Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
danita spune:
va doresc o zi frumoasa !
V-ati facut planuri de vacanta ?? unde duceti bbelanii ? :)
pupici
D
BeBelusca
dianocica spune:
carla trimiti poza ta si a lui bb la angighita@yahoo.com si nickul de pe forum.
danita vacanta? care vacanta?
propun o tema care a mai fost dar zic eu ca, cel putin pt mine
, e din nou de actualitate: ati facut asigurare pt bb? si de care?
d iar e nervos, cum il scap la joaca prea mult, cum nu ne mai intelegem... acum a ras cu tati...i a dansat iar si a fost innebunit... a facut si un kk de emotie...
dar iar au inceput urletele...si nu se linisteste cu tzitzi...ce, ar fi prea usor...pt ca e nervos n o ia bine si baga aer si imediat se enerveaza ca ii vine sa ragaie... of, de abia astept sa manance stand in fund....
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
angi_m spune:
Carla, ti-am trimis si PM, nu l-ai citit?
Oricum, am vazut ca ti-a explicat si Dianocica
.
Acum shomeeez, nu mai vin poze?
Multumesc pentru aprecierile referitoare la site. Sosul a avut o contributie importanta. Ii transmit toate multumirile.
Daca mai aveti si alte idei, va rog sa-mi spuneti. Doar vrem sa avem cel mai tare site.
Repet, ar fi bine sa va treceti toate la semnatura link-ul catre site ca sa fie cat mai vizibil.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Ralumat spune:
Buna tuturor! Azi am alta: tocmai am venit de V. Babes, unde i-am recoltat exudat nazal si faringian. Si cum am zis ca daca-i bal, bal sa fie...am dus si proba pentru urocultura. In caz ca va itnrebati daca am luat-o razna din nou, ei bine...am cam luat-o! Ieri am primit rezultatul secretiei vaginale: Streptococ B! Analiza pe care doctorul ginecolog nu mi-a recomandat-o in sarcina, spunand ca nu e necesar 

. Deci, daca nenea streptococul e pe acolo inca dinainte de a naste, toate sansele sa fie si la domnul Davidut.....ma rog sa-l fi luat eu totusi din spital si sa nu aiba el. Vom vedea peste 5 zile lucratoare. Pana atunci....voi stiti cate ore trebuie sa treaca la un bebe pentru un exudat faringian? Ca la noi trecusera 2 ore de la masa, iar tanti de la receptie a zis ca e prea putin....trebuia sa-l las toata noaptea. Pai cum sa las copilu' sa urle de foame? Dar aia mici, de cateva zile, lor nu li se face exudat?
Asa....Dianocica,
ideea cu lista de cadouri la Miniblu. Dar asta inseamna ca voi veti suporta toate cheltuielile de botez fara speranta de a mai recupera din ele.....daca intelegi, de exemplu masa la restaurant. Eu recunosc ca noi am platit la sfarsit, din banii primiti la botez. Daca voi veti primi numai cadouri, va trebui sa suportati din fonduri proprii masa, care nu e tocmai ieftinuta....
Fetelor, va rog eu frumos...nu va mai suparati cu diversificarea. Hai sa va zic ce mi-a zis si mie o prietena pediatru: in jur de 4 luni si jumatate, se termina rezervele de fier ale bebelusului. Bebelusii alaptati exclusiv primesc acest fier din laptele de mama, dar cei la care predomina formula.....au sanse foarte mari sa aiba carente de fier, si atunci in jur de 4 luni si jumatate se introduce carnita in alimentatie. Ca sa nu grabesti copilul cu diversificarea, se incepe in jur de 3 luni, incet, usurel, cu sucuri ....bagandu-se treptat. Sau se incepe la 4 luni, dar intervalul de "introducere" a alimentelor noi e mai scurt, ca sa ajungi mai repede la carnita. Va rooooog, nu mai fiti ironice! Noi, care nu alaptam, si asa avem o bubita ca ai nostri copii nu au tot ce ar trebui pentru a se dezvolta.Eu cred ca nimeni nu trebuie condamnat sau ironizat, fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copilas. 
Da, Ruxi,
ideea cu congelatul. Esti o comoara la casa omului! Bineinteles ca am bagat-o la cutiuta! 
Offf, nu mai pot sta...merg sa robotesc putin, ca ni s-au anuntat niste rude in vizita.
Va pup pe toate, o duminica placuta!
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
Ralumat spune:
Aka, incearca si lubrifiant din abundenta!!!! Dar ai grija sa nu nimeresti Durex Play verde. Cica are "efect energizant pentru cresterea placerii". Aiurea, e mentolat!!!!!! 

Nu stiam care din noi sa ajungem mai repede la dus.
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
No stati ca nu ma pot duce inca la culcare...apropo Asiza...si pe mine ma ia cate o pofta de o tigara...ca doar am fumat inainte...dar cum zici tu...cand ma uit la bondocul meu...imi trece si mie...!Bine pentru cele care nu alapteaza...pot fuma...!
Mai fetelor ma puneti pe ganduri....cu contraceptia....o iau in serios...!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
Chiar daca sunt inca mic...tot am mai crescut un pic...maine fac 3 luni
poze cu Mark![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
Eu nu alaptez, dar nu mai pot fuma. Dupa deja vreo 5 luni de abstinenta, simt respiratia fumatorilor, si imi imaginez cum i-as mirosi baiatului....asa ca imi pierde orice pofta!
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)luna a treia
dandusa spune:
Aseara...,pentru ca n-aveam somn...,am intrat sa citesc una ,alta...,povesti din viata unor mamici...,povesti care n-au avut un sfirsit fericit...Nu stiu ce-a fost in capul meu,ca nu m-am mai putut opri din bocit
.Una dintre ele ,mi s-a parut foarte trista,pentru ca era vorba de un bebelus,doamne...,simteam ca n-am sa mai pot dormi deloc...,as fi plins in continuu.Nu faceti ca mine...,ca eu nici acum nu mi-am revenit, numai la asta ma gindesc...Am mers in dormitor ,mi-am luat fata in brate ,care dprmea...si-am strins-o la piept,tare cum n-am facut-o pina acum,am simtit ca sint cea mai norocoasa mamica,ca am un copil sanatos.Cel mai groaznic pe lumea asta ,este sa ai probleme de sanatate cu copilul sau mai rau...
De cite ori fac curat in sifonierul micutei...,le pun deoparte sa i le dau mamei mele,pentru ca se duce in spital unde sint copii abandonati si le da unui cadru medical sef,care sa le foloseasca pentru bebelusi.Ei...si eu le iau le spal,le calc,le string frumos si in acel moment...,imi vine in cap un bebelul imbracat cu hainutele Crinutei,zimbind la mama mea...si multumindu-i intr-un fel pentru gestul facut...,atunci ma apuca plinsul...
Foarte trist...Mama de cite ori a fost pe acolo...,sa le duca...a avut o zi groaznica...,se abtine cit poate cind ii vede...,sa nu plinga...si apoi ,toata ziua zace in pat...,cu gindul la ce a vazut...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
angi_m spune:
Dandusa, nu mai face chestii de-astea. La fel ma apucase si pe mine intr-o zi cand cideam despre sindromul Down si am dat de niste cazuri triste cu copilasi tare bolnavi... trist ce sa mai. Ma apucase si pe mine plansul
. Intradevar, suntem tare norocoase sa avem copii asa sanatosi. Eu zic ca e suficient sa afli o singura data de astfel de cazuri ca sa afli cat de norocos esti. Ajunge. Viata este frumoasa. Sa ne bucuram de ea.
Am vazut ca ai pus link catre fulguletii nostri. Super 
Mai tarziu, cand voi avea mai mult timp liber, ii voi trimite Florentinei pozele voastre si ale bb-ilor nostri sa le puna in slideshow.
Angi poze
Iulia
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
Uite aici dovada ca fie-mea nu a luat deloc in greutate saptamana asta 
Angi poze
Iulia
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fulfuleti si mamici....!
Angi_m...eu am fost cuminte si m-am conformat...numai mie nu-mi reuseste scrisul rosu...nu stiu de ce...!...
...multumiri sotului
Florentina_g...super ideea cu slideshowul...sa ne spui daca te-ai hotarat sa il faci...

Danita....

...si tu sa ai o duminica placuta si sa nu mai cazi in butoiul cu melancolie....
Eu va las ca ma duc pana la garsoniera....trebuie sa aerisesc si sa-mi duc ceva lucruri....!
Pup ardelencele mele dragi.....Asiza,Yagmur...
dar si pe celelalte din toate colturile tarii....Dandusa,Bambo,Roxanica,Dianocica...
....si pe toate forumistele....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark