Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA
Raspunsuri - Pagina 16
ana maria spune:
Kris stai linistita ca Didi la toate intrebarile despre culori raspunde doar "mov".Cred ca ii place cum suna.
Acum se afla puiul meu intr-o mare criza de personalitate. Nu-l mai pot lua de afara fara scandal, a ineput sa fie mai putin maleabil.
vreau si eu intalnire... poate saptamana viitoare de 8 martie!!!
lbelciug spune:
cateva POZE aniversare 2 ANI MATEI
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ana maria spune:
Liviana am vazut si eu pozele voastre si m-a impresionat Matei!!E tare furmos cu ochii mari si asa expresiv!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el ca si de minunea din burtica!!!
danielai spune:
Shobo, eu am luat un termometru de la Chicco care se baga un funduletz dar afiseaza in cateva secunde si am dat vreo 500.000 pe el (spre deosebire de alea de ureche care sunt pe la 3 mil).
Idem cu culorile, doar ca noi suntem fixati de "dede" - verde.
Idem cu fitele la intratul in casa.
Va doresc un week-end placut!
Shobo spune:
mai azi nu mi-a mers deloc forumul la birou... acum ac vad ca e ok.
de azinoapte nu mai are febra, vad ca nici azi - a fost vioi tare si vesel mi s-a spus de catre cele 2 bone :)
speram ca a trecut, a tinut 3 zile cu 38,6 in puseuri, adica nu const. ori au fost masele ori o viroza neinstalata care a trecut de la sine, Slava Domnului! vom continuia cu Calpol totusi pana maine dim cum a spus dr.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
danielai, tks a lot, am sa caut si eu acel termometru ca asta masoara asa greu.... merci mult, tu unde l-ai gasit?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
marinar spune:
buna
imi cer scuze ca dau buzna la voi dar cum bebelina mea se apropie de 2 luni ma gandesc pentru ce vaccin sa optez, cel de stat sau cel care se cumpara, si nu prea stiu ce decizie sa iau. asa ca va rog mult sa-mi spuneti voi ce varianta ati ales pt puii vostri si de ce. am inteles ca cel care se cumpara are mai multe valente, acopera mai multe boli dar nu stiu care sunt alea. daca puteti va rog mult sa-mi trimiteti PM cu parerile voastre. multumesc mult
ps: LA MULTI ANI puilor vostri!!! sa fie sanatosi ca frumosi sunt toti.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
monalac spune:
mari,eu nu stiu ce sa ti raspund referitor la vaccinuri,ca le am facut pe cele gratuite.dar daca as mai avea un copil,i le as cumpara.cris maine face 2 ani si 2 luni....am baiat mare!!!nu e el prea mancacios,dar cu chinuiala mancam pana la urma.de ex,azi a mancat/200ml lapte nestle in somn,un iaurt danonino cu branzica de vaci cu un mar,pasate,pe urma cereale cheerios amestecate cu nesquiq cu 120 lapte nestle si cu o para,tot pasate,le a baut cu paiul,pt ca tati nu i poate da sa manance cu lingura,apoi putina ciorbita cu o aripioara de pui,pe urma iar cereale,de data asta din alea praf,tot de la nestle,tot cu 120 ml lapte,apoi un cremvursti de pui,desi nu i dau decat f rar mezeluri.si cred ca o sa i mai dau un iaurt.vi se pare mult sau putin?
bubu05 spune:
Kris, eu lucrez 9 ore pe zi, dar in ture, saptamana asta am avut de la 13-22...asta e programul, ce sa fac...azi am avut o durere de cap groaznica, am luat doua pastile iar acum imi plesneste iar capul...cei de la firma ne-au facut cadou un cosulet cu produse de baie super dragut! Am mai primit o geanta de la socrul meu, un colier de la cumnatelul meu si inca nu m-am vazut cu toti ca sa primesc toate cadourile
Nu-mi mai spune de bone ca ma urc pe pereti!!
Azi a venit o doamna super draguta la noi, ne-am inteles cu ea, o cunoaste o prietena a soacrei. Incepe peste o saptamana si sper sa nu se razgandeasca pana atunci!
Shobo, si eu am termometru elecronic, nu stiu ce firma e, dar piuie destul de repede, ii iau mereu din fundulet ca sa fiu sigura. La inceput nu-i prea convine apoi se obisnuieste cu ideea.
Liviana, am vazut si eu pozele cu Matei, are si Vlad banc de lucru la fel, iar tortuletul ti-a iesit f. frumos! Dar cu burtica tot n-ai pus poze
Ma duc la nani, ca sunt rupta, Va pup!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz