nu le mai zici niciodata micuti, ca nu stiu ce ce-i compari .... 
asiza, referitor la tigari: eu nu am fumat, dar tati fuma, si inca mult ... din ziua cand ne-am hotarat sa facem bebe s-a hotarat si el sa nu mai fumeze si nu a mai pus tigara in gura ... a facut-o pt un bebe care nici nu exista inca, si a facut-o din proprie initiativa, fara sa-i cer eu asta
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
miki04 spune:
Yagmur sanatate multa lui Luca!
Vacanata o facem si noi la mareeeeeee, nu m-am gandit pana acum ca n-as putea sa-l iau si pe Cristi la mare, dar cred ca daca avem grija si ne protejam nu-i problema.
Apropo de diversificare, noi la 3 saptamani am papat supa de morcov si stati inainte sa dati cu pietre.... a fost perioada cand Cristi varsa non-stop tot ce manca si chiar daca nu manca tot varsa...asta pana s-a depistat ca are(avea) stenoza hipertrofa de pilor si atunci supa de morcov ne-a recomandat-o un medic pediatru nutritionist....
Nici eu n-am fost de acord , dar in momentele alea i-as fi dat orice numai sa nu-l vad ca se chinuie atat.
Dar asta a durat cateva zile dupa care am papat si papam numai lapte pana pe la 4 luni.
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an
dianocica spune:
si ca tot e la moda, uitati cum diversificamnoi...
am inceput direct cu biscuiti cu lapte...![]()
dandusa m a intrebat mama:poze noi cu crinutza nu mai aveti?
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
madaluta spune:
Yagmur: multa sanatate lui luca.Si noi suntem raciti si ne curge nasul.i-am dat toata saptamana panadol, dar tot nu i-a trecut. Maine mergem din nou la medic sa vedem ce ne mai spune. Sper k luca sa nu aiba otita sau altceva si sa fie o forma usoara de raceala. sa ne auzim cu bine maine
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
Dorsilia spune:
buna!
eu sunt in urma un pic cu temele zilei asa ca o sa ma bag si eu in vorba asa cu ce pot:)
Despre diversificare eu stiu asa: copilasii crescuti DOAR cu formula au nevoie neaparat ca in jur de 4 luni sa inceapa sa pape si altceva...cei mai grasunei supe de legume, cei mai usurei cereale, sucuri de fructe ambele categorii si asa cum spunea Ralu, intervalul intre alimentele noi va fi un pic mai strans.
Cu primul copil am inceput cu sucuri si supe pt ca la vremea aceea era mai voinicel, situat la limita maxima admisa de greutate. N-am avut succes cu sucurile si nici cu supele defel, pt ca nu le accepta din biberon, iar servirea supelor din lingurita .... era ceva hilar, toata supa era pe barbita si pe babetica. Asa ca am trecut la borcanele, pe care le-a scuipat din prima, am incercat vreo cateva zile cateva feluri de borcanele cf varstei, de la diferite firme si m-am ales scuipata.
Am trecut eu la cratita si i-am facut supa crema de zarzavat, de la inceput cu cartof si un pic de unt, pt ca avea tendinta la constipatie. Si BINGO! Asa i-a placut. Asa am sarit noi peste supe....
Apoi am zis ca daca prefera pireurile sa incerc si cu fructele, si iarasi am avut succes...baiatul meu a papat direct pulpa de mar. Morcovul nu l-a agreat defel in nici o forma cruda, doar fiert.
Trebuie sa mentionez ca am uzat din greu carti de crestere a copiilor si cea mai de bun simt si cea mai potrivita pt copilul meu, care m-a ghidat absolut luna cu luna, pas cu pas, a fost "Mama si copilul", si acum pe Andreea tot dupa aceasta carte o voi creste ca sa zic asa.
o duminica placuta, cat a mai ramas din ea :)
anateo2004 spune:
in vara vom merge la mare undeva iulie-august.o sa stam la intervalul permis cu sapcuta si tricou.si mai vrem sa ajungem si pe la munte si in septembrie pe meleaguri straine-ultima varianta eu cred ca sunt doar vise,dar sotul zice ca se va realiza.
dia,s-ar putea sa dai cu rosii dar crestera minima in primul timestru e de 500g/luna,in medie fiind 700g/luna,iar daca a crescut si in lungime mai mult e ff bine
.cu creale se incepe diverificarea la copii mai slabuti sau cu greutate normala nu la cei bine facuti.
eu la fimea-am inceput la 6luni-am inceput cu suc,apoi pula de fruct,iar legumele i le-am dat piureu de la inceput,iar cereale pe la 8luni.
acum oricand incepeti,mai devreme sau mai tarziu exista cateva reguli care trebuie respectate:copilul trebuie sa fie sanatos,sa se inceapa cu cantitati mici care sunt crescute treptet,cate un aliment nou pe zi,si o pauza de cateva zile pana se introduce altul,nu trebuie fortat,daca nu acepta ceva se va incerca din nou peste alte cateva zile.cam astea ar fii daca imi mai aduc aminte mai scriu.
chris,eu nu aveam probleme cu scaunul la fimea cast a papat palticul meu,dar cand am inceput divesificarea s-a constipat rau de tot.a durat vreo 2luni pana s-a reglat.
din perlele copiilor,fimea s-a gandit ca trebuie sa cumparam dinti de la magazin pt seba,ca a vazut ca n-are![]()
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian
dolores spune:
desiree,multumesc,multumesc,multumesc...ce bine e sa-si dea seama cineva de anumite lucruri.am crezut ca sunt eu exagerata
noi vom merge la mare in vara..daca e deschisa gradi si pt davidutzu meu..ce zici dandusa??
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
dia,s-ar putea sa dai cu rosii dar crestera minima in primul timestru e de 500g/luna,in medie fiind 700g/luna,iar daca a crescut si in lungime mai mult e ff bine.cu creale se incepe diverificarea la copii mai slabuti sau cu greutate normala nu la cei bine facuti.
eu la fimea-am inceput la 6luni-am inceput cu suc,apoi pula de fruct,iar legumele i le-am dat piureu de la inceput,iar cereale pe la 8luni.
deocamdata am luat 440 g si mai avem 4 zile ... dupa cum decurge totul, nu cred ca ajungem la 500 g luna asta
si daca o tinem tot asa, va trebui sa incepem diversificarea cu cereale
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3