Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 20
OanaRusu spune:
Andreea si Andrei - bun venit 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adib
ori m-am prostit eu, ori acest forum are probleme de luni dimineata. mai mari decit mine.
am dat sent, mi-a dat mesaj ca datele nu au fost transmise, daca chiar vreau sa le transmit sa apas ok.i-am spus ca vreau. si a transmis mesajul de 2 ori. da' e luni dimineata. ori eu ori el, dupa cum spuneam.
Hihihi, eu zic ca site-ul e de vina, totusi...
So, va trebui sa ne resemnam, ai nostri nu sunt chiar asa de precoce ca altii, dar vor compensa cu altceva, adica sper si eu
Adica si eu am fost o mamaliga, nu prea vorbeam, o verisoara de-a mea facea si spunea toate draciile, ca maicamea nu mai putea de ciuda, dar, mai tarziu, treburile s-au cam inversat...acum vara mea e baby-sitter prin Spania, cam asta-i tot ce a realizat in viata.Na' ca m-au apucat si rautatile... dar, ai inteles ce vroiam sa spun, eu prevad un viitor stralucit pentru pruncii nostri chiar daca nu merg la aproape 9 luni de-a busilea,de-a rostogolul, nu se agata ca maimuticile de patut, desi tare mi-ar placea sa vad asa ceva
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
camelia.t spune:
Lacri Fini al meu n-a mers de-a busilea deloc deloc. In schimb la 10 luni jumate deja a facut primii pasi singur! Asa ca nu te stresa degeaba.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
OanaRusu spune:
Offf Lacri ca tre' o bataiutza la tanti aia care s-a legat de Alec...
Cum merge cura? Daca nu mai alaptezi inseamna ca nu mai ai restrictii, nu?
Hai, spune-mi ceva ce sa ma mobilizeze sa ma apuc si eu ca lumea ...
Deocamdata tot pe modelul "light" sunt - am dat jos cam un kil, da' tre' sa trec la ceva accelerat ca vine vara si eu tot balenutza am sa fiu.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
adib spune:
LYLY809
"viitorului" ii cerem din ce in ce mai mult. pe el ne bazam. ca de la genetica nu mai avem ce astepta. fereasca Dumnezeu sa-mi semene Raluca in mult prea multe privinte (apropo, chiar site-ul o fi de vina?). ca lene ar avea de unde mostenii, numai de la mine.......
cit despre comparatii intere noi, oamenii globului, nu cred ca are sens sa le facem. sau nu acum, nu inca.
zax spune:
daryana - ne inscriem si noi la intalneala; incepem listuta?
lacri - am inteles; deci peste cateva zile mancam tort!
adela - pupam chelutzul scumpic.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Offf Lacri ca tre' o bataiutza la tanti aia care s-a legat de Alec...
Cum merge cura? Daca nu mai alaptezi inseamna ca nu mai ai restrictii, nu?
Hai, spune-mi ceva ce sa ma mobilizeze sa ma apuc si eu ca lumea ...Deocamdata tot pe modelul "light" sunt - am dat jos cam un kil, da' tre' sa trec la ceva accelerat ca vine vara si eu tot balenutza am sa fiu.
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
Oana, n-am cu ce sa te mobilizez inca, eu am stagnat cu greutatea, dar n-am mai tinut nici o dieta pentru ca ma simteam cam slabita. De 3 zile iau centrum. Pe perioada sarcinii si dupa ce l-am nascut pe Razacios n-am prea luat vitamine, de fapt am luat in sarcina biomarinplus care avea vit. B si ulei de peste, apoi fierul, si cam atat. De cca 10 luni n-am luat insa nimic.
Voi tine dieta Montignac dupa ce ma voi pune pe picioare. Deja s-a ameliorat starea mea, nu mai sunt ametita in halul in care eram in urma cu 3 zile.Ma duk acum sa-mi iau rezultatul la hemograma si maine la medicul de familie. Ai mare grija ce dieta iti alegi. Parerea mea este sa nu mergi pe una hipocalorica, cred ca ma repet, mai bine una de reglare de metabolism, cum este Montignac.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
26octombrie spune:
si noi vrem la intalneala, si noi! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
camelia.t spune:
Oana eu miercuri voi avea o saptamana de cand tin dieta postata de Luana. O tin ca la carte, fara abateri.Am slabit pana acum 2.5 kg.Nu ma astept sa merg in ritmul asta, pt ca stiu ca la inceput se da mai mult apoi mai incet, dar vreau sa ma tin de ea, ca eu am muuuult de dat jos. O voi tine 3 luni.In functie de rezultate, poate o mai tin inca o data anu asta.Poate o studiezi si ne tii companie mie si Luanei.
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Oana eu miercuri voi avea o saptamana de cand tin dieta postata de Luana. O tin ca la carte, fara abateri.Am slabit pana acum 2.5 kg.Nu ma astept sa merg in ritmul asta, pt ca stiu ca la inceput se da mai mult apoi mai incet, dar vreau sa ma tin de ea, ca eu am muuuult de dat jos. O voi tine 3 luni.In functie de rezultate, poate o mai tin inca o data anu asta.Poate o studiezi si ne tii companie mie si Luanei.
Si eu am slabit 4,2 kilos intr-o luna cu WW, dar ma saturasem de fructe si legume, deja ma durea stomacul...
Asa e, la inceput dai mai mult jos. Nu uita ca trebuie si nitelus sport...
Pupi,
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006