Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

stiu ca avem o pet72 in listutza, cu 2 gemene si cred ca am si vazut o logata mai demult, dar nu a mai postat deloc...eram f curioasa, ca ma tot vad cu o mamica de gemene prin spatele blocului si par de varsta buna...

ralumat mie mi e ca n o sa ma mai primiti voi in parc, tu cu dive la 3 luni, ruxandra cu carnitza la 4...

carliema dar dr tau ce zice? ar trebui sa stie mai daca a supravegheat o ... mie mi se pare cam putin, dar depinde si de parinti, cat sunt de mari...

cufumatul la noi e regula, suntem toti fumatori... spalat pe maini, pe dinti +apa de gura. altfel nu e voie langa bb... tot e rau, stiu, ma consolez cu ideea ca macar cantitatea s a redus simtitor...

fug sa pun niste poze noi

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

pai bagi si tu morcovi de saptamana viitoare la greu...iar peste o luna, tii regimul Atkins (ala numai cu carne). Apropo de asta...stiu ca e naspa, produce dezechilibre in organism, etc....dar Doamne, eficient mai e. Am inceput sa-l tin de luni si ma mandresc cu 4 kg in minus. Inainte sa dati cu pietre, va zic ca mai tin o saptamana, dupa care trec la niste combinatii mai sanatoase. Si promit ca fac si analize de sange....desi nu risc nimic, e alcatuit de un dietetician si l-am mai tinut in urma cu vreo 2 ani.

Si Dianocica, lasa sa se faca vreme de parc.....ca ma vezi pe acolo cu sucul de morcovi dupa mine....daca s-o hotari pediatra - inca nu am deschis subiectul

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by carliema

fetita mea care s-a nascut cu 3 kg ce greutate ar trebUi sa aiba la3 luni ?EA ARE 4 600 SI INCA 0 SAPT SI 3 ZILE PANA LA 3 LUNI? E OK ?

34

teoretic ar trebui sa se dubleze greutatea de la nastere, dar sunt copii si copii. pe mine ma duceau mereu la dr ca nu mancam, iar dr ne trimitea lka plimbare, ca asa era metabolismul meu si ca nu aveam nimic.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ANGI,
pot sa-ti trimit alta poza cu fata mea?Cea pe care ti-am trmis-o este frumoasa asa...,intreaga...,marea,barcuta,burtica...,dar ca portret...,este urita...Doar daca se poate...,nu de alta da',poate ma vede si pe mine vreun agent ceva...,mai stii?!?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ce fac fetele?? noi am cam tras chiulul.... dar motivat, am avut musafiri, a venit mama si a trebuit s-o bagam in seama, bine c-a nins azi-noapte si a plecat mai devreme sa nu se-nzapezeasca pe-aici si sa-mi stea pe cap vreo saptamana, doamne fereste.. :)) glumesc, a fost chiar fain week-endul impreuna, doar ca stat calare pe motan non-stop, si parca are manutele prea reci, si de ce nu-i dai jucaria sa si-o tina el, si vaaaai, tine-l mai sus, ca acuma cade, si... numa' de-astea :)) mama, deh, ce sa-i faci....
iete c-a venit si frigul, ca tare mi-era dor, si asta e deja a treia zi de cand stau in casa, si-mi vine sa ma urc pe pereti... motanu' sta atarnat in leagan pe balcon, mai trage pe nari niste aer curat, iar mie mi s-au injectat ochii de-atata televizor :)
poate avem bafta ca dupa masa de la 2 sa doarma vreo 2-3 ore sa-l bat bine pe mihai la un remy, ceva...
aaa, un plus pt week-endul asta, mi-a adus mama sarmale, si mi-am facut de cap, ba am baut si cola ca sa pun capac, dar vad ca motanu' e pasnic, n-a reactionat in niciun fel... ne-am facut si noi mai mari, apreciem si condimentele :))
in rest toate bune si frumoase, pupam fetele si fulguletii, si toti sarbatoritii zilelor trecute si viitoare, ca eu tot timpul uit sa verific listuta sa fiu in rand cu lumea la urari :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bravo dandushasa imi place de tine... un mentolat, un agent...vesela... auzi,mai, cum adica vre un agent? stai ca m am trezit si eu...pai nu ti ajunge crinutza fotomodela? ori vreti sa va imbogatiti?

zicea in mama si copilul ca luna a 4a e 'luna fotografiilor' pt ca sunt cei mai veseli si rad mereu. de abia astept!

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Se gidila fimea...,de moare de ris...si eu cu ea...Este asa simpatica...,c-as gidila-o intruna...dar este tare naspa sa fii gidilat si sa nu te mai lase...,asa faceam eu cu al meu frate...,muream de ris...si nu ma lasa...,de-mi venea sa-l bat ,nu alta...Si de cite ori o tin in brate...,o pooop pe obraz,iar ea imi apuca fata cu cel putin o minuta...si cu gurita deschisa cauta sa ma pooope si ea pe obraz...,mori,nu alta...,ma umple de bale...si ride...,de-mi vine sa musc din ea...Claudiu o mingiie cu nasul lui pe fata ei...si ea...,casca gurita parca vrind sa apuce nasul si ride...,el o miroase incontinuu asa de aproape pe fata si pe git si ea sta ca o mitza la mingiiat...,ramine cu minutele si piciorulsele intr-o pozitie relaxata si savureaza cu ochii inchisi ce-i face tasu' cu nasul lui...
Ce ma enerveaza tare este tv-ul,cum il aude...,cum intoarce capul dupa el...,oricum ar fi ,ea se intoarce sa priveasca la tv...In pat cind o las dezbracata,inainte de baita...,o las intr-o pozitie de unde nu poate sa se uite la tv...,ma duc ,ma invirt,pregatesc una,alta...,pentru baita si cind vin...,ea se muta intr-o alta pozitie ,la 90 grade,de cum am lasat-o...,privind la tv...
De cite ori se enerveaza ,scoate cele mai haioase gingureli...,injura pe limba ei...,vorba Dianocicai...si asta ma distreaza la maximum...,guuuu,grrrrr si stringe din pumni,semn ca s-a enervat tare...

Tema zilei,
n-am reusit sa vorbim mai detaliat despre asigurare,dar avem in plan...Noi auzisem de Aviva,ca ar avea un pachet tentant...,dar ne interesam...si va tinem la curent

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tot le fac poze lui alex si david ca nimeresc in aceleasi pozitii in pat...si pe zi ce trece vad ca seamana la inca ceva cu taica-su.. barba, gura, nas, ochi...nu ma mai joc...de la mine are doar mainile si picioarele. eu tot sper ca si temperamentul... si cand ca sa zic ca la noi ca la nimeni...hop pozele cu motanu' de a deju...leit taica su... ha, ce bucurie!!! sa sti ca noi ii mai zicem pisoiu', da' nu se pune ca e furaciune, nu?

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

bravo dandushasa imi place de tine... un mentolat, un agent...vesela... auzi,mai, cum adica vre un agent? stai ca m am trezit si eu...pai nu ti ajunge crinutza fotomodela? ori vreti sa va imbogatiti?

zicea in mama si copilul ca luna a 4a e 'luna fotografiilor' pt ca sunt cei mai veseli si rad mereu. de abia astept!

_

Offf,nu te-ai prins...,ma bag la inaintare,sa-i pun o pila buna lu' fimea...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

De azi am inceput diversificarea...am decis sa incep cu supa de legume si sa las suculetele pentru mai tarziu, a mea fiind si mai grasuta de felul ei. Am avut ceva emotii, s-a strambat putin la inceput, apoi mai vroia. Mi-a fost teama sa-i dau prea multa, dar de la o lingurita cat aveam de gand sa-i dau, am ajuns la 40ml si tot mai vroia. A inceput sa planga sa-i mai dau si de nervi ca nu a mai primit s-a culcat nemancata. Are 5 ore de cand nu a mai papat laptic. Am fiert doar morcov si telina si am pus marar, atat. Nu stiu insa cat s-o tin asa. Aveti idee cate saptamani trebuie sa-i dau numai zeama?

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Eu sint trista.. Luca e racit..maine mergem si la ORL sa vedem daca nu are ceva si la urechi... mucisorii astia ne dau de cap, acuma are si un pic de rosu in gat...
A trebuit sa fug cu el la pediatrie azi.. atat de tare urla si eu nu stiam ce sa mai fac..
Asiza, merci mult de incurajari... acuma vad cat de greu imi este singura, dar stiu ca voi gasi puterea sa trec peste toate..
Pupici la mamici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput