Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
v-am scris ca vreau sa-l dau pe M la cresa din 1 martie, ceea ce am si facut. Ieri v-am descris primele 3 zile la cresa. A urmat pauza de ieri, azi l-am dus din nou. Cand l-am imbracat a plans, dar cum a intrat in sala la copii s-a potolit. Acum doar ce am sunat si la cresa, educatoarea, d-na Cornelia m-a asigurat ca M e ok, n-a mai plans, a stat cuminte cu ea la masa, s-au uitat pe reviste, au vorbit etc. A mancat f putin dimineata (1/2 felie paine) si ceva sticksuri. La pranz a mancat putin piure cu ficat si ciorbita cu paine caci a cerut el.Banana nu a vrut, dar a baut aproape tot ceaiul. Nu a facut kk deloc. Deci eu zic ca e ok. Probabil va fi dificil sa adoarma, dar asta nu e ceva nou la M.
Patricia, Bubu, eu sunt convinsa 90% ca M a racit tot in parc in week-end cu noi. Nu cred sa fi luat de la cresa ceva. M de obicei alearga prin parc, nu merge niciodata incet si cum nu avea fular, e posibil sa fi tras aer rece in piept sau cine stie sa fi "prins" vreun microb/virus.
Wow, TOMASAAAAA! FELICITARI, DRAGA MEA! SA FIE CU NOROC SI MULTA SANATATE! Ce veste minunata, in prag de ziua femeii! Mi-ai transmis si mie fericirea ta, ma bucur enorm, plutesc pe nori pentru tine! Ai grija de tine si sarcina usoara!
Amaya, felicitari pt terminarea sesiunii! Of, imi pare rau pt povestea cu infectia si iti doresc sa te ajute D-zeu sa te faci repede bine ca sa-i poti da san micutei tale cat mai mult! Dar la cresa, Andrei nu face pipi la olita?
Simona, gradinita arata foarte bine iar decizia de a-l inscrie acolo e f buna. Eu raman la parerea ca desi la inceput e mai greu, pe termen lung colectivitatea ii va aduce multe beneficii puiului tau. Mult succes, sanatate si acomodare rapida lui Vladut.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Irina, sarcina usoara si bb sanatos!!

BB al meu nu a vrut sa stea azi la gradinita, a plins si m-au chemat alea sa merg dupa el ca nu se oprea. Dupa ce am ajuns s-a oprit intr-un minut. Cind ma gindesc imi vine sa spun numai "don't ask" . Cum sa ma invat eu cu ideea ca bb plinge dupa mine si eu nu sint acolo?

Greu. Nici nu mai stiu ce e bine si ce nu... Mai nou nimica nu mai pare sa fie bine

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Irina, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, ce surpriza minunata. Felicitari din inima si o sarcina usoara.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Irina, felicitari!! Sarcina usoara. Hai fetele, care se mai inscrie? Eu cred ca ma inscriu pentru 2008, dar deocamdata fac doar planuri , incep sa ma pregatesc moral.

Amaya, felicitari pentru sesiune. Sanatate, sa poti relua alaptarea. E un scump Andrei, cum are el grija de surioara lui.

Shobo, am primit emailul, multumesc!

Liviana, ma bucur ca e bine Matei.
Patricia, Rebecca cum e azi?

Simona, nici nu stiu ce sa zic. Noi l-am lasat din start la program lung pe Mihai, pentru ca asa ne-au sfatuit educatoarele. In primele zile chiar nu a plans, ca nu isi dadea seama ce se intampla, pe urma insa a inceput sa bazaie cand il lasam. Cateodata plangea de ti se rupea sufletul, dar asta dura doar 5 minute (am stat si am tras cu urechea). Il lua una dintre educatoare in brate si incerca sa ii distraga atentia si pana la urma ii trecea. Dupa cat timp te-au sunat sa mergi sa il iei pe Vlad?

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc!!!! Mi-am schimbat si la semnatura, am pus deja burtica. Sper sa fie totul bine pana la capat.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sanatate multa bolnaviorilor si acomodare usoara la gradinite!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

amo, multumesc de intrebare, Rebecca e mult mai bine astazi, nu i-a mai crescut temeperatura mai mult de 37,6; de tusit inca tuseste si mai curge nasul, dar e spre vindecare, slava domnului, si am scapat-cel putin asa sper-de antib si de data asta.
daca ma luam dupa dr de la policlinica...Preventiv o ma tin acasa pina luni, de maine intra tati in actiune si sta si el 2 zile in co cu ea.

Liviana, scuze, dar cred ca am sarit cind am citit exact unde spuneai de cresa, ca am tot citit pe fuga.

si eu am lasat-o la cresa direct program lung si a fost mai bine ca s-a obisnuit asa din prima. Noi din fericire am avut parte de o acomodare ff usoara.

Rebecca a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine si mai mult, cu ocazia asta a inceput sa refuze cu tact mincarea :"ata nu patze, ete cah" de imi vine sa mor de ris.

tomasa, cite s ai? banuiesc ca e mica-mica, 4-5 s??
noi am hotarit ca daca totul merge bine, din vara incercam si noi, dar inca nu sintem 100% hotariti.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetelor,

eu sunt cam trista caci in paralel cu cartea de care va ziceam ca sunt ff impresionata mai citesc de aseara (mi-a venit comanda la usa de la editura) una in care autoarea (o extremista dealtfel..) spune ca citez "decat sa-ti lasi copiii cu o bona sau la gradi de dim pana seara, mai bine nu-i faci!" ca ii poti distruge... ma tot gandesc la ac lucru, cum oare e posibil sa stai cu ei decat daca nu ai serviciu... da acolo tot felul de exp cum si-a gasit ea job de 3-4 ore seara tarziu dupa ce doarme copilul, si cum apoi si-a facut un job de ac si l-a cooptat si pe sotul ei care ii devenise manager sau asa ceva. tipa era o crainica de radio unde tinea emisiuni despre educatia copiilor... abia am inceput cartea dar vorba sotului meu, mai bine nu o luam ca ma afecteaza ce spune aia acolo... totusi as intreba-o ce relatie mai avea ea cu sotul ei dc ala venea seara de la birou si ea pleca la munca la ora aia dupa ce ii culca pe amandoi cica... si se intorcea dupa miezul noptii??? . mi-ar face bine sa o am in fata pe tipa sa=i pun cateva intrebari, cred ca mi-ar mai trece asa putin mustrarea de constiinta pe care o am de aseara de cand am inceput cartea. uite-o aici (NU va recomand sa o cititi!!!):

http://www.curteaveche.ro/bookdescription.php?book=290

oricum ce imi poate mie ramane bun din ac carte este ca sa incercam sa petrecem cu copiii nostri cat mai mult timp posibil, si ma refer aici si la mami si la tati! insa aproape sa renuntam la serviciu pt a fi doar cu ei nu cred ca e o solutie, ma gandesc ca astfel le dam si un exemplu de viata...

In rest imi place in cont cea scrisa de Salome de care deja v-am spus si pe care v-o recomand cu toata caldura, este exceptionala!...

sanatate multa puishorilor bolnaviori!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Shobo, parerea mea:

Intr-o lume ideala ar fi asa cum zice ea, dar de-aia e ideala lumea aia. In lumea reala, nu putem face asa ceva, deci nu te mai gandi. Bineinteles asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci tot ce tine de tine pentru a putea petrece cat mai mult timp liber cu copilul si a te implica in tot ce tine de cresterea si educatia lui.

Apoi, eu una cred ca exista si reversul medaliei, in care femei care stau tot timpul cu un copil (in special cand acesta ajunge la o varsta mai mare) se simt neimplinite si plictisite.

In concluzie, un echilibru e bun in toate.

Mergi la inceput