Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA
Raspunsuri - Pagina 24
kris spune:
Alex, multumim.
La multi ani si tie pt toate femeile din familie!
Catiflo, sanatate bunicilor!
O zi minunata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
amo2004 spune:
La multi ani dragi mamici!
Alex, multumim de urari .
Shobo, mama mea s-a intors la servici cand eu aveam 3 luni, ca asa era la vremea respectiva (by the way, asa e legislatia si in SUA), iar eu am stat o perioada cu o dadaca, iar pe urma la cresa si gradinita. Eu una ma consider o persoana echilibrata si fara sechele. Ce-i drept sunt mai independenta de felul meu, dar le multumesc parintilor ca m-au crescut asa. Nu zic ca nu mi-ar fi placut sa stau acasa cu Mihai 2-3 ani, dar nici nu as fi rezistat sa fac numai asta. Chiar cand m-am intors la servici mi s-a parut mult mai usor decat statul acasa. Si la fel zice si sotul meu cand sta acasa cu Mihai, ca e mult mai usor la servici decat sa ai grija de un copilas.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
lbelciug spune:
Dragi mamici, La Multi Ani cu ocazia lui 8 martie! Sa aveti parte de o primavara minunata si copii sanatosi si cuminti!
Aseara am primit prima felicitare de la baiatul meu! Era scrisa de educatoare, dar cred ca floricelele erau lipite de copii.
Alex, multumim!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
tomasa spune:
Ehe, Crinuta si eu vreau sa aflu, dar mai am ceva de asteptat. Inca o luna, cam asa. Plus ca ai vazut ce a patit Liviana la pomul laudat... Mai dau rateuri doctorii astia la varste asa de mici.
Oricum, ciudat lucru, la Tudor eram muuult mai curioasa sa aflu ce este. Acum parca sunt mai linistita, mai placida asa Si mi-e mai indiferent, culmea!
Multumim frumos, Alex!
La multi ani fetelor. Sa avem o primavara frumoasa si cu multe bucurii!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
10s fix
lbelciug spune:
Tomasa, te citesc si zambesc. Asa e, la sarcina a doua esti mult mai calma, chiar indiferenta din anumite pct de vedere. Eu iti doresc un pui sanatos, stiu ca iti este indiferent ce sex va avea. Aaaa, si sa nu te duci la Iosup!
sirimie spune:
Eu multumesc pentru urarile de 8 martie
si va spun si eu La Multi Ani!
Shobo cum zicea si Mona, noi am crescut cu cheia de git, si sintem destul de bine asa..
Am hotarit sa nu-l las pe BB la gradinita, mai cautam alta gradinita pentru ca la asta nu are cu cine se juca (probabil si pentru ca nu are grupa mica) si plinge, cred ca plinge mai mult pentru ca nu-i place si pentru ca nu se ocupa cineva in mod special de el. Am ajuns iar la punctul zero
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lbelciug spune:
Simona, imi pare rau ca te-ai descurajat cu gradinita. Sa stii ca si M plange cand il duc dimineata, insa educatoarele il preiau imediat, il tin un pi cin brate pana se linisteste si pe urma ii dau o jucarie, ii vorbesc etc iar el se calmeaza. Chiar azi directoarea ne-a zis sa avem rabdare, acomodarea dureaza 2-3 sapt si ca e bine sa-l aduca la cresa un parinte cu care nu plange copilul. Pe termen lung e o actiune care ii va aduce multe beneficii, chiar daca pt termen scurt e greu. Directoarea ne-a mai spus ca cei mici incearca acum sa ne "santajeze" si sa faca orice afirmatie care ne-ar determina pe noi parintii sa cedam. De ex M imi zice ca nu ii place la copii, dar dupa ce plecam noi se joaca frumos cu ei si nu ar de semne ca nu i-ar place. Ti-am scris asta in caz ca te ajuta, desigur decizia iti apartine!
V. Erica spune:
La multi ani, dragelor! Sa fiti iubite si sa aveti o zi speciala!
Amaya, ma uimesti cata energie poti sa ai pt o proaspata mamica!
Simona, imi pare rau ca esti suparici . Bafta multa cu gradi!
Alex, ce dragutz din partea ta!
Shobo, las-o incolo de carte! Citeste Salome mai bine... Nu cred ca exista o reteta universal aplicabila/valabila pt. educatia copiilor. Mi se pare exagerata afirmatia: "mai bine nu-i mai faci, daca nu poti sta cu ei..." Putina moderatie in exprimare nu i-ar strica!
In alta ordine de idei, nu mai stiu daca v-am spus: acum are si Ruxi varicela. In fine, eu una ma bucur ca a facut-o. Pe fata are doar 2-3 dar nu se scarpina asa ca sper sa nu-i ramana semne. La Eric e pe trecute, de fapt nu mai e contagios ca i-au cazut de tot cojitele, inca nu merge la gradi si ma enerveaza ca nu vrea sa iasa afara decat cu mine.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Shobo spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!!!
aLEX, multumim frumos!
da, cu cheia de gat am crescut si eu cu sora mea...
amo, sa stii ca nici eu nu mai rezistam peste 1 an sa stau ac cu copilul non-stop...asta am simtiti atunci.. am si spus cand m-am intors tuturor colegilor si voua aici cred ca acasa mi se parea mult mai greu decat la birou... imi amintesc ca se uita un coleg la mine si mi-a zis "e clar, trebuie sa nasc! " ... in sensul ca el nu credea ca e mai usor la birou, lui i se pare destul de greu aici..
m-am mai gandit si e f posibil ca autoarea sa resimta o frustrare ca a stat atatia ani la rand cu copilul ac non-stop si probabil inca mai sta, nu stiu cat are copilul acum, cred ca e deja la scoala... si sa scrie ac carte din frustrare... hmmm, e posibil! s-o lasam cu cartea ei!
asa e, Erica, e lipsita de moderatie insa tipa e f cunoscuta in State ca o scriitoare dura, care are curaj sa spuna ce altii n-au si doar gandesc, zic criticii!... sanatate puilor! no pb ca au facut varicela, se imunizeaza si o suporta mult mai usor acum decat adulti
tomasa, parca ti-am zis nu mai stiu, mai zic o data sarcina usoara! bb sanatos ca esti curajoasa! eu o mai coc ceva..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lbelciug spune:
Erica, sanatate lui Eric si lui Ruxi! Ce-ai mai facut cu idee de business? O vei concretiza curand?