Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Salutare,
Eu sint trista.. Luca e racit..maine mergem si la ORL sa vedem daca nu are ceva si la urechi... mucisorii astia ne dau de cap, acuma are si un pic de rosu in gat...
A trebuit sa fug cu el la pediatrie azi.. atat de tare urla si eu nu stiam ce sa mai fac..
Asiza, merci mult de incurajari... acuma vad cat de greu imi este singura, dar stiu ca voi gasi puterea sa trec peste toate..
Pupici la mamici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

offff.... pupici multi lui luchitza, sa se faca repede bine, si la fel de multi si tie, si sa stii ca nu esti singura, noi suntem toate pe-aici prin jur, la aparitiile fizice stam mai prost, dar "moraliceste" vorbind, iata-ne!!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by mayaione

De azi am inceput diversificarea...am decis sa incep cu supa de legume si sa las suculetele pentru mai tarziu, a mea fiind si mai grasuta de felul ei. Am avut ceva emotii, s-a strambat putin la inceput, apoi mai vroia. Mi-a fost teama sa-i dau prea multa, dar de la o lingurita cat aveam de gand sa-i dau, am ajuns la 40ml si tot mai vroia. A inceput sa planga sa-i mai dau si de nervi ca nu a mai primit s-a culcat nemancata. Are 5 ore de cand nu a mai papat laptic. Am fiert doar morcov si telina si am pus marar, atat. Nu stiu insa cat s-o tin asa. Aveti idee cate saptamani trebuie sa-i dau numai zeama?

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

chiar nu ma pricep dar 40 ml mi se pare fooooarte mult. cred ca este o logica pt care se incepe cu o singura linguritza, chiar daca ii place...stomacelul ei habar n are ce si cum, ce enzime tre sa secrete pt a digera altceva decat laptele. chiar daca ei ii place. oricum, succes si sper sa fie bine

yagmur dam multi pt luca sa se faca bine cat mai repede.

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la maaaareeeee.abia astept

quote:
Originally posted by danita

va doresc o zi frumoasa !

V-ati facut planuri de vacanta ?? unde duceti bbelanii ? :)
pupici
D

BeBelusca

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Si noi vrem sa mergem la mareeeeeeeeee cu bb. In august!!! Abia astept!

Tema zilei: inca nu ne-am gandit ffff serios la asta, dar am luat in considerare!

Yagmur, o sa fie bine...va pupacesc tare tare.....s-a mai linistit Luca?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ref la diversificare..si noua ne-a zis sa incepem cu..nu stiu ce...atat de mult am fost de acord cu ea ca nici nu tin minte cu ce sa incep....zic ca ea si fac ca mine..daca ma ajuta DD sa am lapte,pana la 6 luni nu vede decat tzatza

yagmur..muuulta sanatate..sa ne spui ce tratament i-a dat.va pupam

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

in vacanta, si noi tot la mare (surprinzator, nu..?? :)) ).
o sa mai fie si cateva week-enduri pe la galati, si aveam stabilite vreo doua saptamani in anglia, prin septembrie... dar la cat de dragi mi-au devenit subit neamurile de prin acele parti, mai bine mergem..in padure, stiti voi bancul ala......

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Si parerea mea e ca 40 ml din prima e mult...bafta!!!
YAGMUR,sa vezi ca bebe Luca se face bine,cu putin tratament si gata!!!sanatate multa!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Yagmur,
pooopam si noi pe Luca,sa treaca nervisorii si mucisorii si pe mamica ,sa fie tare.

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

De dimineata si pana acum Antonia nu prea a vrut sa doarma doar 10-15 min si cand se trezea vroia companie fata vrea numai in picioare face ca o broscuta ,tati este la servici asa ca m-a zapacit de cap abia am reusit sa o adorm cu un aparat de masaj care vibreaza

Dandusa-la fel face si Antonia gangureste de parca ma cearta si ii place tare sa fie alintata cu tv-ul e la fel e tare fascinata de el,acum de cateva zile se intoarce pe o parte si se chinuie sa se ridice

Yagmur-multa sanatate lui Luca Antonia ii trimite sa-i treaca raceala

Cleomoni-ce mai fac printesele?

Nu am inteles trebuie sa trimitem poze si la Florentina_g pt un slideshow?pe ce adresa?

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

A-DEJU,
ce pagina draguta are motanu',mai,mai...,foarte frumosPooopam si noi un baiat frumos

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput