Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mihaela bravo, binme ca ai scapat de mastita. eu zic sa o incerci cu sanul de fiecare data, poate se obisnuieste...va tin pumnii
dandusa noi am avut niste pieteni dragi in vizita si cam trebuia un pic de dar ..n a fost sa fie...eu tot am discutii cu mama si cu alex de cat tre lasat bb sa se joace. si azi am pus piciorul in prag. nu ca lasa l ca uite ce frumosse joaca pana a inceput sa urle de oboseala...nici cu tzitzi nu am putut sa l linistesc...asa ca prietenii in sufragerie si eu sa adorm copilul in dormitor... deci o lasam pe sapt viitoare cu party-ul, da? fetele diversificate vin cu friptanele...

mai si eu am bube, respectiv fumez, dar nu vin sa povestesc si sigur nu ma mandresc cu asta...dar adevarul e ca macar eu sunt constienta ca nu e bine ce fac...

of, nu mai gasesc cine a zis ca a facut o dr virgina... dar asa m a distrat...

fug si eu la somn ca azi pe la pranz nu mai stiam cum sa scot camasa...mi se inchideau ochii...va

diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

voi unde le faceti baie? in cada mare sau caditza?
noi am cumparatcaditza abia acum,la aproape 3 luni, pt baia dupa botez.
ca Maia face baie in cada de la cateva zile
si ii place ff mult
la botez,dupa ce a bagat-o popa in cristelnitza,ea mai vroia in apa...era asa uimita ca a scos-o de acolo..nu a plans absolut deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by mihaela-p

voi unde le faceti baie? in cada mare sau caditza?
noi am cumparatcaditza abia acum,la aproape 3 luni, pt baia dupa botez.
ca Maia face baie in cada de la cateva zile
si ii place ff mult
la botez,dupa ce a bagat-o popa in cristelnitza,ea mai vroia in apa...era asa uimita ca a scos-o de acolo..nu a plans absolut deloc

Ii faci in fiecare seara ,baita? Nu ti-e greu sa speli ditamai cada,pentru o mogildeata,in fiecare seara?Noi facem baie in cadita mica...si probabil ca atunci cind va sta in fundulet ,ne vom muta in cada mare...Ai baia mare?Ca la mine...,deabia ,deabia incap eu cu Claudiu...Masina de spalat nu incape in baie...,asta ca sa-ti faci o idee...,cam cit de mare este baia...si deocamdata nu-mi permit sa iau copilul in prosop si sa-l duc in dormitor sa-l imbrac...,pentru ca este cale lunga pina la dormitor...,asa ca mai asteptam sa mai creasca...Nu ne pui si noua pozici cu voi in cada?

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La Constanta a nins...

Haideti la o fulguiala...
A-DEJU,
trezirea...,pina miine se topeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

In sfarsit, reusi sa ajung la zi cu cititul.
Donia, Ralumat si Auras_v, multumesc ca mi-ati raspuns la intrebare. O sa incerc sa vad daca reusesc sa scapam de albeata de pe limba, asta daca e candida.
Am citit, mai bine spus Mircea a citit, la link-ul dat de Emaaimee () ca meciul pe care il am cu Iulia se poate datora faptului ca doar ce am avut CM. Dar pe mine nu m-a luminat chiar de tot. Daca se schimba gustul laptelui si refuza sanul, ar trebui sa refuze acelasi lapte pe care i-l servesc la biberon dupa ce ma mulg. Insa ea il rade, pana la ultimul strop. Noaptea n-am nici o pb. cu ea, suge, dar ziua e salbatica. In greutate n-a luat deloc saptamana asta. Chiar nu mai stiu ce se intampla. Cand o mai creste o sa o intreb O mai incerc vreo 2 zile sa vad daca se da pe brazda. N-as vrea sa ii dau completare cu lapte praf.

Parca erau niste teme ale zilei (mai e putin si trece si ziua asta).
Pe maini o spal cu apa cand ii fac baitza.
De gatit - doar ce am gatit ciorba de porc, mancare de cartofi cu carne de porc, salata orientala. Eu v-am invitat, dar vad ca a venit doar Dandusa. Treaba voastra, oferta zboara, eu nu stiu cand mai gatesc. Mircea, din experienta lui, spune ca mai gatesc peste 2 luni
Lapte mai mulg din cand in cand, insa nu il conserv pentru ca il papa Iulia repede. Rezerve nu mai apuc sa fac, de fapt, nu prea am avut nevoie pana zilele astea, ca era destul de cumintica si papa de la san.
Anticonceptionale n-am mai olosit de vreo 2 ani, ca am incercat sa raman gravida. Acum, deoarece mi-a venit CM, dar si pentru ca Iulia ne face programul, ne intalnim mai rar si atunci tin calendarul. Dar trebuie sa iau masuri, nu ma pot baza pe asta.

Mai fetelor, hai ca Valentine Day nu v-a placut ca nu era romanesc, dar cu Dragobetele ce-avuserati? Toata ziua staturati de vorba si nu-l amintirati nimic de el.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Multumesc celor care mi-auraspuns in legatura cu umidificatorul...Pupici muuuuultiiii....

Alex, alaptarea nu te protejeaza 100% de bb2...asa ca ia in considerare si alte metode contraceptive in cazul in care nu vrei prea repede sa ramai insarcinata din nou...
Yagmur, ...nici eu nu l-am scos afara pe Denis azi...maine...oare ce a avut Luchita???? Pupic la amandoi...
pentru puiutii de Deea si ktrinel!!!! Sa creasca mari si frumosi!
AKA..., tare faza cu "m-a facut medicul virgina iar"
Mihaela, ma bucur sa aud vesti bune de la tine...bine ca ai scapat...noi ii facem baie in camera in cadita
Dandusa, ...si Denis pupa Crinutza ...
Dianocica si te rog eu frumos incearca sa lasi fumatul...putina abstinenta, atata tot...trece repede, pe cuvant...si eu salivez dupa o tigara, dar ma uit la puiul meu si-mi trece...

Noapte buna...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

"mai si eu am bube, respectiv fumez, dar nu vin sa povestesc si sigur nu ma mandresc cu asta...dar adevarul e ca macar eu sunt constienta ca nu e bine ce fac..."

Tare mult mi-a placut ceea ce ai zis....
Dandusa.............si eu vreau....!!!!!
Acum serios merg la nani....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
Chiar daca sunt inca mic...tot am mai crescut un pic...maine fac 3 luni
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

La Constanta a nins...

Haideti la o fulguiala...
A-DEJU,
trezirea...,pina miine se topeste...

Mai pune si tu paie pe foc, ca doar ce ma sunara niste prieteni care erau la Ranca si se auzea cum le scartzaie zapada sub talpi.
Mi-e dor de o bataie cu bulgari, de-o tavaleala

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

No stati ca nu ma pot duce inca la culcare...apropo Asiza...si pe mine ma ia cate o pofta de o tigara...ca doar am fumat inainte...dar cum zici tu...cand ma uit la bondocul meu...imi trece si mie...!Bine pentru cele care nu alapteaza...pot fuma...!
Mai fetelor ma puneti pe ganduri....cu contraceptia....o iau in serios...!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
Chiar daca sunt inca mic...tot am mai crescut un pic...maine fac 3 luni
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Noi tot in caditza mica facem baie. Cada din baie ne e mareeee.

De cand nu m-am mai dus la servici (aproape 11 luni) nu mi-am mai pus ochelarii in ochi. De obicei ii purtam doar la calculator. Azi, din cauza ca am inceput sa forumesc, am simtit nevoia sa ii pun. Si deja simt ca e mai bine.

Angi poze

Mergi la inceput