Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
dia_bi spune:
[url=’’http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762387954964’’]POZE[/url]
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
doradora spune:
pai eu pricepusem ca s-a oferit florentina, asa ca i-am si trimis poza ce bebelina...daca cumva nu e treaba batuta in cuie, scuze, inseamna ca nu am citit cu atentie
ca sa fie scrisul rosu, fa-te ca raspunzi cu citat, iti apare mesajul lui angi, si copiaza linkul de acolo. eu asa am facut
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
alexandra_25 spune:
Dia_bi...frumoasa foc Bianca....si ce ten fain are...sa va traiasca....

Chris...multumesc...

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
dianocica spune:
ralumat tin pumnii pt rezultate. cu botezul...la noi (adica printre prietenii nostri) se obisnuieste cate un cadou la comun...cum rude multe nu vin, asta e cam singura sansa sa primim ceva... ca bani...n ai sa vezi...plus ca din 50 oameni doar 2 perechi au copii..si aia f mici...suntem cam primii din generatia noastra asa ca... decat deloc sau porcarii...mai bine ne cumparam ce vrem. cum ar veni..
cu diversificarea... chiar nu am nimic de zis pt formula... in principiu...ca, deh, cand aud de carne ma sui pe pereti, asta e partea a doua...oricum sa ne ti la curent cu ce si cum diversificati
quote:
Originally posted by Ralumat
Aiurea, e mentolat!!!!!!Nu stiam care din noi sa ajungem mai repede la dus.

dandusa eu, am mai zis, nu prea sunt bisericoasa de fel, dar sincer, nu cred ca a fost zi sa nu zic, doamne multumesc pt minunatia asta! iar de povesti din astea ma feresc ca de ... pt ca nu ma mai pot gandi la altceva si bb nu merita sa ma vada asa... am si eu vreo 2 povesti din astea dar mai bine le tin pt mine ca nu vreau sa vad numai
pe forum. hai sa ne gamndim la puii nostri si sa ne canalizam toata energia pt binele lor. lucruri rele si fara rost o sa se intample mereu. si fac parte din viata de zi cu zi. dar tot refuz sa ma uit la stirile de la ora 5. si alea sunt drame dar...hai sa vb de ceva frumos!angi tu o cantaresti zilnic?
dia bi ai facut totul bine pt poze dar in loc de ghilimele" ai pus 2 apostrof''. hai, ghilimelele sunt deasupra apostrofului, cu shift... hai ca poti!
alexandra

dia mai zi ne de oana. e complet refacuta dupa experienta cu ochisorul?
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Lavinia_P spune:
Buna ziua,
Si noi stam in casa, la Iasi au fost -20 si acu bate un crivatz si e ger.

S-a trezit si iarna asta sa vina.Ieri am tras o fuga in oras la un restaurant chinezesc..da parca pot sa am noroc..ni s-astricat masina si uite asa am pierdut vreo jumate de ora din biletul de voie dat de Mihaitza.
"minunea mea"
angi_m spune:
quote:
Originally posted by dianocica
angi tu o cantaresti zilnic?
diana(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Nu zilnic, la 2 zile. Aici tot sotul meu e de vina ca are el un piticutz

Noi stim ca se cantareste copilul o data pe saptamana, dar te pui cu piticii...
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
asiza spune:
quote:
Fetelor, va rog eu frumos...nu va mai suparati cu diversificarea. Hai sa va zic ce mi-a zis si mie o prietena pediatru: in jur de 4 luni si jumatate, se termina rezervele de fier ale bebelusului. Bebelusii alaptati exclusiv primesc acest fier din laptele de mama, dar cei la care predomina formula.....au sanse foarte mari sa aiba carente de fier, si atunci in jur de 4 luni si jumatate se introduce carnita in alimentatie. Ca sa nu grabesti copilul cu diversificarea, se incepe in jur de 3 luni, incet, usurel, cu sucuri ....bagandu-se treptat. Sau se incepe la 4 luni, dar intervalul de "introducere" a alimentelor noi e mai scurt, ca sa ajungi mai repede la carnita. Va rooooog, nu mai fiti ironice! Noi, care nu alaptam, si asa avem o bubita ca ai nostri copii nu au tot ce ar trebui pentru a se dezvolta.Eu cred ca nimeni nu trebuie condamnat sau ironizat, fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copilas.
Ralucalui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
Ralucutza...ma simt si o sa-ti raspund...DA, am fost ironica, fapt pentru care mi-am si cerut scuze in avans fetei, dar asta deoarece m-am saturat de atata ignoranta...te contrazic...chiar si bebelusilor carora li se da formula nu exista niciun motiv pentru care diversificarea alimentatiei sa fie facuta mai repede de 4 luni. Inainte de patru luni sistemul digestiv al bebelusului nu este pregatit pentru alte alimente in afara laptelui matern sau a laptelui praf. Diversificarea inainte de vreme poate duce la alergii severe, diaree, eczeme etc. De asemenea, reducerea cantitatii de lapte duce la scaderea calciului din organismul bblusului, fapt extrem de periculos. In fine, motive si explicatii coerente mai exista si eu nu pot fi de acord cu diversificarea inainte de 4 luni la cei cu formula si 6 luni cei alaptati la san. NU vreau sa creez polemici aici; fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta si nu spun ca eu as fi "mai mama" decat alte mame, dar asta e parerea mea si mi-o sustin pana-n panzele albe.
Pupici pentru tine si Davidutz. Sper sa nu te superi.

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
angi_m spune:
quote:
Aka, incearca si lubrifiant din abundenta!!!! Dar ai grija sa nu nimeresti Durex Play verde. Cica are "efect energizant pentru cresterea placerii". Aiurea, e mentolat!!!!!!Nu stiam care din noi sa ajungem mai repede la dus.
Ralucalui
luna a treia
Am patit-o si noi. Simteam ca ne trage curentul si ne uitam daca e vreun geam deschis 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Fetelor, va rog eu frumos...nu va mai suparati cu diversificarea. Hai sa va zic ce mi-a zis si mie o prietena pediatru: in jur de 4 luni si jumatate, se termina rezervele de fier ale bebelusului. Bebelusii alaptati exclusiv primesc acest fier din laptele de mama, dar cei la care predomina formula.....au sanse foarte mari sa aiba carente de fier, si atunci in jur de 4 luni si jumatate se introduce carnita in alimentatie. Ca sa nu grabesti copilul cu diversificarea, se incepe in jur de 3 luni, incet, usurel, cu sucuri ....bagandu-se treptat. Sau se incepe la 4 luni, dar intervalul de "introducere" a alimentelor noi e mai scurt, ca sa ajungi mai repede la carnita. Va rooooog, nu mai fiti ironice! Noi, care nu alaptam, si asa avem o bubita ca ai nostri copii nu au tot ce ar trebui pentru a se dezvolta.Eu cred ca nimeni nu trebuie condamnat sau ironizat, fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copilas.
Ralucalui
luna a treia
Ralucutza...ma simt si o sa-ti raspund...DA, am fost ironica, fapt pentru care mi-am si cerut scuze in avans fetei, dar asta deoarece m-am saturat de atata ignoranta...te contrazic...chiar si bebelusilor carora li se da formula nu exista niciun motiv pentru care diversificarea alimentatiei sa fie facuta mai repede de 4 luni. Inainte de patru luni sistemul digestiv al bebelusului nu este pregatit pentru alte alimente in afara laptelui matern sau a laptelui praf. Diversificarea inainte de vreme poate duce la alergii severe, diaree, eczeme etc. De asemenea, reducerea cantitatii de lapte duce la scaderea calciului din organismul bblusului, fapt extrem de periculos. In fine, motive si explicatii coerente mai exista si eu nu pot fi de acord cu diversificarea inainte de 4 luni la cei cu formula si 6 luni cei alaptati la san. NU vreau sa creez polemici aici; fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta si nu spun ca eu as fi "mai mama" decat alte mame, dar asta e parerea mea si mi-o sustin pana-n panzele albe.
Pupici pentru tine si Davidutz. Sper sa nu te superi.
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Absolut deloc...nici eu nu voi incepe diversificarea inainte de 4 luni, dar vroiam sa zic ca inteleg de ce mamele o fac mai devreme . Si nu as vrea sa se intample din nou cum a fost cu Porumbita....care de cand cu discutia despre diversificare nu a mai dat pe la noi....
. NRaluca
lui
David Calin (28.11.20006)luna a treia
anateo2004 spune:
legat de diversificare,daca va uitati pe cutia de lapte praft,indiferent de marca,toate au asdous de fier,asa ca nu trebuie sa incepeti mai devreme de 4luni.
sa va povestec ceva dragut.ieri am fost cu fimea la miniblu sa ii iau ghete.de acasa mi-a zis ca vrea roz,am crezut ca pana ajungem la magazin ii trece.noroc ca aveau roz,cum a intrat sa infipt in ele.am incercat sa ii pun altele in piciare a zis ca o srang
.sper ca nu incepe era "totul roz"
ana maica de doi iezi Teodora si Sebastian