Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Daniela, sanatate la Biencuta.

Amiss bine ca sunteti acasa.Multa sananate Petrei.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Puiudana multumim de urare! de la Andreiutu chelut.

Shoricuta felicitari pt Ana mancacioasa de legume.Tot asa si mai departe!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Andreea sunt alaturi de tine, poate totusi ati scapat de temperatura. Nici daca ii dai in somn san sa pape nu vrea ? Sper sa va reveniti cat de repede posibil.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Andreea ce bine ca Petra e bine.
Voi vedeti ces de puternice ciresele noastre?
Si noi ce mame paranoia suntem?
Si sa va zic ca am sunat numaice acasa sa anunt ca nu ajungem asta seara, si copilul meu imi cinta la telefon, mio auzito tot biroul, si eu nu mai incap in piele de mindrie, ca cei din birou nu au copii si asa leo placut!!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Eu vreau sa va spun ca de 3 zile simt ca o iau razna pe aratura: e super marait, imi vine sa-l las in casa si sa plec afara, dimineata refuza biberonul, seara la 10:30 abia il pacalesc sa bea ceva lapte, noaptea se trezeste singur dar nu papa nici atunci prea mult lapte, ...dimineata dupa o ora de cand se trezeste e super-super marait, nu mai pot, ma enervez si tip la el, nu f tare, dar totusi nu credeam ca o sa tip la el, dar in astea 3 dimineti am tipat . Si in restul zilei e marait, nu prea mai are pofta nici de mancarea cu lingurita, de unde abia ne revenisem...
Si toate astea in plus fatza de o alta suparare a mea ( nu dezvolt ) si mi-au mai venit si rusii....
Imi vine sa

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Eu vreau sa va spun ca de 3 zile simt ca o iau razna pe aratura: e super marait, imi vine sa-l las in casa si sa plec afara, dimineata refuza biberonul, seara la 10:30 abia il pacalesc sa bea ceva lapte, noaptea se trezeste singur dar nu papa nici atunci prea mult lapte, ...dimineata dupa o ora de cand se trezeste e super-super marait, nu mai pot, ma enervez si tip la el, nu f tare, dar totusi nu credeam ca o sa tip la el, dar in astea 3 dimineti am tipat . Si in restul zilei e marait, nu prea mai are pofta nici de mancarea cu lingurita, de unde abia ne revenisem...
Si toate astea in plus fatza de o alta suparare a mea ( nu dezvolt ) si mi-au mai venit si rusii....
Imi vine sa

POZE_Alex

Uite asta e cea mai mare problema, sa stii.
In timpul ista esti foaret iritata de tot, si ti se pare ca totul e pe dos.
Uite, bea niste MgB6( Luana unde esti? Tu iai?), si fii mai calma, copilului cred ca nu ii e bine daca face asa, ca de minzi daca facea facea de mic.Da daca mai esti si tu agitata sa stii ca si el simte, o stiu pe piele proprie.
si rabdare cit mai mare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna ciresici si mamici de ciresici! Tocmai vad ca unii puiuti sunt bolnaviori, ufff, sanatate multa Petrei si Dariei, sa se faca bine.
Slava Domnului ca nu e nimic grav, amiss, ca e absolut oribil sa stai prin spitale cu bebelusii, mai ales daca sunt bolnaviori, roxana si wapi cred ca pot sa confirme, si alte fete care au trecut prin patanii triste dintr-astea.
doroti, bine ca ne mai dai si tu vesti despre guguta si despre tine, chiar ca incepusem sa ma ingrijorez.
cami, cred ca e cam naspa vremea pe la voi acolo, si pe la dianaR la fel, nu? bine, cele mai oropsite tot fetele din canada raman, dar lasa ca vine ea primavara asta!
dana, multumesc frumos!
hai ca am inceput si eu sa ma gandesc daca sa ii iau ilincai alt carucior sau nu. mai am unul mititel de tot, tip umbrela, dar n-are nici aparatoare de ploaie si nici cos de bagaje, deci e bun asa doar de o mica si scurta iesire. chiar cineva intr-un magazin a crezut ca e un carucior de papusi, ca nu si-a dat seama ca am un bebe in el!
lyly, cred ca e un pic mai odihnitor, deocamdata, sa lucrezi in ritmul asta, ar banuiesc ca nu peste mult timp o sa iti intri serios in vechiul program.
carmina, felicitari lui mihnea, noi... tot stirbi, cred ca o sa ramanem ultimele cirese fara dinti.
arleena, eu antibioticul i l-am dat pana la urma cu lingurita, cu seringa aceea tip nurofen nu prea reuseam, ca se enerva numai cand o vedea. i-l mai amestecam cu ceva fructe sa fie m ai dulce si asa il mai lua.
hai ca mai citesc din urma si revin, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

miti, subscriu si eu la ultima parte a mesajului tau, de aseara sunt un car de nervi de la durerea de burta, dar maine o sa fie mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ana mananca f putin, cred ca de la dinti. Pana acum, avem 220 ml lapte baut azi, si mai e doar o masa...

Caruciorul nostru e cel rosu cu bleu, din imagine:
http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=CH548(fara pauza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

da...sa dea Domnul sa fie cea mai buna decizie a doctorului care a vazut-o

Si mi-am uitat si mobilu' in taxi

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput