Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Doroti si eu intrebasem de tine, asta dupa cateva zile in care ma tot intrebam pe unde esti...felicitari pt progrese ! Pupam papushica mica
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Da, da, da!Stiu ca ai intrebat, tocmai vroiam sati spun ca noi suntem bine da nu prea o am cu timpul si o intrat... sefu sefului, si adio mesaj, ca el cind intra face taraboi de iti vine sati ei lumea in cap dupa, asa ca am uitat sa raspund.
Uite ici de la noi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

In primul rand multa, multa sanatate Petrei!!! Si multumim pentru recomandarile dr. Jianu.

Doroti, bine ai revenit printre noi... Chiar ma miram cum de nu mai scrii la fel de mult, dar m-am gandit ca poate esti ocupata la serviciu. Si sa stii ca tu esti cea care duce greul cu listutele noastre, si noi te apreciem tare, tare mult pentru asta. Felicitari Gogutei pentru progrese!! Tare fain povestesti tu despre ea!!

Ella, Dana, felicitari pentru achizitionarea carucioarelor!! Si pe mine ma bate asa un gand sa-l schimb... Asteptam impresii...

Felicitari noilor dintzosi!!! Noi il asteptam zilele aceasta pe al 6-lea... Radeam cu sotul (care iar nu e acasa ), daca mai are ceva banuti ca il pune fiica-sa la cheltuiala... Mai nou am instaurat regula, dintisor nou = cadou de la tati (ca si-asa ne vede rarut)... Si ma intreaba un pic preocupat, dar e normal la varsta asta sa aiba atatia dintisori?? Adevarul e ca am ramas un pic pe ganduri. Nu am citit nimic de vreo contraindicatie, nu??? Vivighe, unde esti?? Ce parere ai???

Apropo, Viviana, vroiam sa te intreb mai demult, dar neuronul meu mai face figuri... Ai reusit sa cumperi cartile "Parintele perfect"?? Le-am vazut in librariile Diverta. Un volum era la 30 Ron, iar al doilea la 330 Ron (daca nu ma insel).

Si nu in ultimul rand, FELICITAM FOTOMODELUL INGRID!!! Ce cirese frumoase avem in livada!!

Apropo, voi cu ce fel de laptic faceti branzica?? Noua dr. ne-a recomandat Dorna cu 1,8% grasime. De aici de pe forum stiam ca trebuie cu mai multa grasime, adica 3,5%. Dar ea mi-a spus ca nu e bine, ca poate duce la stomatia, sau nu mai stiu ce... VOI CE STITI DESPRE ASTA??

Si inca o intrebare despre diversificare: CAND NU II MAI DAU MANCARICA SUB FORMA DE PIURE FIN?? Soacra-mea ma tot bate la cap, ca trebuie sa o las sa mestece ea, ca deh are dintisori. Amintim ca noi am inceput diversificarea de 2 luni...

Miti, tare scumpic Alex, cum mananca el biscuitele .

Si Mihnea, ce energic papa el rosioara... am buba la baiat...

INFO UTILE:

Cititi subiectul http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=95156 (este bine de stiut).

Cine doresti sa downloadeze filme, desene animate:

- lista lor (desenele sunt mai jos)
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13998

- subiectul cu linkurile la fisierele share (este tare, tare lung topicul)

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11894

Problema e, ca daca nu ai cont acolo, trebuie sa astepti 80/90 minute, pana cand iti permite un alt download ... Eu am inceput sa trag cate ceva..

Ma opresc aici, ca a iesit un mesaj tare lung...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lacri si mie mi-e tare dor de vremurile alea de care zici tu!!!

Ellax bine ai revenit! Te-am "strigat" de cateva ori in timpul asta!Bine ca sunteti ok, asteptam detalii despre voi si puiutza scumpa.

Mihnea pupam bubu rau! Si Andrei si-a tras un fard pe frunte la contactul cu o cutie cu cd-uri.....vad ca se poarta! Bine ca esti sanatos.Buna rosia aia!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Salutare!
N-am mai reusit sa scriu, dar am citit tot din urma.
Amiss, ce face Petra? Sanatate multa la puiuta.
Doroti, ce ma bucur ca ai mai scris. Chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai spus nimic de Guguta. Felicitari pentru progrese.Asa da intampinare cand vii de la munca.
Noi suntem intr-o pasa proasta tare. De bine ce ma laudam ca mananca bine, de o saptamana face greva. Si e agitata, nervoasa si se trezeste de cateva ori pe noapte... Si plange...in disperare, nici afara in carut nu are stare prea mult.
Azi la pranz a mancat doar 3 lingurite. Si i-am facut peste la cuptor cu orez si cu suc de rosii, cu legume, o bunatate. Solutia a fost laptele. Si avea 7 ore de la masa de dimineata. Am o stare...acum inteleg fetele care au probleme de acest gen.
Se poate sa fie de la dinti? La cei de jos nu a facut asa ceva. A fost ok. Si sus nu se vede nimic, nu e nici umflata gingia si nici alba. Fetele care au mai avut situatii din astea, ce ziceti?

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Uite ca scriu si eu... atata vreme Paul a papat bine - fara nazuri - insa de vreo 2 sapt face cand si cum - acuma unele chestii ii plac mai mult, altele mai putin, insa culmea e ca face nazuri imprevizibil.
Am gasit in ceva loc (nu-mi amintesc unde ca-s batrana si senila) ca dupa ce incep sa umble cat de cat pruncii se plictisesc la masa - asa ca au toane fara sa existe o explicatie precisa.
Ce am remarcat eu e ca dc mancarea ii place (adica deschide bine guritza la primele linguritze) si apoi incepe sa faca nazuri, mananca totusi bine daca ii povestesc sau ii dau o jucarie - cea pe care o prefera la momentul respectiv.
Deci, poate mai sunt si zile in care n-au chef sa manance... dupa ce nu-i mai roade stomacul se lasa de "sportul" numit mancare...

Pofta mare la mancare si la cireshici

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Scriu repede, ca iar sunt in criza de timp!

Doroti, felicitari pentru progrese!
Carmina, ura pentru Mihnea care nu mai este stirb!
Steluta, Alec al meu se ineaca rau daca ii dau papa cu bucatele, eu ii mixez totul foarte fin in continuare.

Idei de papa bun pentru piticlonti aveti? Caci eu sunt in pana, nu mai stiu ce sa-i mai dau. M-am plictisit eu de aceleasi feluri de mancare, daramite el!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Lacri, aia cu oboseala cronica subscriu si eu ...
Din fericire, a venit mama si de doua zile incoace parca am revenit un pic la viata..

la 7 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EllaX

...
Noua ne soseste maine caruciorul sport - un C h i c c o CT 0.5 . Cel vechi, pe langa ca ma enerveaza de mor (face tot felul de fitze si e mare si greu), tocmai se strica.

Sa va spun acum, sa nu uit: eu coc mango acasa - adica il cumpar cum il gasesc si, daca e mai necopt, il scot din punga in care l-am cumparat si il pun intr-un vas in care pun si macar un mar. Am citit eu mai demult ca merele au ceva substante (un fel de feromoni ai merelor, esteri pt fetele care mai stiu chimie) care duc la coacerea fructelor vecine cu merele.
...
Va pup cu drag pe toate si pe tatic! Noapte buna!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Si noi avem carucior asa - eu sunt tare incantata, e tare usor de manevrat.

Super ideea cu coptul la mango - asta trebuie notata!

la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Oana sau Ellax ia puneti o poza cu caruciorul sa vad si eu.....ca tot sunt la prospectarea pietei! :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Oana sau Ellax ia puneti o poza cu caruciorul sa vad si eu.....ca tot sunt la prospectarea pietei! :)

Adela, ti-am trimis PM - e un link pe site-ul lor cu caruciorul pe care il am eu.
Acum ma chinui sa fac publica o poza cu noi, la plimbare, dar nu prea merge

la 7 luni

Mergi la inceput

Uite si carutzul nostru aici

la 7 luni

Mergi la inceput