Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

ori m-am prostit eu, ori acest forum are probleme de luni dimineata. mai mari decit mine.
am dat sent, mi-a dat mesaj ca datele nu au fost transmise, daca chiar vreau sa le transmit sa apas ok.i-am spus ca vreau. si a transmis mesajul de 2 ori. da' e luni dimineata. ori eu ori el, dupa cum spuneam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Revenind.....ca doarme necajitu mic...

Ieri am mancat fff putin, nu suporta nici macar tetina sa-i atinga gingiile.Cu greu a papat ceva lapte si un pic de iaurt.Am mai avut succes cu cateva piscoturi de-a lungul zilei, pe care le molfaie si le freaca de gingii.Ii ies deodata cei 4 dinti laterali (stg, dr)de langa incisivii inferiori si superiori.E un marait continuuuuu la noi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Fetelo,Deli-cioasa mea face peste 3 zile 8 luni dar inca nu se ridica in picioare,cand sta in patut.Se rostogoleste de pe o parte pe alta,se taraste,a inceput usor de cateva zile sa se ridice singurica in fundulet dar in schimb in picioruse inca nu vrea.Voi cum stati la capitolul asta cu cireseii si cireselele voastre?
pupici de la noi.
Alina si bb Delia (aproape 8 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Andreea, bine ai venit cu Andreiut... asteptam poze sa va cunoastem mai bine, hi-hi si David tot un mat de 2600 gr a fost la nastere...
Lacri, nu lua in seama orice cuvinte aruncate aiurea de o asistenta... pana la urma fiecare copil are ritmul lui si daca este ingrijit si stimulat in permanenta o sa-si dea drumul... Nici Dav nu se ridica in fund singur, nu merge in 4 labe, nu zice nici mama, nici tata ... totusi se vede ca isi doreste mult sa mearga sustinut asa ca dam cat mai multe ture prin casa sa ne perfectionam topaito-mersul... Totusi e un copil sanatos, vesel, incredibil de sociabil si asta e sufiecient ptr mine, restul le dovedim noi o data si o data..
Diana R, mare drafoste acolo la voi in casa, votat, pupici la bebeii adorabili. Noi cu alaptatul am rezolvat-o, in sensul ca eu ma mulg la greu si am reusit sa scot cam 300 ml pe zi dupa lupte seculare, Dav nu mai suge deloc, asa ca biberonul si paharelul sunt solutia noastra... Oricum a fost buna perioada in care a avut interdictie la biberon ca nu se mai scola noapte, 8 ore le doarme ca nimic, decat sa se scoale si sa-i dau eu cu lingurita sa-l umplu de lapte pe toate hainele, mai bine se lipseste...
Amiss, uite aici pozele cu Dav, le-am mai pus, dar voi ati fost cu belele si nu le-ai vazut.. http://good-times.webshots.com/album/557617511UttCld... Noi mai rarut pe forum din pacate ca eu muncesc si e mai greu...si de azi am schimbat spitalul si tre sa ma scol cu o ora mai devreme...yak!
Zax, asteptam pozele de la meetingul Horicilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Ah, si am uitat, votat Hora si Timeea dulcetica...
Noi i-am cumparat lui Dav un fel de chilot care se agata de tocul de la usa cu o coarda elastica, jumper se cheama si el tot topaie si se invarte in el , e in culmea fericirii... voi folositi asa ceva? el oricum topaie toata ziua, asa ca e jucaria perfecta ptr el, se prapadeste de ras...
Ma gandeam eu mai de mult sa organizam cu cireselele din Bucuresti un fel de intalniri, de playing school... Adica vine mama cireasa cu ciresica din dotare la una din noi acasa cu ceva jucarele si pruncii socializeaza, mamele beau cafea, poate fi foarte fun... Uite de exemplu eu ma ofer sa gazduiesc o prima intalnire, ca stau mai in centru si dupa asta, prin rotatie sa facem pe rand la celelalte... Cum va suna? Ne organizam?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by daryana

Noi i-am cumparat lui Dav un fel de chilot care se agata de tocul de la usa cu o coarda elastica, jumper se cheama si el tot topaie si se invarte in el , e in culmea fericirii... voi folositi asa ceva? el oricum topaie toata ziua, asa ca e jucaria perfecta ptr el, se prapadeste de ras...
Ma gandeam eu mai de mult sa organizam cu cireselele din Bucuresti un fel de intalniri, de playing school... Adica vine mama cireasa cu ciresica din dotare la una din noi acasa cu ceva jucarele si pruncii socializeaza, mamele beau cafea, poate fi foarte fun... Uite de exemplu eu ma ofer sa gazduiesc o prima intalnire, ca stau mai in centru si dupa asta, prin rotatie sa facem pe rand la celelalte... Cum va suna? Ne organizam?...

Of course, ne organizam... dar sa nu se supere ciresele din provincie...
Eu va chem pe 30 ale lunii, caci atunci fac cate un tortulet delicios in cinstea lui Razacescu

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna! gabi, diana, andreea, adi, multumesc pentru urari!
miti, eu am observat ca daca la sucurile sua piureurile de furcte amesteci printre altele si suc de citrice nu mai oxideaza asa de repede si se pastreaza mai mult timp. iar in ceea ce priveste carnea sau legumele sau supa, nu cerd ca ar fi vreo problema sa le iei cu tine atata timp cat ele sunt calde de acasa, de-abia se mai racesc pana ajungi si nu cred ca se strica. sunt tot felul de genti termoizolante care pastreaza alimentele la temperatura dorita. eu am plecat o data la cineva in vizita cu biberonul cu supa in gentuta din aceea cilindrica din polistiren si s-a pastrat perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by daryana

Of course, ne organizam... dar sa nu se supere ciresele din provincie...
Eu va chem pe 30 ale lunii, caci atunci fac cate un tortulet delicios in cinstea lui Razacescu

daca promiteti poze/filme cred ca nu se supara nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ralucis cu intarziere da' cu mult drag

Luana, super ca ai gasit bona.

Lacri, nu-ti fa pb - mie mi-a zis la 3 luni ca nu face una-alta si pentru asta la 4-5 luni facea mai multe...
Am un nepotel care nici in fundic nu statea si pentru asta umbla tinut de maini - nu avea rabdare. Pe la 10-11 luni si-a dat seama cum e cu mersul in 4 labe - ca nu depinde de nimeni - si a luat-o din loc.
Alec are ritmul lui .

Am citit doar pe diagonala, am vazut poze, filmulete doar pe sarite ca am avut calc "beteag" 3 zile - cand mergea cand nu mergea. Sper sa ajung sa recuperez - desi cum am inceput sa cochetez cu munca (merg in progr flexibil, mai mult de acasa) am tot mai putin timp liber.

Pana una alta - pupici la bebici si mamici

A, si da, si mie mi-ar placea un nou album ca la brad am lipsit din motive de boala - Paul bolnavior 3 sapt.

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Revenind.....ca doarme necajitu mic...

Ieri am mancat fff putin, nu suporta nici macar tetina sa-i atinga gingiile.Cu greu a papat ceva lapte si un pic de iaurt.Am mai avut succes cu cateva piscoturi de-a lungul zilei, pe care le molfaie si le freaca de gingii.Ii ies deodata cei 4 dinti laterali (stg, dr)de langa incisivii inferiori si superiori.E un marait continuuuuu la noi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Isi revine el imediat dupa ce-i vor iesi... moama, ce-o sa mai manance!

Mergi la inceput