Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Fetelor, fetelor numai despre diversificare se vorbeste. Dar poate e bine, ca asa aflam mai repede ce ne asteapta.
Eu am o pediatra super care de cand am intrebat-o de ceai, mi-a spus ca la bebeii alaptati nu le trebuie altceva decat san, eventual cand are colici putin ceiuc. Mi-a placut de ea din acel moment.

Si eu am fost socata cand o vecina, ce are un bebe mai mare ca Ada cu 1 sapt, adica 3 luni ma intrebat joi daca am inceput sa-i dau suc. M-am uitat la ea si ea a continuat ca ea deja da suc de morcovi copilului de 1 saptamana, deci nu avea inca 3 luni.

Asa ca, gata. M-am socat destul, poate ar trebui sa fim mai intelegatoare si sa nu uitam ca suntem singurele in masura sa luam decizii pentru copiii nostri.

Tema zilei
Nu ne-am gandit inca la asigurare, dar sigur alocatia o fac plan de economisire si poate mai adaugam ceva. Asa ca lunar , alocatia intra in contul meu si apoi in planul ei, doar nu degeaba lucreaza mamica la banca.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Inca o data vad de ce va iubesc eu atat de mult..
Mii de multumiri si pupici: Dianocica, Dandusa, Asiza, A_deju, Adinazot, Bambo, Dolores..
Luca doarme acuma.. ca tratament ne-a dat doar Calpol (paracetamol). Maine ma duc si la pediatra si poate si la ORL...
Luca e un bebe puternic si stiu ca vom trece repede si peste asta... Cred ca trebuie sa investesc intr-un umidificator... Dia, oare de unde l-a cumparat pe mertanu' de umidificator?
Va pupicesc dulce, dulce, dulce.. Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dolores

ref la diversificare..si noua ne-a zis sa incepem cu..nu stiu ce...atat de mult am fost de acord cu ea ca nici nu tin minte cu ce sa incep....zic ca ea si fac ca mine..daca ma ajuta DD sa am lapte,pana la 6 luni nu vede decat tzatza

a deju la mare?

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

avem poze noi

fug ca s-a trezit si plange a dormit prea mult

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

YAQMUR....multa sanatate lui LUCHITA si multi pupici...si sa stii ca nu esti singura...pai,ce santem noi?de pus in paie?....sa vii sa ne spui ce-a zis doctorul.cum ti-ai dat seama ca are rosu in gat?ca plangea foarte tare?....numai daca ai timp sa-mi dai amanunte,ca de nu.....nu-i bai,inteleg ca esti preocupata cu LUCHITA al nostru....

asa repede cu diversificarea?Doamne,dar inainte de 6 luni in afara de laptic harbujeii mei nu vad nimic....desigur ca respect fiecare decizie a fiecarei mamici,insa noi chiar vrem sa respectam sfatul medicului....medicul ne-a spus asa: de mancat altceva in afara de laptic pana la 6 luni(cand atunci in mod normal ar trebui inceputa diversificarea)...un bebe papa,nimic de zis,in schimb problemele apar mai tarziu....noi nici ceai n-am dat la harbujei....ceaiul poate distruge rinichii....iar altele cum ar fi suc de morcovi,supe de legume....distruge stomacul si matele....parca de pe la 4 luni am mai auzit diversificari,dar la doua luni si ceva sa-i dai bebeului suc de morcovi(chiar daca ii place....pai,ii place ca ii bun,el ce stie?dar mama ar trebu sa stie).....iar mai tarziu,la 3 luni sa-i dai supa de legume.....sant putin cam sceptica in diversificarea muuuuuuuult prea devreme....asta este doar parerea mea.

vreau si eu sa ma duc undeva sa ma distrez.....pana la vara cand vom merge 2-3 saptamani in romania,apoi vreo 10 zile la mare(of course)in italia,ca m-am saturat de muntii astia....sant frumosi,e absolut frumos aici,dar si cand traiesti numai intre munti,parca iti doresti ceva mare,nisip,cocori.....mmmmmmmm.....parca-mi vine pe la nas miros de alge....a!nu sant alge,cred ca e pampersul lui PASCAL......ma duc sa-l schimb.....

va pupam !

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Yagmur sanatate lui Luca, sa creasca mare si voinic.
Dandusa, si Ada se uita la televizor si can d o prindem o intoarcem pe partea cealalta si riposteaza.... sa inceapa sa-i placa de pe acum??.
Si ce sexoasa esti in poza de pe site, ca ai schimbat-o.... Frumoasa mamica, nu gluma, asa mama asa fiica.

In vacanta... nu stiu nici unde o sa stau la vara....nici daca.... dar sa speram ca toate vor trece. Aseara mi-a fost frica ca fac o mica depresie. De ce? Poate m-ati auzit/ citit ca trebuie sa ma mut la casa mea. Surprize, surprize!!!!!! Antreprenorul sau cel ce construieste ne-a anuntat cu putin regret ca nu mai poate intabula locuinta si ca asta e, in conditiile in care i-am dat avans pana acum 50.000 euro(de anul trecut din aprilie). Era sa o iau razna. Mi-am vandut apartamentul in octombrie ca sa-i dau banii, acum stau la mama..... mooor de nervi, si v-as mai putea spune dar prea multe deodata.

Si Ada, doarme de cateva zile toata dupa-amiaza. De la ora 2 pana la 5 sau 6. Nu e prea mult oare? Sa o trezesc si sa incerc sa-i schi,b programul?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
am vazut iepurasul tau dragut,mai ce ochi are,este frumoasa foc,poopam si noi gurita de Antonia
KOKO,
vii la mare cumva?Sa nu-mi spui ca da...,sa ma anunti,sa fac curatenie...,sa nu ma prinzi cu toate vraiste...,aaaa,te-ai dat la fund cu pozele...,mai tu chiar ma naravezi...,ia pune aici sa te vedem si noi ce ti-au facut la coafor...,hai ca stiu ca esti frumoasa...,dar asa esti tu...,modesta...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

avem poze noi

Ce dulcica Antonia, super iepurita...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

YAGMUR,AKA,si ASIZA multi de la mami si bb David
Fetelooor,pe unde umblati??Ca eu sunt singurica si in week-end(asa munceste al meu sot)si bantui pe aici de nebuna!

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bambo vazut iepuras

bai, d chiar injura... nnng zice doar cand e suparat...e verificata...azi a mancat ca in vremurile bune. si am inteles si de ce. nu dormea destul deci era mai agitat deci nu mai avea rabdare l amasa deci se ineca, se enerva si nu mai dormea bine...si de la capat. azi a dormit vreo 6 ore la pranz, cu pauza de masa...in care a mancat 45min, ca in vremurile bune...iu-pii

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput