Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 21
26octombrie spune:
ntz! imi face placere sa va contrazic! cu dieta asta dai constant. trust me. de fapt vei vedea..
si, ce e tare fain, dupa incheierea dietei, inca vreo luna, continui sa dai jos...
altfel, la cat de delasatoare sunt eu, cateodata, credeti ca m-as fi tinut de ea?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
intru pe fuga, acum plec de la munca.
voiam sa ii dau na-na lui Doroti. spuneti si voi: vorbeam cu dansa pe mess si o intrebam cand vine pe aici, sa o imbratisam si noi. si imi spune ca poate o veni prin mai, da nu sta, vine si pleaca. eu i-am spus ca e musai sa stea, macar o zi, doua, sa aranjam o intalneala si.. ce credeti ca mi-a spus dansa: crezi ca ar veni cineva sa ma cunoasca? asa ca m-am suparat si am venit aici s-o parasc, sa vaza ea ca toata lumea ar veni sa o vada!!
trageti-o si voi nitel de urechi, da?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
daryana spune:
Atentiune-atentiune, pana acum s-au inscris in grupul de jucausi Luana, Zax si Lacri, cine mai doreste-cine mai pofteste... sa fie de exemplu vineri serara de exemplu? cum va suna?
Lacri, ce ne facem cu tortul ca luna asta nu are data 30? sau ne testai atentia... eu vreau tooort
totusi...
DianaR spune:
Daryana, eu mai vin cu o propunere. Cand va intalniti cele din Bucuresti putem sa organizam o mica cccc conferinta pe YM sau ce vreti voi sa ne vedeti si pe celelalte si sa va vedem si noi. Ei, ce ziceti?
Lacri, nu ma supar ca va intalniti numa nu mai spune provincie! Pe mine asta provinciala ma zgarie pe nervi cuvantul... Dar, recunosc, va invidiez ca locuiti in Bucuresti!
Camelia.t, am vazut pozele cu tunsulica.
Apropo de Monti si de faptul ca asta tin acum... Acolo spune ca fructele si restul alimentelor trebuie servite la oarecare distanta in timp, altfel fermenteaza si dau neplaceri digestive. Apoi m-am gandit la Mihaela si la Marc cel cu gazulice parca primea fructe si legume la o masa. Ia incearca sa-i dai separat la mese diferite si vezi ce se intampla!
Carmina, mi-am adus aminte ca am uitat sa-l pup pe Mihnea pe buba! Uite o fac acum!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
andruskandu spune:
Vrem si noi la intalnire! Poate chiar la noi ca am spatiu cat cuprinde! Pe cand?
Andreea
lui
Andreiut Puiut
camelia.t spune:
Da, chiar, Doroti ii musai sa te parasca cineva ca sa mai auzim vesti despre tine? Ia mai baga si matale un ochi aici si cateva randuri sa stim ce mai faceti!Da pana ti face timp de scris va pupacim pe amandoua.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by daryana
Atentiune-atentiune, pana acum s-au inscris in grupul de jucausi Luana, Zax si Lacri, cine mai doreste-cine mai pofteste... sa fie de exemplu vineri serara de exemplu? cum va suna?
Lacri, ce ne facem cu tortul ca luna asta nu are data 30? sau ne testai atentia... eu vreau tooorttotusi...
Luna asta n-are nici data de 29, si uite ca am o prietena nascuta pe 29
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Lacri, nu ma supar ca va intalniti numa nu mai spune provincie! Pe mine asta provinciala ma zgarie pe nervi cuvantul... Dar, recunosc, va invidiez ca locuiti in Bucuresti!
Mie nu-mi displace, doar si eu ma trag tot de acolo
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
Ia sa vedeti cum taiem noi unghiutele
http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20070226&ctime=170310
daryana nu se vad pozele.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Ia sa vedeti cum taiem noi unghiutele
http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20070226&ctime=170310
daryana nu se vad pozele.www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Andreea, nu se vede filmuletul!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!