Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 6
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by miti2004
e tare bun biscuitele ( acum vreo 10 zile ):
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070222&ctime=144736
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
ce scumpic e!Cum il intoarce pe toate partile!!!

puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
ia uitati aici buba raupoze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carminuto,pupam Mihnea cucuietul si felicitari pt dintoc!!!

OanaRusu spune:
EllaX - scumpica mai e Ana cu mingea in brate 
Doroti, precis sunt super filmuletzele, da' parca mi-e mai drag sa citesc cum scrii tu ce face, e asa frumos cum isi vede mamica puiul, mai frumos ca prin ochiul rece al camerei video 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
OanaRusu spune:
Daca tot mai am 2 minute - mai rezolvam o treaba
Pupam cu mult drag puiutzii bolnaviori - Petra, Alex, si cei pe care nu mi-i amintesc - iertare
sunt la fel de importanti, da' eu sunt senila... 
Si mai pupam si pe pozati-filmati - reusesc sa ma uit la multe da' nu reusesc sa si postez - dulci cu totii si tot mai mari!
Oana Rusu - mamica de
la 7 luni
puiudana2004 spune:
Buna ziua dragelor!!!
LA MULTI ANI CORNELIA SI DORULET!!!
LA MULTI ANI RALUCIS SI ANDREI DE ADELA!!!(NU STIU DACA MAINE O SA POT INTRA SA VA UREZ ,ASA CA AM FACUT-O DE AZI)
Noi azi am fost cu Andrei sa ii fac IDR-ul la PPD pt BCG-ul care nu a lasat nici un semn.A plans saracutul de el,numai de frica,pt ca mami rea il tinea de mana strans sa il intepe tanti aia cu acul.Cum s-a vazut eliberat,a inceput sa rada la doctorita.Si luni ne ducem sa masoare "galusca" si in functie de diametru,ii mai face vaccinul sau nu.Ma rog sa fie bine,sa nu il mai intepe inca o data.Si tot luni ma duc si eu la cusut.Sper sa iasa toate bine.
Multumim pt aprecieri la dresa carutului,inca nu l-am testat,dar va anunt cum e.
Oana si EllaX,felicitari si voua pt achizitii si sa le stapaneasca cireshelele sanatoase!!!
Lacra,eu ultima data i-am facut lui Andrei ghiveci.Am gasit pungute cu absolut tot ce trebuie,se numesc "Casa Taraneasca" si au de toate in ele .Le-am gasit in Cora.Eu am mai pus usturoi si chiar a mancat cu placere Andrei.
OanaRusu spune:
Dana,
am Andreiul curajos!
Oana Rusu - mamica de
la 7 luni
amiss_zip spune:
Merg sa ma internez cu Petra in spital.
va pup.
ma grabesc
Ne vedem marti!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
puiudana2004 spune:
Oana ,multumim frumos!
Andreea,multa sanatate Petrei si cat mai repede acasa.Te asteptam cu vesti bune!!Ce are pana la urma???
26octombrie spune:
dragelor,
intru si eu pe fuga, sa va spun ce am aflat!
prietena noastra, Daria, 1 an si trei luni, aseara a facut, din cer senin, febra maare, 39 cu ceva. s-au chinuit toata noaptea sa i-o scada, cu nurofen, eferalgan, impachetari in cerceaf ud etc.
au fost la spital si li s-a spus asa: ca bantuie o GRIPA, astea-s simpltomele, febra, fara nas, muci, tuse, nimic altceva. 3-4 zile de febra, scade greu si urca imediat, nimic altceva. se pare ca e epidemie printre copii. asadar, pentru febra mare asta s-ar putea sa fie raspunsul. ma intreb daca Hora n-a facut si ea, zilele trecute, o forma mai usoara. va amintiti ca eu am intrat prima cu febra, nu stiam ce sa cred. nu e musai sa fie f mare, depinde de la copil la copil.
uff, am citit si de Ami si Petra, sanatate multa multa multa!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
zax spune:
Girls,
Am fost aseara la film; a fost senzational!!!!! Pentru cine n-a vazut APOCALYPTO eu zic ca merita. Daaaaar - rezerve multe pentru cele foarte sensibile; eu cam jumate din film l-am vazut prin fular
insa atmosfera, muzica, si imaginea sunt bestiale; daca nu ati rezistat sa vedeti Patimile lui Cristos, asta e de 1000 de ori mai dur; SUPER SUPER SUPER!!!!!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru

20 iunie 2006