Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Doroti bine ai revenit in forta!! Felicitari Natalitei pentru progrese.. auzi merge taras si face "nu" si "nu stiu".. draga de ea!!

Dana foarte fain caruciorul!! Sa-l stapaneasca Andreiutu sanatos!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Amiss_zip chiar daca am si azi un copil super marait am intrat de nu stiu cate ori numai sa vad ce ati facut. Sper sa nu ii urce prea mult temperatura in seara asta. Va pup si va tin pumnii fetelor

Doroti si eu intrebasem de tine, asta dupa cateva zile in care ma tot intrebam pe unde esti...felicitari pt progrese ! Pupam papushica mica

Puiudana f frumos caturutul, si eu vreau sa-l schimb cu ceva asemanator.

Mikiion talonete sunt talpicile alea de carton ( de obicei, dar pot fi si din pasla ) pe care le pui in pantofi, cizme...de obicei ca sa fie mai confortabila incaltamintea sau la copii pt corectia platfusului ( parca, nu mai stiu exact si nici daca chiar asa e ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Bine v-am regasit - momentan, pentru un mesaj pe goana.

Amiss, poate la Petra este doar o viroza. Oricum, la urechiuse a controlat-o cineva? Si otitele merg cu dureri si febra, mai ales nocturne, iar durerile se intensifica atunci cand copilasul este culcat(intins). Nu de altceva, dar otita asa de usor de tratat (de obicei) si atat de des trecuta cu vederea!...

Noua ne soseste maine caruciorul sport - un C h i c c o CT 0.5 . Cel vechi, pe langa ca ma enerveaza de mor (face tot felul de fitze si e mare si greu), tocmai se strica.

Sa va spun acum, sa nu uit: eu coc mango acasa - adica il cumpar cum il gasesc si, daca e mai necopt, il scot din punga in care l-am cumparat si il pun intr-un vas in care pun si macar un mar. Am citit eu mai demult ca merele au ceva substante (un fel de feromoni ai merelor, esteri pt fetele care mai stiu chimie) care duc la coacerea fructelor vecine cu merele.

Si noi suntem in zile de agitatie/durere/nervi dati de dintzishori in crestere - evident, cu scazut cantitatea de mancare, cu circ la biberon, cu varsat demonstrativ daca insist cu bibele... Ne facem noi mari!

Revin maine, in seara asta am treaba. Pentru mine, au fost niste vremuri mai ciudate, de aia m-am tinut deoparte de livada si de oamnei, in general (Angelica, scuze ca nu te-am sunat nici pana azi!). Sper sa vina vremuri mai bune, da' macar sanatosi suntem.

Va pup cu drag pe toate si pe tatic! Noapte buna!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara,
Mihaela,taloneta= bucata; de carton sau de alt material, care se aplica; în interiorul încaltamintei în dreptul calcâiului, cred ca are si o umflatura, asa cum zicea miti, pentru corectia platfusului.
Doroti, la jobul nou ma duc deocamdata la intalnirile si sedintele importante si mai lucrez acasa. Inca n-am inceput sa ma duc zilnic.
Andreea, si Alec ii tine pumnii Petrei sa nu aiba nimic grav si sa se faca bine mai repede.

Azi mi-am luat si eu cana Brita iar sotul meu e incantat Vom filtra chiar si apa plata.

Eu tot mai sper ca intr-o buna zi va reveni si Ioana printre noi ca sa fim iarasi ca inainte. Suntem din ce in ce mai putine mamici care postam pe aici. Imi amintesc cum era pe vremea cand strangeam poze pentru albume...

Deocamdata nu mai am noutati, sau, mai curand sunt prea obosita ca sa mai judec la ora asta. Oricum, ma duc sa-m fac niste analize caci am ajuns la o stare de oboseala cronica si nustiu de ce sunt ametita si mi-e somn tot timpul. N-am mai facut analize de vreun an de zile.

Va doresc sanatate maxima!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Amiss, uf ce rau e cand ni se imbolnavesc puiutii... si Dav a facut asa ceva, febra mare-mare, pana pe la 39, 7 de eram moarta de frica de la ce o fi...El asa nu plangea, nu parea ca-l doare ceva, decat ac era foarte topit de la febra (chiar glumeam cu tati ca dc ar fi copilul nostru ca la 38 de grade ar fi bebelul perfect)...A durat cam 3-4 zile si dupa i-a aparut o eruptie pe tot corpul, exact cand i-a trecut febra si se simtea mai bine, care a trecut de la sine dupa o zi. Diagnosticul pana la urma a fost, cred, roseola infantum, o boala eruptiva data de un virus herpes... Se vindeca de la sine in mod normal, e important sa ii controlezi febra cat mai bine, sa te trezesti si noaptea sa o verifici ca poate face convulsii febrile altfel, sa ii dai sa bea multe lichide ca febra o deshidrateaza si sa nu-i dai nici un antibiotic pana nu stii sigur ca are o infectie undeva...
pupici puitei bolnavioare, sper sa fiti bine..

Mergi la inceput

Fetelor, dar de urmatorul "progres" ce ziceti:
"doarme noaptea de la 22.00 la 6.00 cand papa mult laptic si iar doarme pana la 8.00"....Ei?
....Doamne fereste, nu e vorba de noi, probabil ca am fi ultimii pe lista

glumeam, desigur, nu ma gandeam sa-l trecem la progrese, desi in cazul nostru ar fi cel mai tare progres !!!

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

bUNA SEARA,
INTRU SI EU REPEDE REPEDE SA NE laudam si noi un pic: in sfarsit, dupa o lunga asteptare de 9 luni si 5 zile a aparut si mult doritul dintisor . Sincer eu nu credeam ca o sa-mi vad copilul cu dinti in gura vreodata .
Asa ca ne retragem elegant sin clubul stirbilor si intram in cel al dintosilor.
Progrese, oho sunt multe. face ce fac toate ciresele si ce nu fac: danseaza, canta, dirijeaza, tine conferinta dand din mana (mana o tine asa in sus si cu un deget ridicat), isi sparge capul cand cade din pat ....o sa pun o poza cu el mancand o rosie si cu ditamai cucuiul in frunte. De mancat mananca cand vrea el si ce vrea el, bine ca e sanatos.

Doroti, analizele le facem ori saptamana viitoare la cerere ori astepam si daca in 2 saptamani iar apar muci le vom face volens-nolens, ca inseamna ca e ceva.

Felicitari Ingrid !!!

Petra multa sanatate puiut mic si dragalas si...zambaret .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

e tare bun biscuitele ( acum vreo 10 zile ):
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070222&ctime=144736

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ia uitati aici buba rau

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Doroti bine ai revenit in forta!! Felicitari Natalitei pentru progrese.. auzi merge taras si face "nu" si "nu stiu".. draga de ea!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Multumim Cami.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput