Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 7
zax spune:
bai ce naspa sunt...
acuma am citit cu Petra; Andreea sanatate multa si sa ne spui daca ai nevoie de ceva; pupam fetele - vai, vai - tinem pumnii sa treaca repede si usor!
luana - sanatate prietenei Dariutza! parca ii mai bine ca nu ne-am vazut atunci in parc, ca poate avea micutza de-atunci si Horia cum e haplea la primit sigur nu refuza...
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
mutumesc Steluta pentru linkuri; am dat jos toate cartile; abia astept sa-mi bag nasul in ele! la cat mai multe daruri pentru printesa cu dintisori;
Dana si
POZE
Horia Alexandru
arleena spune:
intrebare fulger: a mai dat careva ecoflorina la bebei?cum sa-i dau? e 10 ml si zice sa o mai diluez si cu apa.e dulce ce-i drept dar la alex nu-i place si cu forta i-am dat aseara.mi-e mila de el ca-l chinui cu aia vreo 15-20ml, antibioticul 3,75ml(ca io m0am ocosit sa-l diluez mai tare
) 5 ml eurespal, 2,5 ml nurofen

imi dati ceva idei cum sa i-l dau intr0un mod cat mai placut??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
camelia.t spune:
Arleena eu orice i-am dat, am tras in seringa de la nurofen si asa i-am dat. Cu lingurita nu prea am succes.Si e si riscul sa se verse pe traseu...
Cat despre " un mod cat mai placut"....pt asta eu n-am reteta.I bag seringa in gurita si i imping cam 1-2 ml odata. Apoi alta tura cu restul.......alta ghidusie nu stiu.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
zax spune:
quote:
Originally posted by arleena
intrebare fulger: a mai dat careva ecoflorina la bebei?cum sa-i dau? e 10 ml si zice sa o mai diluez si cu apa.e dulce ce-i drept dar la alex nu-i place si cu forta i-am dat aseara.mi-e mila de el ca-l chinui cu aia vreo 15-20ml, antibioticul 3,75ml(ca io m0am ocosit sa-l diluez mai tare) 5 ml eurespal, 2,5 ml nurofen
imi dati ceva idei cum sa i-l dau intr0un mod cat mai placut??de
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
nasterea
nu merge cu lapte sau suc?
Dana si
POZE Horia Alexandru
arleena spune:
amiss sanatate petrei sa se faca bine cat mai repede!
noi suntem pe calea cea buna, dar tre sa termin cu antibioticul.
din pacate nu merge nici cu lapte, ca numai de la tzatza il bea si nici cu suc ca nu bea suc in general deloc. de cand s-a imbolnavit a inceput sa bea mai multa apa, dar DOAR APA, nu aiba alt gust, deci se pare ca tot la administrat cu forta raman
multumesc adela, dana de raspuns
de
nasterea
adriana spune:
Multa sanatate fetelor
Petra si Daria.. imi pare tare rau ca-s bolnavioare.. Maica Domnului sa le ocroteasca!
Multumim de urari pentru cele 8 lunisoare ale Corneliei.. mie tot un bebe mic mi se pare 
Carmina, pupici pe bubu din fruntica lui atomica![]()
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
shoricutza spune:
Salutare livada!
Ma chinui de-o saptamana sa scriu si io 2 randuri si nu reusesc
Noi suntem bine, sanatosi din fericire si mult mai papaciosi decat acum ceva vreme (se pare ca am incheiat un tratat de pace chiar si cu legumele
)
Vazut toate pozele si admirat zilnic frumusete de cirese din livada.
Pup toate ciresele bolnavioare si le urez muuuulta sanatate.
Andreea, imi pare tare rau ca e bolnavioara Petra ... sper ca nu-i numic grav...
Lacra, multa bafta la noul job!
Luana, multumim fain de complimente! Si io trebuie sa spun ce frumos si repede se ridica si merge de-a busilea Hora (nu mai spun ce repede si mult papa Hora!
).. iar mamica ei chiar a slabit. Sper sa ne revedem curand.
Carmina, multa sanatate puiului!
a_daniela spune:
Sanatate la cireselele bolnavioare.
Si noi suntem putin raciti, dar Bia suporta pana acum destul de bine. Mami a fost racita rau, o saptamana si darnica cum e a dat-o si fetei. Asa ca de ieri,Bia nu face temperatura, dar nasucul ii curge intr-una. I-am dat panadol si osciloccocin (l-am pus in ceiut), iar in nasuc i-am pus Vibrocil. Azi, parca e mai bine, adica nasucul nu mai curge asa rau, dar tot e infundata. Prin urmare nu mai iese la plimbare cu bunica, ca si asa vremea e rea.
I-am cumparat si batista bebelusului, dar nu prea am avut succes. O impinge cu mana, iar daca insist ne punem pe plans. Asa ca o sa mai incerc...
Sper sa scapam cat mai repede si sa vina primavara:)
Va pupicim si wk placut.
amiss_zip spune:
Am fost la spital la recomandarea pediatrului. Petra refuza sa manance si sa bea apa in conditiile in care are un scaun cam diareic. E moale, palida, si avea temperatura sub 36(credeti-ma ca am luat bine...cred ca in astea 3 zile numai cu termometru in mana am stat-am 2
). Si am mers sa ii puna o perfuzie pt rehidratare.
Am ajuns ne-a consultat si ne-a trimis acasa. Nu stiu ce sa zic. Ne-a intrerupt tratamentul si a zis sa las copilul in pace ca poate e de la dinti sau cine stie. Sa mananc eu f bine si sa beau lichide si sa ii dau san cat pot de mult si supa branzica morcov mar copt...
Asa ca ma asteapta iar o seara grea.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss