Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
dolores spune:
gata...sunt KO..noapte buna si vise placute
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
doradora spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Noi tot in caditza mica facem baie. Cada din baie ne e mareeee.
De cand nu m-am mai dus la servici (aproape 11 luni) nu mi-am mai pus ochelarii in ochi. De obicei ii purtam doar la calculator. Azi, din cauza ca am inceput sa forumesc, am simtit nevoia sa ii pun. Si deja simt ca e mai bine.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
ia te uita, alta purtatoare de ochelari in aceeasi situatie ca si mine!
mai nasol e ca din 2 perechi, eu nu am gasit decat una. dar apare ea si cealalta!
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
doradora spune:
proba-iar ma joc eu cu cate un link, ceea ce echivaleaza cu un potential dezastru
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
doradora spune:
pai da, merge, ca am copiat direct de la angi...
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
doradora spune:
vad ca a nins putin azi noapte, dar sunt -5, asa ca iar nu scoate bebe alex nasucul afara din casa
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dianocica spune:
raportam o naopte super: somn de la 10, trezit la 4 si la 8 m a trezit mama sa mi spuna ca sta cuminte la el in pat si se uita la jucarii(asta nu era tocmai super, ca m a trezit, adica)
angi super barbat ai, auzi sa citeasca el la alaptare...la cat de forumisti sunt barbatii nostri...cred ca toate suntem invidioase...
pus si noi fulguletii la semnatura,
mamici si bbi
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
buna!
Andreea mea e tot la 5 mese pe zi, in cazurile fericite suge 130 ml pe masa, in cam 10 minute cu tetine siliconate Camera, marimea mediu.
Ce tetine ziceati ca sunt bune pt supt? mai scrieti o data pt mine ca nu am timp sa caut, am citit in treacat ieri dar n-am retinut.
noi am fost ieri dpmasa, la vaccinul infanrix hexa, pana acum nici un efect secundar nasol. mai vedem pana deseara
andreea are acum 60 de cm, perimetru cranian 39, perimetru toracic 39, greutate 5.700 gr, nascuta la 17. 12.2006....cum vi se pare? dr zice ca e grasunica, dar citind ca sunt bebeluse si de peste 6 kg, si cu pofta de mancare asa faina, ne simtim complexate oarecum :(
sanatate!
Yagmur

Dorsilla, nu va simtiti complexate, noi suntem si mai mici. Nascute pe 16.12.06, am iesit din spitel cu 2.860 si 51 cm, iar sapt trecuta (marti)aveam 4.640 ci 58-59 cm. Pediatra ne-a spus ca am evoluat excelent. Si pe bune ca piciul arata tare bine:) dar de, e fetitze si papa tzitzi exclusiv, cu supliment iau mult mai mult in greutate.

Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
anateo2004 spune:
buna dimineata!
manutele arata mult mai bine,multumim pt sprijinul moral
doina,seba a avut icter prelungit si trebuie sa-i repet analizele sa vedem cum mai stam.eu zic ca aproape s-au normalizat dupa cum arata pielea.
tema zilei de ieri:
1.folosim prezervativ-la cat de rar se intampla,adica o data nu merita sa imi bat capul cu alte metode
.nu va bazati pe alaptat ca o sa mergeti rapid la alta odisee![]()
2.nu pastez lapte;mananca numai proaspat
3.pe maini il spal la baita,iar ziua ii scot scamele dintre degete
.eu il dau cu o crema, lipobase repair,la incheitura pumnului ca are o zona ff aspra;cred ca mai inghite din ea,e hranitoare-contine 60%lipide![]()
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by chris80
fetele care nu gatiti-o sa fie cam greu cu diversificarea... si mie mi-e cam groaza, ca eu fac 2 feluri care sa ma tina 4 zile, si nu o sa mai tina figura - pt bebe trebuie daca nu zilnic, maximum la 2 ziletare mi-e ca o sa mai gateasca si alex din cand in cand! si asa imi e sila de vasele murdare...dar si oale din 2 in 2 zile ?!?!?
Faza nostima e cand te muncesti cu orele sa faci papa bun si plodu' iti scuipa tot.. sa vezi atunci distractie..
Daca nu-ti place sa gatesti (me to), ca sa salvezi timp si nervi => poti pregati mai multa papa (piuree de legume si carnitza separat) si-o pui la congelat, gata portionata in paharele de plastic acoperite cu celofan + elastic. Scrii pe ele cu un marker data si compozitia. Dimineata scoti paharelul si pan la pranz se decongeleaza. Cnd veniti de la plimbare incalziti si gata papa!
Branzica se face simplu, tzac-pac. Iar fructele tot asa, nu-ti dau bataie de cap.
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore

ma alatur grupului de "negatitoare", nu-mi place neam! 

Fetelor, noua pediatra ne-a spus NU la scos afara daca sunt sub -3 grade...noi am scos-o pana la masina, ca sa mergem in vizite:)
Angi
multmim pt site! Temele zilei:
1. iau AC - din alea speciale pt cand alaptezi, imi scapa acum numele...
2. nu ma mulg, ca nu-mi place, am incercat o data si am varsat tot laptele pe jos de nervi si de atunci m-am lasat pagubasa...plus ca bebe suge din ambii sani tot timpul.
3. pe manutze o spal numai la baitza, daca este nev in timpul zilei - apa termala de la Avene, sau servetele umede si apoi crema Atoderm de la Bioderma.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguletzi
carla2005 spune:
Ce trebuie sa fac sa aparem si noi pe site-ul fulguletilor? Plzzzz!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

- 3 noiembrie 2006 - 

Grigore