Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ete, iaca, ma bag si eu. dr a zis ca intre 3 si 4 luni sa incep cu suc de morcovi. daca era alimentatia lui bebe exclusiv naturala, nu as fi fost de acord. dar asa, chiar nu cred ca ii face rau, ci ca se mai adauga niscaiva vitamine.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

fetita mea care s-a nascut cu 3 kg ce greutate ar trebUi sa aiba la3 luni ?EA ARE 4 600 SI INCA 0 SAPT SI 3 ZILE PANA LA 3 LUNI? E OK ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Indiferent cat de cocos sunt, si eu voi merge pe mana doctorei...cu care ne vom intalni saptamana viitoare, la 3 luni. Daca imi recomanda diversificarea mai devreme, o sa o fac, dar....o sa tin secret. Sper sa nu ma parasca vreo fata din parc.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Eu nu alaptez, dar nu mai pot fuma. Dupa deja vreo 5 luni de abstinenta, simt respiratia fumatorilor, si imi imaginez cum i-as mirosi baiatului....asa ca imi pierde orice pofta!
luna a treia

Dim acelasi motiv nu mai suport nici eu fumul de tigara.... si mor cand ma gandesc la perioada cand mi-au venit socrii in vizita, fumatori inraiti si ii suflau lui Patrick in nas... noroc ca au stat doar doua zile!

Chris
- am primit poza ta, ai inteles bine, eu dadusem adresa mea de e-mail sa-mi trimiteti pozele, insa cand am vorbit cu Angi_m pe mess am stabilit ca imi trimite ea pozele pe care le-a primit pana acum de la voi.

Sigur ca m-am hotarat sa fac slide-ul, sunt chiar nerabdatoare!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carliema

fetita mea care s-a nascut cu 3 kg ce greutate ar trebUi sa aiba la3 luni ?EA ARE 4 600 SI INCA 0 SAPT SI 3 ZILE PANA LA 3 LUNI? E OK ?

34

Eu stiu ca e ok sa ia in greutate cam 200 gr pe saptamana.....tinand cont ca aveti 10 saptamani,a luat in medie cam 160 gr pe saptamana....eu zic ca e ok....medicul pediatru ce zice?????

luna a treia

Mergi la inceput

quote:

quote:

34

Eu stiu ca e ok sa ia in greutate cam 200 gr pe saptamana.....tinand cont ca aveti 10 saptamani,a luat in medie cam 160 gr pe saptamana....eu zic ca e ok....medicul pediatru ce zice?????

Stai ca m-am zapacit...pai s-o fi nascut cu 3 kg, dar socotim de la greutatea cu care ati iesit din spital.....in primele 2 saptamani ar fi trebuit sa recupereze greutatea pierduta...atunci ies 8 saptamani cu 1600 gr = ca la carte!
luna a treia

luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

quote:

34

Uitae aici un grafic de crestere reclama/modules.php?name=Grafice pune tu www. in fatza ca e considerat reclama

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

stiu ca avem o pet72 in listutza, cu 2 gemene si cred ca am si vazut o logata mai demult, dar nu a mai postat deloc...eram f curioasa, ca ma tot vad cu o mamica de gemene prin spatele blocului si par de varsta buna...

ralumat mie mi e ca n o sa ma mai primiti voi in parc, tu cu dive la 3 luni, ruxandra cu carnitza la 4...

carliema dar dr tau ce zice? ar trebui sa stie mai daca a supravegheat o ... mie mi se pare cam putin, dar depinde si de parinti, cat sunt de mari...

cufumatul la noi e regula, suntem toti fumatori... spalat pe maini, pe dinti +apa de gura. altfel nu e voie langa bb... tot e rau, stiu, ma consolez cu ideea ca macar cantitatea s a redus simtitor...

fug sa pun niste poze noi

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

Indiferent cat de cocos sunt, si eu voi merge pe mana doctorei...cu care ne vom intalni saptamana viitoare, la 3 luni. Daca imi recomanda diversificarea mai devreme, o sa o fac, dar....o sa tin secret. Sper sa nu ma parasca vreo fata din parc.

luna a treia

De ce ai tine secret...,daca asta este optiunea ta?Faci cum crezi ca este mai bine pentru copilul tau...,nu ai fi singura care a inceput diversificarea...,din cite am citit mai sint fete pe aici...,problema lor,a tuturor...,asa cum voi credeti ca faceti bine...,asa noi credem ca nu faceti bine...Parerile sint imparite si este foarte normal sa ni le sustinem...Nu ironizeaza nimeni pe nimeni...,eu una am glumit pe seama asta ,asa cum am facut si cu Porumbita...si daca am deranjat(desi nu mi s-a parut)...,imi cer scuze...Nu-mi pot imagina acest forum monoton...,de aceea mai ies cu cite un raspuns hazliu...,zic eu si nicidecum ironic...,ca sa facem mai placuta sederea noastra aici si sa ne mai destindem...Nu are nimeni dreptul sa judece pe nimeni...,dar cind este vorba de un bebelus...,crede-ma ca ma doare sufletul sa aud ca ii da suc de portocale la 2,5 luni,pe motiv ca este constipat...Eu una ...,daca as fi...,doar v-as spune ce fac...,fara sa va cer parerea...,daca este bine sau nu...,pentru ca atunci cind ceri parerea...,risti sa fii contrazisa ,cum s-a si intimplat...si apoi sa te superi si sa pleci...Nu consider ca cineva de aici este vinovat de plecarea Porumbitei...,a fost decizia ei ,proprie si personala...Chiar cu citeva pagini in urma cineva intreba de diversificare...si i-am raspuns cum voi face eu...,plus ca la inceput de capitol, avem articole legate de asta ,oricine este interesat poate citi...si ramine la latitudinea fiecaruia sa decida ce este mai bun pentru copilasul tau...Scuze daca am deranjat...,asta este parerea mea si mi-o sustin...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by angi_m

quote:

Aka, incearca si lubrifiant din abundenta!!!! Dar ai grija sa nu nimeresti Durex Play verde. Cica are "efect energizant pentru cresterea placerii". Aiurea, e mentolat!!!!!! Nu stiam care din noi sa ajungem mai repede la dus.
luna a treia

Am patit-o si noi. Simteam ca ne trage curentul si ne uitam daca e vreun geam deschis

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

M-ati facut curioase...,am sa incerc si eu...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput