Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA
Raspunsuri - Pagina 25
sirimie spune:
Liviana, Dana multumesc mult pentru incurajari!
Uh, 2-3 saptamini ? Adevarul e ca nu imi place mie gradinita, mai ales ca nu au grupa mica ci numai mijlocie, intentionez sa caut alta gradinita si sa incerc din nou!
Dana abia astept sa ii treaca si lui Ruxi si poate ne intilnim, sa iti dau fularul, nu?
Patricia insanatosire grabnica lui Rebe! Eu am citit aici de un sirop de tuse foarte bun, Grindtus, de la Helpnet (costa 35 de lei), sincer mie mi-a facut o impresie buna (dar bb nu a tusit serios). Poate sa il incerci daca Rebecca tuseste tare. Si dupa ce se insanatoseste poate ne intilnim prin vreun parc, nu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lavinia345 spune:
La Multi Ani mamicilor !
Eu am facut o alergie la ochi,ma ustura tare.Sambata dimineata plecam spre Uk pt 3 saptamani,abia astept sa ma dezlantui la shopping.
Ubi spune:
Tomasa - felicitari! Sa ai o sarcina usoara si sa fie sanatos bb2. Si eu sunt balanta.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
bubu05 spune:
La multi ani, mamicilor! Sa ne bucuram de puii nostri si sa avem o primavara frumoasa!
Eu azi am avut liber, asa s-a nimerit, si am fost cu Vladut in Oraselul Copiilor, i-a placut mult, l-am dat in vreo 6 masinute, trenulete etc, apoi mi-a cerut cartofi de la "mec" , bineinteles ca i-am facut toate poftele, nu pot sa rezist sa nu-l vad fericit. Mi-a zis apoi sa mergem cu metroul, dar aveam de mers doar o statie, mai mare daraua...asa ca ne-am plimbat cu tramvaiul.
Am primit si cadouri si flori, a fost o zi frumoasa!
Lavinia, drum bun spre UK, spor la cumparaturi si sa aveti grija de voi!
Simona, imi pare rau ca nu a fost sa fie cu gradi...poate gasesti una cu grupa mica, cu copilasi de 2-3 ani. Nu fi descurajata...eu te inteleg ca e greu...mai cauta!
Alex, multumim frumos, f. dragut gestul tau! Chiar, nu ai mai scris de mult despre voi...poate ne mai povestesti cand ai timp.
V.Erica, e bine ca au scapat de varicela, ca nu au facut ceva grav! Insanatosire grabnica la puiuti!
Liviana, felicitari pt. felicitare! cred ca a fost emotionant!
Catiflo, sanatate la bunici!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Simona, multumesc mult. din fericire Rebe s-a facut bine, nici nu prea mai tuseste (cel putin as'noapte nu a mai tusit deloc). eu i-am dat sinupret si o dapa pe zi mucosin, care mi s-a parut ff bun, ca parca desfunda si nasul; Luni reia cresa, ca asa cum am zic, am preferat sa o tin acasa sa fie complet refacuta sa nu o mai intoarca. Bineinteles ca sper si eu ca odata cu primavara sa facem o mare intilnire in parc.
si facem progrese la suzeta, in sensul ca i-am rupt-o si nu o mai place asa, asa ca o arunca si zice ca "e lupta, ticata si e cah", asa ca avem 2 nopti in care a dormit fara!! pentru ea este ceva, ca nu o dadea jos toata noaptea.
cu olita nu, cere sa stea pe ea dar de joaca, cind face nu imi spune.
Lavinia,poate ai facut o conjunctivita??
Kris, petrecere frumoasa la munte!
Erica, sanatate la copii. tu ai scapat sau ai avut varicela, ca nu mai stiu.
Kita, nu mai zici nimic?? mai baga si tu un ochi pe aici..
cit la ce spune cartea aia, ce sa spun. poate se refera la unii parinti americani, care chiar in stilul asta cresc copiii, numai cu bone in permanenta, sint razvratiti, rasfatati, vor sa atraga atentia. eu am o ruda f apropiata care lucreaza ca bona in sua si a schimbat citeva familii, care mai de care mai dilii...adica bona il duce/ia de la scoala, cu bona maninca, cu bona se joaca, bona il vede la spectacolele de gradi, bona ii face baie, citeste (bineinteles ca exista si familii normale, cu program de lucru cit de cit normal). eu zic ca trebuie sa imbinam cit mai frumos cele doua aspecte, serviciul si a fi parinte, si sa oferim in timpul in care sintem impreuna momente de neuitat si multa dragoste. vorbeste o mamica ce si-a lasat acasa copilul de 5 luni si s-a intors la munca pt ca asa a trebuit.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Eu nu inteleg de ce va luati dupa tot ce scrie. Hai sa fim seriosi, mai judecam si noi, nu?
Eu daca as putea n-as merge la job, nu imi face nici o placere, si niciodata nu m-as plange ca stau acasa.
M-as plange in Saudi, unde nu aveam unde iesi, dar aici, unde sunt atatea posibilitati de a iesi, e cu totul altceva/.
Poate de aceea vreau sa am afacerea mea, sa am o anumita libertate pe care un servici nu ti-o da, dar eu, ca structura, ca fire, sunt o femeie care ma simt excelent acasa, acolo ma simt cel mai in siguranta, iar acest timp petrecut acasa cu Rayan pentru mine a fost fantastic.
Urasc sa plec dimineata si sa il las pe Rayan, mi-e groaznic de dor de el in timpul zilei si urasc orice moment pierdut.
Din pacate pentru moment asta e situatia, si fac de nevoie ce fac, in nici un caz pentru ca imi doresc cariera sau mai stiu eu ce, ca asta e exclus, chiar nu mi-o doresc.
Singura chestie pe care o doresc este afacerea proprie.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lavinia345 spune:
Patricia,nu stiu ce am pana la urma,mi-a dat niste picaturi cu antibiotic,si ma simt mai bine.Cine vine sa-mi faca si mie bagajele?As da orice sa le vad facute!Si as mai vrea si un masaj,ma doare spatele de nu mai pot.Dorm in pozitii tare incomode.
sirimie spune:
Noi raportam muci care au venit la fix 2 zile de cind am mers prima oara la gradinita... Nu pare sa fie grav, doar stranuta si are muci. Ma asteptam, ce sa zic. Nu mai mergem la gradinita si cred ca vreau sa caut din nou bona.
Lavinia, drum bun si spor la cumparaturi!
Am sa plec si eu la NewYork pe 17 martie. Poate apuc si eu sa dorm.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
ana maria spune:
Apropo de dependenta de copil sau a copilului de noi.. O colega de-a mea traieste o mica drama. Ea a divortat cand cupilu avea 2 ani si l-a crescut singura pana acum cand are 19 ani. Copilu e un barbatel acum si nu are nevoie de maica-sa mai deloc. Are o prietena si isi petrece timpul independent cum e si normal, de altfel... Faza naspa e ca maica-sa nu e capabila sa faca nimic singura, ea depindea de baiat... mergea cu el in excursii,. la film... samd. De recasatorit, nici vorba si nici prieten nu are chiar poarta inca verigheta de la tatal baiatului. Eu am tras o concluzie de aici... va veni vremea cand copiii nostri vor vrea sa nu mai depinda de noi. N-am explicat prea bine ce gandesc....
Tomasa felicitari!!! Iti urez sarcina usoara, un bebe foarte sanatos si vesel!!!
Lavinia si Sirimie Drum Bun!!!! Si eu planific o excursie dar incerc sa mai conmtrez si la teza mea... ca ma dau astia afara altfel... Dar parca nu ma prea pot abtine!!!
Crinuta te rog frumos modifica si la noi ca dimensiunile noi ale pustiului: 94 cm si 14 kile. La kilograme am un dubiu, parca tot slabut mi se pare. Oricum il imbrac de mult cu haine de 3 si 4 ani.
Shobo spune:
ufff, anamaria, ce trist pt biata femeie! si sa vezi cand i-o pleca din casa, adica cand isi va face propria fam si casa... intr-o anumita masura o regasesc pe soacra mea in ce povestesti, ea tot timpul cat am fost eu si sotul prieteni a sperat ca vom sta cu ea.. si cred ca a fost cam socant sa afle ca nu ()... fiul ei a fost totul pt ea dupa divort si nu si-a mai acordat ei singura nicio atentie ... ca si in povestea ta... si cred ca s-a trezit in partea a 2-a a vietii extrem de singura si fara vreo intrezarire de un eventual partener de batranete.. si uneori mi se face asa mila de ea.. se vede ce greu ii e singura in casa.. si s-a dedicat serviciului cam toata ziua - probabil sa ajunga cat mai tarziu in casa goala.. nu stiu.. trist! si ce femeie!
nu departe de acceasi singurateta e si mama de cand a divortat, doar ca ea e mult mai tanara..
cred ca e ff greu de la o varsta incolo sa mai gasesti pe cineva ok asa mi-as dori si eu la aniversari in familie sa le vad cu cineva (normal ca cel mai mult as vrea sa il vad pe tata - om normal nu cum mi-l amintesc eu langa mama) si trec anii si ele vin tot singure...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"