Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor, fetelor, de ce ma suparati?

NU trebuie nimeni sa se fie deranjat ca primeste un sfat contrar celor ce se asteapta sa primeasca, nimeni aici nu spune nimic cu rautate unei alte mamici, nici cu ironie, nici cu alte intelesuri ! NU e chiar bine sa spunem: "cine vrea incepe mai devreme diversificarea, fiecare e constient de propriile fapte!" Noi de aia suntem aici ca sa le convingem pe mamicile care sunt prost sfatuite sa faca ceea ce trebuie, intrucat toate deciziile noastre afecteaza puiutii si consecintele tot asupra lor se vor revarsa daca gresim ceva! Asa ca putem sa ne batem in polemici toata ziua dar cei cu adevarat afectati vor fi copiii ! Asa ca nu trebuie sa facem ce simtim ci ceea ce este bine !

IN legatura cu participarea sau nu la forum ! Apropo de mesajul lui Dolores, eu stiu exact ce a spus pentru ca nu o data absenta mea sau mesajele mele au trecut neobservate ! Fetelor,e benevola activarea pe forum,e adevarat, dar tot NOI suntem cele care ne batem cu pumnii in piept ca suntem o familie, ca ne stim de aproape un an de zile, ca ne ajutam una pe alta,c a tinem una la alta! Dar daca de Porumbita care a gresit si care a plecat cu reprosuri, NE AMINTIM, de ce nu ne amintim de cele care au nevoie de sprijinul nostru REAL, de cele care posteaza mereu si care la un moment dat dispar? DE CE NU NE AMINTIM de ele? E corect? Spunem LA MULTI ANI unor fete care nu au mai dat pe la noi de cand au nascut, sau poate dinainte de a naste,care nu mai vin deloc sau doar din umbra ( ceea ce nu este de condamnat) si uitam de cele care ne pun intrebari sau care fac parte activa din grupul nostru si care au nevoie de noi? Eu aveam oful asta mai demult si acu l-am dat pe tzeava ca sa ma racoresc, vorba Dandusei, E PAREREA MEA SI O SUSTIN si daca am deranjat pe cineva, asta e !

BUUUN !!

Cu tigara, fetelor si eu am fost fumatoare inraita si nu am mai fumat nici in sarcina nici in alaptare, dar oare daca am putut sta atat timp de ce ne-am mai apuca, nu ar fi pacat? Eu nu spun ca nu voi mai fuma, si eu salivez dupa o tigara ( am renunat si la cafeaua de dimineata intre timp ca nu mai avea farmec !!!) dar oricum acum nevoia si pofta nu sunt de nesuportat ! Tare as vrea sa nu ma mai apuc, dar sincer..nu stiu...nu stiu....

O intrebare : nu e prea devreme sa ne ducem puiutii la mare? Medicii vostri ce spun? Eu stiam ca in primul an nu e indicat dar sincer am avut o discutie cu sosul si i-am zis ca macar doua zile sa mergem cu el la mare anu asta il tinem imbracat si sub umbreluta si nu are ce sa fie rau!!! Voi ce spuneti? Se pare ca gradinita Dandusei va functiona cu adevarat? Pazea ca venim, Dandu !!!

Apropo de TV, Dandusa, al meu imi face figura la san !!! Suge ce suge si apoi incepe joaca: lasa tzatzi intoarce capul la TV si se uita si eu sta si astept sa isi faca damblaua, iar se intoarce sa mai ia o gura, iar se intoarce la TV !!! Ce sa mai , nu se grebeste deloc sa termine masa, e un adevarat domn, ce vrei sa il doara burta? Savureaza o telenovela, mai o gura de lapte !!!

Hai ca mi s-a terminat cerneala ! Ma opresc ca incep dupa aia sa plictisesc !!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

slideshow fulguletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multam inca o data pentru sustinere...
Luca acuma doarme, ne-am jucat, a cam regurgitat cam mult dar poate ptr ca l-am tot agitat.. plus ca i-am dat si acel siropel. Temperatura este tot 37.1
Maine mergem in plimbare pana la pediatra si apoi vad cand ma duc si la ORL-ist.. acuma nu mai plange cand ii pun mana la ureche...
Kokorina, s-a uitat tipa de la pediatrie in gat si a spus ca e un pic rosu acolo.. nu stiu ce sa cred.. vad si maine ce zice pediatra...
deeA, tipa de la spital se uita la mine ciudat.. m-a intrebat daca nu sint colicii.. imi venea sa o bat.. i-am spus ca nu sint genul care ma sperii usor; a sunat pe cineva sa intrebe daca un bebe de 2 luni poate avea otita.. iarasi imi venea sa-i trag una...
O sa va tin la curent.. nu mai pot raspunde la toata lumea ptr ca s-a trezit si ma vrea luca..
aaaaaa.. Dia, cred ca iti voi trimite bani ptr umidificator... sa-mi spui unde trebuie sa sun sa dau comanda si astept PM cu detalii cont.. incerc si asta.. o sa gasesc eu un coltisor si ptr el ca banuiesc ca este destul de mare...
Va pupicesc si inca o data, multumesc ca sinteti atat de dulci..si luchitza pupa mamicile, bebeii (in special fetele..si mai special pe antonia)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by desiree

O intrebare : nu e prea devreme sa ne ducem puiutii la mare? Medicii vostri ce spun? Eu stiam ca in primul an nu e indicat dar sincer am avut o discutie cu sosul si i-am zis ca macar doua zile sa mergem cu el la mare anu asta il tinem imbracat si sub umbreluta si nu are ce sa fie rau!!! Voi ce spuneti? Se pare ca gradinita Dandusei va functiona cu adevarat? Pazea ca venim, Dandu !!!

Eu,una...,nu stiu parerea medicului,dar eu am sa o iau la plaja pe Crinuta.Vom sta numai la orele permise,cu sepcuta in cap si data cu lotiune cu factor de protectie mare...si sub umbreluta ,daca va sta...Soarele ii face foarte bine cu siguranta...,asa ca va asteptam si pe voi...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

am pus si eu la semnatura siteul fulgilor de nea !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

slideshow fulguletz

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BEBINUTA,
,multumesc...,m-ai facut sa rosesc
Zi-ne si noua mai multe despre programul de economisire de care vorbesti ...,poate facem si noi... si la ce banca este mai renatbil?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

NU trebuie nimeni sa se fie deranjat ca primeste un sfat contrar celor ce se asteapta sa primeasca, nimeni aici nu spune nimic cu rautate unei alte mamici, nici cu ironie, nici cu alte intelesuri ! NU e chiar bine sa spunem: "cine vrea incepe mai devreme diversificarea, fiecare e constient de propriile fapte!" Noi de aia suntem aici ca sa le convingem pe mamicile care sunt prost sfatuite sa faca ceea ce trebuie, intrucat toate deciziile noastre afecteaza puiutii si consecintele tot asupra lor se vor revarsa daca gresim ceva! Asa ca putem sa ne batem in polemici toata ziua dar cei cu adevarat afectati vor fi copiii ! Asa ca nu trebuie sa facem ce simtim ci ceea ce este bine !

IN legatura cu participarea sau nu la forum ! Apropo de mesajul lui Dolores, eu stiu exact ce a spus pentru ca nu o data absenta mea sau mesajele mele au trecut neobservate ! Fetelor,e benevola activarea pe forum,e adevarat, dar tot NOI suntem cele care ne batem cu pumnii in piept ca suntem o familie, ca ne stim de aproape un an de zile, ca ne ajutam una pe alta,c a tinem una la alta! Dar daca de Porumbita care a gresit si care a plecat cu reprosuri, NE AMINTIM, de ce nu ne amintim de cele care au nevoie de sprijinul nostru REAL, de cele care posteaza mereu si care la un moment dat dispar? DE CE NU NE AMINTIM de ele? E corect? Spunem LA MULTI ANI unor fete care nu au mai dat pe la noi de cand au nascut, sau poate dinainte de a naste,care nu mai vin deloc sau doar din umbra ( ceea ce nu este de condamnat) si uitam de cele care ne pun intrebari sau care fac parte activa din grupul nostru si care au nevoie de noi? Eu aveam oful asta mai demult si acu l-am dat pe tzeava ca sa ma racoresc, vorba Dandusei, E PAREREA MEA SI O SUSTIN si daca am deranjat pe cineva, asta e !

BUUUN !!

TOUCHE! doar ca bag seama ca ne e frica de polemici, de fapt de discutii prea aprinse...si mie, recunosc...nu vreau sa fac valuri...

la mare planuiesc sa l duc nu pt soare ci pt aer, si sper sa ajungem anul asta

oana de dia si nu numai:
va informam cu regret ca, odata cu trecerea timpului si inaintarea in varsta, domnul dmic a....chelit... atasam aici niste poze. partea buna este ca mai avem un smoc in frunte pt a pastra reputatia de punker mostenita de la mami si niste par mai lung pe laterale spate care sa acopere gaurile din laterala fata...daca inca ne mai iubiti dati ne de veste... si fugim la imbaiat

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Desiree, si eu as vrea sa nu ma mai apuc de fumat never ever, dar asa mi-e o pofta de o tigara si o cafea ......sa vedem dupa ce termin cu alaptatul...

Am pus si eu site-ul cu fulguletii la semnatura...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, bineinteles ca va mai iubim, ca ne plac baieteii cu cheliutza, mai ales ca si noi am avut ... abia acum incepe sa ne creasca serios parul prin partile golase... cam 3 sapt. a tinut cheliuta, bine ca nu mai mult ... sa vezi ce mortal arata, cu smocuri de par luuung si intre ele par de 1 cm ... cand ne harnicim atasam si noi poza

yagmur, trimis PM cu tel meu .... cand te lasa Luchita, suna-ma sa vb cum facem ... sanatate puiului!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

BUUUN !!

TOUCHE! doar ca bag seama ca ne e frica de polemici, de fapt de discutii prea aprinse...si mie, recunosc...nu vreau sa fac valuri...

la mare planuiesc sa l duc nu pt soare ci pt aer, si sper sa ajungem anul asta

oana de dia si nu numai:
va informam cu regret ca, odata cu trecerea timpului si inaintarea in varsta, domnul dmic a....chelit... atasam aici niste poze. partea buna este ca mai avem un smoc in frunte pt a pastra reputatia de punker mostenita de la mami si niste par mai lung pe laterale spate care sa acopere gaurile din laterala fata...daca inca ne mai iubiti dati ne de veste... si fugim la imbaiat

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

...mortal si tu, si tati, si dmic!!!! ...

Si eu vreau sa-l duc pe Denis la mare neaparat...pentru aer e ffff bine...bineinteles ca nu-l duc sa-l parjolesc acolo ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sa vedem daca a aparut la semnatura siteul nostru?!!

editez: merge!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput