Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mie nu mi-a mers forumul azi de la birou... nu puteam raspunde la subiect..

asta seara pare mai bine, adica desi parca la 5 cand am venit eu avea usor de tot la 38 sau putin peste dupa Calpol -acum la culcare pare ca e ok, i-am luat temp pe la 8 si arata 36,1 de 2 ori la fel chiar... sper ca nu mi s-a stricat termometrul. oricum f greu ii pot lua temp... s-a marit si nu accepta deloc termometrul in funduletz. cum nu i-am mai luat temp de peste 1 an nici nu stiam cum sa-l mai tin ca sa nu planga si sa se zbata cu chestia in poponetz.. .voi cum faceti la varsta asta? la subbrat nici vorba sa-l accepte, l-ar rupe in 2.. si in afara de funduletz nu stiu dc e fidela la ac varsta in alte parti..
ma rog, sa vedem la noapte cum o fi, acum colac peste pupaza ne-a anuntat si socrul ca are febra si medicul i-a dat antibiotic... si a fost si el la noi sapt trecuta
ii voi continua Calpol la 8 ore pana sambata (3 zile) asa cum ne-a spus dra.
Erica , asa mi-e zis si dra si asa sper sa fie, cel mult o viroza care nu se instaleaza pe fondul unei imunitati bune!

anamaria, m-ai impresionat cu Victorash care numara si cu faza cu lipiciul a fost beton ; multumesc de incurajari!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, superbe ultimele 3 poze! Sa te bucuri de comorile tal!

Bubu, si pe Vladutz l-am admirat! E un dulce ca de obicei! Ce mai face nepotica ta?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Azi am primit si eu martisoare de la baietii mei si cand mi l-a adus asta mic mai ca-mi dadeau lacrimile , bineinteles ca era pus de tati sa mi-l dea... scumpul de el dupa starea febrila de noaptea, m-a impresionat teribil cu privirea lui dim! si bineinteles ca e cel mai de pret martisor al meu

Va dorim si noi o primavara superba!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by lavinia345

Nu Erica,despre Virgiliu Stroescu.

Lav

Natalia

Aha, deci nu-i el. Mi s-a parut ca are cam aceleasi idei...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, va doresc si eu o primavara frumoasa!

La mine a inceput cam nasol, mi-a fost rau toata ziua, mi-am luat azi medical, m-a trezit Vladut cu un buchet de frezii si un martisor, un dulce, in timp ce tati il filma! Cum m-am dat jos din pat mi s-a facut rau...acum sunt mai bine, sper sa ma pot duce maine la servici.

Kris, ma bucur ca s-a intors matusa ta si va sta cu Bia. Multumesc de aprecierile la adresa lui Vladut. Nepotica mea e bine acum, multumesc de intrebare, dar are o greutate mica pt. varsta ei, are cam 6,5 kg la 8 luni. Acum papa bine, poate mai recupereaza si ea. Multumesc de intrebare.

Maine mai vine o doamna, vecina unei cunostinte, sa o vedem si pe ea si apoi sa ne hotaram...ori colega mamei ori ea. E aiurea oricum, pt. ca nu am siguranta ca nu vor pleca dupa o luna

Shobo, spune-mi si mie te rog ce face bona ta in timp ce doarme copilul, adica ce treburi iti face prin casa si daca poti sa-mi spui cat o platesti si ce program are. Scrie-mi pm daca nu poti sa scrii aici.
Sanatate multa lui Codrin, poate nu are nimic totusi, o fi fost o mica viroza...

Eu am inceput de ieri sa-i dau iar Septilin pt. o luna.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu sanatate multa! Mie mi se pare ca lucrezi cam mult! S-au cam acumulat oboseala si cu stressul de la bone. Ai grija de tine! Nu vrea sa te sperii, dar lucrurile urate se intampla chiar de la recomandari.
Sa dea Domnul sa i-a si nepotica in greutate!

Shobo si Bubu, ce frumos a-ti povestit cum a-ti pimit martisoare si flori de la baieteii vostrii!

Sanatate multa si lui Codrin!

Patri , nu mai spui nimic?

BDana, voi ce mai faceti? Cum iti este la noul loc de munca? Cand vii in Buc pt cursuri de perfectionare?

FETELOR? DAR NOI NU MAI FACEM O INTALNEALA? dar va rog fara vineri...eu mai plec din Bucuresti

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna dragelor, sa va aduca martie primavara in suflete !
am sa dau mai rar pe la voi, luni imi vin socrii in vizita, vor sta 3 luni. saptaminile viitoare voi fi in concediu.
sa ne auzim cu bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,
Pe pagina 2?! Rushinica...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Florina,concediu placut si sa te bucuri de socrii,adica de ajutor!

Eu am o stare de agitatie si nu am chef de nimica,trebuie sa fac mancare si nu am chef,dar o fac pana la urma.

Bubu bafta cu bona.Sapt viitoare o trimit si eu pe a mea acasa.

Mergi la inceput

Dragelor nu mai spuneti nimic?

suntem pe pagina 2,

Ce cadouri a-ti primit de martisor?

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput