Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Mai, fetelor, Mircea (pupa-l mama ca numai idei bune are ) se gandi ca ar fi bine ca toate fetele active sa isi puna la semnatura link pentru site-ul cu fulguleti (asa cum am eu). Asa il pot observa si fetele care trec pe la noi mai rar.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by angi_m

Mai, fetelor, Mircea (pupa-l mama ca numai idei bune are ) se gandi ca ar fi bine ca toate fetele active sa isi puna la semnatura link pentru site-ul cu fulguleti (asa cum am eu). Asa il pot observa si fetele care trec pe la noi mai rar.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Numai idei bune are sosul tau...,am sa mi-l pun si eu...,sau sa o rugam pe Florentina sa faca slideshowl ,cum s-a si oferit...si ni-l punem si pe ala...,nu?Ar fi super...si atunci ,ca sa vada tot forumul ce fulguleti frumosi avem...,am sa merg peste tot sa ma bag in seama...,poate ,poate da un click la semnatura

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Ar fi super...si atunci ,ca sa vada tot forumul ce fulguleti frumosi avem...,am sa merg peste tot sa ma bag in seama...,poate ,poate da un click la semnatura

Dandusule esti de belea .
Bine ca ai spus tu ca ninge ca eu habar n-aveam. Da' cam slaba productia. Di a asteptat toata iarna zapada sa se plimbe si ea cu sania si ca sa mai vina mosu' odata .

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

super, angi! multumim frumos!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBOOOOOOO,
unde esti?Mai...,voi ati iesit la fulguiala...,am vazut eu ca a nins si la Iasi...Ne este dor de voi...Ce face Antonia?
DANITA,
multumim de materiale...,n-am apucat sa le studiez pe toate ,dar par super...Ti-a trecut supararea?
IULY,
ce draguta este Di...,mai vrea sa vina mosu' o data...,cred ca te prapadesti de ris,la ce perle scoate...De abia astept sa scoata si Crinutza mea...
ASIZA,
poopam tare iubitelul,sper ca face nani la ora asta...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Intr-adevar Dandusa scoate Di niste perle si are niste texte in ea... E distractiv o sa vezi. Timpul trece f. repede, maine -poimaine incep sa vorbeasca.
Pupici la fetele frumoase.
Eu plec la culcare ca eu nu am nici o sansa sa prind vre-un somn de 12 ore ca tine. Dimineata la 7 avem desteptareaaaa. Noroc ca sunt obisnuita sa dorm putin si iepureste ca de cand o am pe Di n-am mai dormit o noapte ca lumea (pana pe la 2,5 ani se trezea cel putin odata pe noapte la ora 2 eventual si la 5).
Inca odata pupici si Noapte buna!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cred ca la mine te referi...iar eu ma refeream strict la fetele care sunt fff active pe forum...iar mesajele treceau neobservate..

quote:
Originally posted by Lavinia_P

dia, multumesc de raspuns,dar in Iasi nu cred ca-l gasesc.Am crezut ca il ai de pe net.

Am vazut ca s-au iscat niste neintelegeri cu privire la cititul mesajelor.Eu cred ca fiecare citeste cum are timp,uneori mai pe fuga si raspunde tot asa.Nu mai suntem in prenatal sa stam catvrea muschiul nostru pe forum..s-au schimbat sefii si nu ne mai merge.

Bambo,unde esti?Erai zilnic pe forum.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Vad ca v-a fost dor de noi
Azi am
Antonia a fost maraita azi mai ales spre searaea care in ultimul timp nu mai vroia suzeta acum o papa mama mama

Lavinia_p,Alexandra,Dandusa-am aparut

Lavinia_p-va doresc multa sanatate

Dandusa-azi nu am iesit din casa a fost f frig la Iasi,la noi a nins de vineri

cu intarziereAna Julia de Katrinel

Angi_mf frumos site-ul

fug sa pregatesc papica pt Antonia si apoi la somnic

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dolores-nu dormi am crezut ca doar eu sunt pe aici

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu dorm bambo,am reusit sa-mi fac baie dupa indelungi chinuri..acum mancam seminte si citeam din urma.maine ma duc sa-mi cumpar ceva pt botez...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput