Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 25
dolores spune:
fff dulcica iepuroaica de antonia...si frumoasa ca mami
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
deeaA spune:
Nu ma luati in seama,la cat de ametita sunt n-am mai vazut si celelalte pagini,saraca de mine eram singura,ca sa vedeti ce face un turbat de bebe din mine
Fetelor,intram si noi in clubull am 2 luni si-s turbat(desi la noi nu e mare diferenta de ce era pana acu),dar acu nu ma mai inteleg cu el,vrea doar in brate,dar nu oricum, tre sa ma plimb prin toata casa ,iar daca ma opresc in 30 de secunde incepe si tipa,daca ii schimb pozitia iar urla daca il pun 5 secunde jos sa-mi mai odihnesc bratele si spatele iar urla....si tot asa.M-a terminat.Acu sunt cu el in brate si urla ca stau pe loc sa scriu...
. Ma duc sa mai fac turul casei![]()
deeaA
de DAVID IONUT
asiza spune:
quote:
vreau si eu sa ma duc undeva sa ma distrez.....pana la vara cand vom merge 2-3 saptamani in romania,apoi vreo 10 zile la mare(of course)in italia,ca m-am saturat de muntii astia....sant frumosi,e absolut frumos aici,dar si cand traiesti numai intre munti,parca iti doresti ceva mare,nisip,cocori.....mmmmmmmm.....parca-mi vine pe la nas miros de alge....a!nu sant alge,cred ca e pampersul lui PASCAL......ma duc sa-l schimb.....
Kokorina...

...ce m-am mai distrat...tu alaptezi harbujeii sau le dai formula? 

Bebinuta...du-te la ei si
...ati dat o caruta de bani deja...la ce se referea exact cand iti spunea ca nu poate intabula deocamdata locuinta????Deea,

Bambo, super, super...frumoasa bblina ta!

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
yagmur, multa sanatate lui bb LUca ... umidificatorul l-am luat de la Premaman, nu este in CLuj.... dc vrei, eu ma ofer sa-ti cumpar, i-am luat si lui dianarus ... nu-i mare probl. pt mine, il comanzi tu telefonic, eu ma duc si las banii si il ridic si ti-l trimit cand soseste ... dc te hotarasti imi zici
... valabil si pt restul fetelor, dc vrea cineva, sa zica!
raluca, toate formulele de lapte praf sunt imbogatite cu fier
si iod si probiotice
chris, de ce vrei sa incepi cu morcov? sunteti constipati? ca pt aia se incepe cu morcovul.... eu zic ca altfel nu merita, e mult prea concentrat si acid pt stomac
dianocica, Oana e bine, vesela nevoie mare, interventia la okisor nu a avut nici o urmare neplacuta ..
in schimb eu am fost varza ieri seara .... am cantarit-o dupa 6 zile in care a mancat superbine, de fapt de cand papa lapte praf nu a mancat niciodata asa de bine ... a mancat exact cat trebuie, nu ca pana acum 400 ml/zi , ci peste 600 ml/zi .... si cat crezi ca a luat in greutate in 6 zile? 20 grame ! 

da, ai citit bine, 20 grame!!!!! am crezut ca o iau razna ... pediatra imi tot zice ca e ok, sa nu ma impacientez, ca asa e luna a-3-a, mai ales ca au avut loc schimbari mari, ca a trecut de la laptele meu integral la lapte praf si-i tb o per. de adaptare, ca Oana arata f bine si ca nu tb sa ia in geutate ca la carte, etc ... socrosenia, care-i pediatra, tot asa ... am crezut ca le bat pe amandoua ... eu vroiam sa schimb laptele praf .... ele amnadoua ca nu, e o prostie, ca milupa e cel mai bun si fata il bea in sfarsit, ca daca il schimb iar ii tb o per. de adaptare, bla-bla ..... dupa aia am vb cu cumnatu-meu care e medic in Franta si mi-a citit niste grafice si mi-a arata ca Oana e chiar la mijocul curbei cu greutatea, adica in normalul-normalului (ca alta buba a mea era ca in luna asta o sa luam max. 500 g in greutate) ... si din una in alta ii pove ca a crescut mult in inaltime in ultima vreme, ca intr-o saptamana i-am dat niste haine si la sf. saptamanii nu mai incapea in ele, asa de tare s-a lungit ... si atunci mi-a spus ca e dovedit ca in per. cat creste bb in lungime nu creste in greutate, ca e prea mare consumul de energie sa le faca pe amandoua deodata, si ca probabil ca asta a fost problema sapt asta, mai ales ca a mancat asa de bine ... parca m-a mai linistit un pic, offfffffffffff
dar noi parca suntem din una in alta: saptamana trecuta nu manca, saptamana asta m-am bucurat ca mananca si nu a luat in greutate 

hai ca mi-am varsat of-ul intr-o ditamai pagina .... ca n-am avut cui... ca sotul a stat cam relaxat a toata povestea, ca el nu se ingrijoreaza atata vreme cat Oana mananca si e vesela, vioaie, etc ... am crezut ca
aseara cu calmul lui cu tot 
daca nici sapt. viitoare nu luam calumea in greutate schimb laptele praf, fir-ar el sa fie!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
adinazot spune:
BAMBO,scumpica printesa ta!!!pupici de la noi!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
deeaA spune:
Bamboletta am vazut a ta printesica,mai,da e scumpa rau

Yagmur sanatate lui bebe Luca,iar trimiterea ti-a dat-o pt ca plangea prea mult,nu?Cel putin mie de aceea mi-a dat,am crezut ca ar fi un motiv intemeiat ca sa planga,daca ar avea ceva la urechiute.
lui bb Luca sa se faca bine repede.
deeaA
de DAVID IONUT
Dia1609 spune:
na, acum ca mi-am varsat of-ul, sa va zic ce cred si eu cu diversificarea, ca pana acum m-am tinut departe de toata povestea : pt mine e clar, eu daca as fi avut laptic sa ii dau pana la 6 luni lui Oana, nu-i dadeam nimik altceva, nici macar un strop de apa, cu atat mai putin morcovi, carne si alte cele!
dar cum minunea nu a tinut la noi si ii dau lapte praf, dupa 4 luni sau 4 luni jum o sa incep sa-i dau cereale ... iar de abia dupa 5 luni o sa incep sa ma gandesc la altele - si aici ma refer la supica de legume, suc de mar, morcov, in nici un caz portocala sau lamaie inainte de 1 an! ... sper ca Oana sa inceapa sa ia in greutate, sa nu fiu nevoita sa incep mai devreme decat mi-am propus cu diversificarea! ....,chiar, am vazut ca toata lumea incepe cu morcov, mar, dar nimeni cu cereale... de ce? tb sa ma mai documentez si eu in domeniul asta ...
aaa... si inca o chestie, pt cele care incep cu sucul de morcovi, sper ca incepeti cu el diluat cu apa .....
parerea mea e ca fiecare mama face cum crede ca e mai bine pt puiul ei .... dar sfatul meu adresat celor care alapteaza exclusiv e sa nu se grabeasca cu diversificarea inainte de 6 luni ca e pacat!
ma opresc aici ca asta e un subiect care o sa creeze vesnic polemici ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Raluca_u spune:
Desiree, dandusa: multumesc pt raspuns, sincer si eu as proceda in felul asta, insa medicii la care am fost cu pisica mi-au spus ca ia prea mult in greutate, ca trebuie sa ne ferim de obezitate ( de acord cu ei ) si ca musai sa incepem diversificarea la 3 luni. Asadar nu stiu cum sa procedez, sa incep sau nu. Nu mi-e frica ca nu va accepta papa, dar as astepta pana la 4 luni macar.
Multumesc inca o data.
mamica de bubamara
[/quote]
si noi am inceput diversificarea cu sucuri de fructe la 3 luni si o saptamana din cauza ca Adina lua mult in greutate si exista riscul sa devina obeza. eu am f mare incredere in doctorita care mi-a recomandat asta. mi-a salvat fetita in momente groaznice pentru noi.
noi ii dam suc de morcov, mar si para dimineata la ora 10 aproximativ.
Raluca cu
Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Laura13 spune:
salutari mamici!
imi pare tare rau ca nu am mai intrat de mult, dar cu tati...... multumim cel;or care s-au rugat pt noi. dar mai avem nevoie, peste 2 sapt se interneaza sa ii ia probe pt a fi trimise la biopsie si pt alte 2 sapt aflam rezultatul. asa ca cand va mai aduceti aminte sa va rugati la DD sa fie totul Ok!!
yagmur multa multa sanatate lui Luca, sa ne tii la curent cu ce faceti maine la spital.
bambo am vazut pozele, Antonia iti seama leit!! 2 frumuseti... nu degeaba se da Dani la fetita ta 
Dia1609 mie mi-a spus pediatra (cea cu cabinetul particular, ca daca era sa ma iau dupa cea de familie incepeam diversificarea la 2 luni
) ca daca laptele meu se mai imputineaza sa incercam cu cereale prin luna a4-a, ca sa nu trecem pe lapte praf ca atunci pa pa lapticul meu. dar inca nu am discutat amanunte, te tin la curent daca e cazul.
kokorina
pt harburjei!! si pt mamica lor frumoasa!
dandusa multumesc pt rasp legat de saltea, dar noi in Iasi nu avem decat Metro, deocamdata. iar pe net au niste scoruri.........!!!! eu am o chestie din care atarna vreo 4 jucarii, lui Dani ii place tare mult de aceea ma gandeam sa trecem la nivelul urmator, ceva mai sofisticat. oricum, incerc sa o conving pe surioara mea sa luat una para-para, ca doar acusica o s aiba si ea bebe, nu?
despre gatit (am propus si eu o data tema asta si am fost cam ignorata, banuiesc ca intr-adevar nu gateste lumea pe aici
) eu am facut (adica mama ca a fost in vizita) ciorbita de pui si tocanita din multe multe legume si ficatei de pui.
scurt raport despre bebe: e sanatos, creste frumos, se distreaza cu tati nevoie mareee, la mami gangurim, zambim si numai din cand in cand binevoim sa radem cu hohote
. banuiesc ca tati e mai hazliu
ma minunez in fiecare zi ce frumos e si ce mare a crescut!!!
pt mamici si bebici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
doradora spune:
dupa ce scrie la carte, nu e constipata. ca sa corespunda definititiei, ar trebui sa nu faca decat la 7 zile, tare si cu dureri. ei bine, noi ne laudam acum, cu scaun la vreo 3 zile, si suntem f bucurosi pe tema asta, moale si fara dureri de burtica, ca am mai crescut si au mai disparut.tinand insa cont ca in a 3a zi de nefacut deja nu mananca bin e, probabil ca nu are loc in stomacel, eu as zice ca totusi e ceva putin dereglat pe acolo, chiar daca nu ne incadram in definitie.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti