Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA
Raspunsuri - Pagina 23
bubu05 spune:
Tomasa, multe, multe felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos! Ce cadou frumos!
Shobo, bine a zis si Danielai, aia e o lume ideala! Si eu as mai face acum un copil, dar vreau sa fac si ceva cu cariera mea...nu vreau sa ma mai intorc de unde am plecat, vreau sa evoluez intr-un fel. La al doilea bb voi sta acasa doar un an, pt. ca se pierd multe pe plan profesional. Asta zic acum, nu stiu cum va fi...nu regret nici o clipa ca am stat 2 ani cu Vlad acasa, poate nu o sa ma lase inima nici la al doilea bb, la cat de disperata sunt...oricum prin toamna sau prin primavara urmatoare sigur vreau sa raman insarcinata. Nu vreau sa fie diferenta asa mare intre pitici...si uite cum zboara timpul!
Amaya, sanatate maxima, sa te faci bine si sa o alaptezi pe Cristina! Ce bine ca este cuminte! Si nu-ti face griji cu Andrei, va face si el la olita cand va fi pregatit. Poate o sa te surprinda ca o sa vrea singur. Cea mai buna metoda e sa-i pui chilotei, fara pampers si intr-o saptamana invata singur ce si cum. Dar asta numai daca poti sa stai dupa el si sa-l schimbi de n ori pe zi...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Shobo,eu zic sa te calmezi.Tu stai sa crezi tot ce se scrie in carti?Daca scriu si eu o carte iei ad literam tot ce zic acolo?Cum mai bine nu faci copii daca nu stai cu ei acasa?Si daca nu ai sotz manager si job noaptea?Cu ce il cresti?Si cum zicea si Daniela,exista un echilibru in toate.Daca il cresti sub fustele tale e mai sanatos asa?Poate se referea la mamicile alea de cariera care pleaca la 7 dimineata si se intorc la 22 seara.
Shobo spune:
pai eu v-am zis ca mi-as dori sa o am pe aia in fata ca sa ii pun si eu niste intrebari ca le-as avea f clare de pus, insa nu pot sa nu reflectez un pic la ce scrie ea acolo.. in fond mie imi place sa vad toate parerile si sa le trec prin propriul meu filtru (de aceea am comandat mai multe carti de gen)... asta insa cu riscul de ma impresiona aceste pareri mai mult sau mai putin. v-am spus si voua desi imi era destul de probabil ce o sa-mi raspundeti.. .si nu m-am inselat! insa imi doream sa citesc totusi aceste randuri ale voastre ca o dubla confirmare.. mersi.
Lavinia, pai ea spune ca dc nu poti face cam ca ea cu job-ul si astfel nu sta unul din parinti cam totdeauna cu copilul mai bine sa nu-l faci, tipa e f directa si dura, simplu! ca uite asa ala duce dorul tau toata ziua si ajunge un adult distrus mai mult sau mai putin din cauza lipsei prezentei majoritare a unuia din cei 2.. ma rog, tipa care e dr spune chiar ca unii au acuzat-o ca ar fi o ipocrita insa se disculpa ca ea chiar si-a crescut copilul zi de zi, fara bona sau gradi... hmmm...
Danielai, imi place f mult cum ai raspuns! cam asta as fi zis si eu desi repet, in sinea ma m-a afectat ceva scrierea asteia si inca mai reflectez... si am si eu 32 de ani, adica ceva minte zic eu ca am bagat la mansarda sa nu pun botul la tot si toate.. nu pot sa nu ma gandesc si "daca are dreptate!?!", insa nu pot sa nu ma gandesc si la ce ai spus tu cu "un echilibru tb pastrat in toate!" tks eu am spus si ma repet, inainte sa nasc mi-am zis ca nu cred ca stau mai mult de 1 an ac cu copilul si asa am si facut cu voia Domnului. si la un eventual bb 2 cred ca la fel voi face.
mai bine cititi cartea lui Salome, aceea chiar va foloseste la ceva!!! acolo reflectari sa vedeti! si unde pui ca eu chiar asa simteam inainte sa dau de aceasta carte... hmmm, de aceea imi place asa tare, ca de fapt imi transpune o gramada din gandurile mele .
seara buna!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kris spune:
Clara Sophie sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Victoria, nu ai mai scris de mult. Ce mai faceti?
Fetelor, s-a incheiat lista sarbatoritilor. Deja copii nostri, pasesc spre 2 ani si 3 , 4 luni si acum vin sarbatoritii de 3 anisori...
Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
Succes cu cresa, celor care au debutat zilele astea!
Irina draga, iti doresc o sarcina usoara si un bb 2 sanatos!
Noi ,suntem bine, multumim Celui de Sus! Vineri , de dimineata, vom pleca la munte. Abia astept!
tuturor d-nelor, d-relor, mamelor voastre, bunicelor, surorilor, cumnatelor !
Sa aveti o zi frumoasa si fericita!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
Alex2 spune:
La multi ani! (click)
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
catiflo spune:
crinuta, bravo lui rayan, e extraordinar ! eu incerc sa-l pun pe wc(reductor) de fiecare data cind il schimb, nu sta intotdeauna si n-a facut nimic, ba din contra dimineata cred ca i-a venit sa faca si a cerut pe ninie (adica winnie care e desenat pe nappy). la gradinita insa sta si chiar a facut pipi de citeva ori.
cu bunicii, ce sa spun... deocamdata au racit amindoi, iau medicamente f multe pt toate bolile si cred ca nu le place modul nostru de a creste copilul. ieri i-am dat castraveti murati (el a cerut, ii plac f mult) si ne-au certat. ei au un nepot pe care il cresc in Buc, are 16 luni si ii dau si acum mincarea pasata si meniul e ca la 6 luni ( o zi carne, o zi ou si una peste, pasate in piure, iaurt si brinza facute in casa din lapte cu Ca, nu i-au dat deloc piine, doar biscuiti de la farmacie). copilul nu maninca singur, e hranit cu lingurita... sper sa nu ajunga si al meu la fel ca . plus ca ne cearta pt ca-l tinem descult si prea dezbracat...
eu am primit cadouri 10 creme ( pe putin ) ca nu stiam ce sa cer si am spus sa-mi aduca o crema de fata. plus milieuri o mie ... poate le vind pe ebay
vad ca iar sint puiuti bolnavi, multa sanatate !!!
tomasa, felicitari, sa fie intr-un ceas bun !
LA MULTI ANI !!! de ziua femeii !!!
Pupici
tomasa spune:
Shobo, Patri, astazi intru in 10 sapt. de sarcina, doar ca am avut multe probleme in familie si cu Tudor, spital, etc. si nu m-am preocupat prea mult de ideea asta pana acum. Aveam si toate motivele de altfel pt. o intarziere de ciclu la cat am fost de chinuita.
Bebelusul nostru se va naste in octombrie si cel mai probabil va fi in zodia balantei, care mie imi place si m-as bucura daca ar fi asa. De fapt chiar am citit de curand ca anul asta 2007, anul chinezesc al Porcului, ar fi unul bun si propice nasterii copiilor, care se pare ca vor fi norocosi si fericiti in viata. De altfel eu cred ca toate zodiile sunt bune, nici nu stiu prea multe pe tema asta a astrologiei. Acum am mai inceput sa ma mai informez, in ultimii ani cand a devenit un subiect trendy . Pana acum nu credeam in ele, dar probabil ca unele lucruri or fi adevarate la modul general.
Oricum nu a fost ceva premeditat cu copilasul, eu cred ca ei vin atunci cand ni-i da Dumnezeu.
Bubu, chiar ca a fost un cadou. Cel mai frumos cadou de 30 de ani, pe care tocmai i-am implinit pe 1 martie.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
cu bb2
crinuta spune:
Tomasa, abia astept sa aflu ce este, fata sau baiat.
In curand ar trebui sa afli.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Alex2
La multi ani! (click)
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Multumim frumos Alex. Mi-a placut mult gestul tau.
Puiul tau ce mai face?
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
La multi ani pentru 8 martie! Sa aveti o zi frumoasa!
Draga Amaya, ma bucur mult ca ai terminat cu bine sesiunea, mai ales ca nu stiu cand ai avut timp sa inveti, deci ai toata admiratia mea.
De asemenea ma bucur ca si Cristinuca este la fel de cuminte ca si Andrei.
Poate mai pui poze noi.
Crinuta si Rayan