Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Andreea suna pe telefon, poate iti raspunde soferul.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Doroti ...sa stii ca chiar mi-am luat din tara o cutie cu Magneziu si B6...ma bate gandul sa o incep...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Amis, mai bine ca nu v-a tinut la spital, eu am oroare de internare si spitale si mai ales in cazul copiilor intri cu una si iesi cu o suta de boli. Sa inteleg ca nu mai face febra, problema e diareea si deshidratarea, nu? Tzatza ii de baza acum...

Miti l-am vazut pe Alex cum papa biscuitele, se vede ca ii place mult!

Arleena, eu cu seringa ii dadeam lui Vladut si se obisnuia dupa cateva doze.

Ella, dulce Ana a ta, sa o ti tu asa departe de ochii nostri! Ma bucur sa mai aud de voi!

Revin, s-a trezit mandra.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am reusit sa fac si eu un montaj cu programelul recomandat de Arleena. Puteti vedea ce mai face nazdravana mea. Are cateva mari probleme: biberonul lui frate-su, masina de spalat, calculatorul si persoana mea, bineinteles! Si multe altele pe care nu le-am surprins pe film ca ma luptam sa i le scot din gura: mancarea, apa, jucariile si chestiile de ros ale catelusei , si bineinteles tot ce inseamna hartie...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Steluta...la 9 luni e normal sa aibe intre 0 si 8 dintzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Oana si EllaX - ma inscriu si eu in clubul carucioarelor Chico CT 0.5; dupa 9 luni in care am indurat un Geoby..am comandat ceva mai usurel. Luni ne vine "pachetul".

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

DianaR e super tare fi-ta !!!

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dana, tropai! abia astept sa ne vedem

liana, e randul vostru...

ami, pupam Petra

miti,
ia sa te trag io nitel de codite (si daca n-ai codite de urechi). pai iti spun eu cum facem. cand iti mai vine nervu (justificat, sunt convinsa!), du-te tu la computer si pune-ti filmu' cu biscuitele. si daca nu ti-o trece de toate relele....
las ca va vad io, peste cativa ani, mai vedeti un film cu biscuitele, mai dati apa la soareci de dor, mai tipa odoru' de-afara ca mai vrea sa stea, nu vrea in casa.. sa veniti sa-mi dati cu tifla de nu-i asa..

pe mine m-a terminat filmu'cu biscuitele, il propun la scurt-metraje!

arleena, si eu voiam sa zic acelasi lucru, de seringa de la nurofen!

ella, pupam si infuzam cu pofta de mancare (si de beut!)

dianaR, Timeea e colosala! cu cata gravitate se deplaseaza dansa cu bibele in gura. l-am intrerupt pe barbat-miu (...care gatea...) sa-l chem sa vaza. si nu s-a suparat, ca de regula ma ia cu "ia mai lasa-ma, nu vezi ca fac ceva..", acum a zis ca-i cool!
(acum, dupa ce v-ati uitat urat, ca barbatu gateste si io tzup pe dc, trebe sa spun ca e primul minut pe care il stau, pana acum am avut de-a face cu dragonul Hora)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

..asa, si convingerea mea este ca toate ciresele au un sistem sofisticat de comunicare, peste capacitatea noastra de perceptie, astfel incat cand o apuca pe una, le apuca pe toate!
fiica-mea e horror de vreo doua zile. e cu mutre non-stop, totu-i pute! norocul e ca pe mine nu ma disturba, sunt imperturbabila, trasatura pe care cred ca am pescuit-o de pe strada, au de pe vreo banca din parc, io n-aveam asa ceva pana acum... serios, ma enervam usor, nu aveam rabdare, nici prin minte nu-mi trecea ca pot fi asa... Doamne-ajuta! ma scuip singura

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Amiss - am citit ca ai probleme cu Petra. Intr-adevar eu zic ca ai pediatra buna, pt ca te-a sfatuit adecvat in conditiile in care Petra nu are temperatura. Sa speram ca e de la dinti. Si cand te gandesti ca unii parinti nu au habar cand ies dintii bebelusilor
Multa sanatate si sa dai vesti cat mai curand!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput