Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 9
miti2004 spune:
Andreea suna pe telefon, poate iti raspunde soferul.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Doroti
...sa stii ca chiar mi-am luat din tara o cutie cu Magneziu si B6...ma bate gandul sa o incep...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
DianaR spune:
Salutare!
Amis, mai bine ca nu v-a tinut la spital, eu am oroare de internare si spitale si mai ales in cazul copiilor intri cu una si iesi cu o suta de boli. Sa inteleg ca nu mai face febra, problema e diareea si deshidratarea, nu? Tzatza ii de baza acum...
Miti l-am vazut pe Alex cum papa biscuitele, se vede ca ii place mult!
Arleena, eu cu seringa ii dadeam lui Vladut si se obisnuia dupa cateva doze.
Ella, dulce Ana a ta, sa o ti tu asa departe de ochii nostri! Ma bucur sa mai aud de voi!
Revin, s-a trezit mandra.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
DianaR spune:
Am reusit sa fac si eu un montaj cu programelul recomandat de Arleena. Puteti vedea ce mai face nazdravana mea. Are cateva mari probleme: biberonul lui frate-su, masina de spalat, calculatorul si persoana mea, bineinteles!
Si multe altele pe care nu le-am surprins pe film ca ma luptam sa i le scot din gura: mancarea, apa, jucariile si chestiile de ros ale catelusei
, si bineinteles tot ce inseamna hartie...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Roxana Claudia spune:
Oana si EllaX - ma inscriu si eu in clubul carucioarelor Chico CT 0.5; dupa 9 luni in care am indurat un Geoby..am comandat ceva mai usurel. Luni ne vine "pachetul".
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
miti2004 spune:
DianaR e super tare fi-ta !!!
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
26octombrie spune:
dana, tropai! abia astept sa ne vedem
liana, e randul vostru...
ami, pupam Petra 
miti,
ia sa te trag io nitel de codite (si daca n-ai codite de urechi). pai iti spun eu cum facem. cand iti mai vine nervu (justificat, sunt convinsa!), du-te tu la computer si pune-ti filmu' cu biscuitele. si daca nu ti-o trece de toate relele....
las ca va vad io, peste cativa ani, mai vedeti un film cu biscuitele, mai dati apa la soareci de dor, mai tipa odoru' de-afara ca mai vrea sa stea, nu vrea in casa.. sa veniti sa-mi dati cu tifla de nu-i asa..
pe mine m-a terminat filmu'cu biscuitele, il propun la scurt-metraje!
arleena, si eu voiam sa zic acelasi lucru, de seringa de la nurofen!
ella, pupam si infuzam cu pofta de mancare (si de beut!)
dianaR, Timeea e colosala! cu cata gravitate se deplaseaza dansa cu bibele in gura. l-am intrerupt pe barbat-miu (...care gatea...) sa-l chem sa vaza. si nu s-a suparat, ca de regula ma ia cu "ia mai lasa-ma, nu vezi ca fac ceva..", acum a zis ca-i cool!
(acum, dupa ce v-ati uitat urat, ca barbatu gateste si io tzup pe dc, trebe sa spun ca e primul minut pe care il stau, pana acum am avut de-a face cu dragonul Hora)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
..asa, si convingerea mea este ca toate ciresele au un sistem sofisticat de comunicare, peste capacitatea noastra de perceptie, astfel incat cand o apuca pe una, le apuca pe toate!
fiica-mea e horror de vreo doua zile. e cu mutre non-stop, totu-i pute! norocul e ca pe mine nu ma disturba, sunt imperturbabila, trasatura pe care cred ca am pescuit-o de pe strada, au de pe vreo banca din parc, io n-aveam asa ceva pana acum... serios, ma enervam usor, nu aveam rabdare, nici prin minte nu-mi trecea ca pot fi asa... Doamne-ajuta! ma scuip singura
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Roxana Claudia spune:
Amiss - am citit ca ai probleme cu Petra. Intr-adevar eu zic ca ai pediatra buna, pt ca te-a sfatuit adecvat in conditiile in care Petra nu are temperatura. Sa speram ca e de la dinti. Si cand te gandesti ca unii parinti nu au habar cand ies dintii bebelusilor 
Multa sanatate si sa dai vesti cat mai curand!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)