Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Ia sa vedeti cum taiem noi unghiutele
http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20070226&ctime=170310
daryana nu se vad pozele.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

mai mami esti tare haioasa !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

fetelor va multumesc pt sfaturile cu pastratul mancaricii !!!
dar mai am o nelamurire : adica mancarea sa o iau calduta si sa o pun in geanta asta izoterma ? ( am vazut si aici si am si rezerve mici pt racire ). Si Alta gentuta pt iaurt si suc ? Ca sunt tare

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

camelia se vede. Doar ca la inceput cateva secunde nu era aprinsa lumina.

Amiss

Mergi la inceput

fetelor, fi-miu si-a marit parcul auto ( adica avea doar premergator ):
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070226&ctime=073301
face multe chestii, dar inca nu le-a invatat pe toate, de fapt e de la 9 luni in colo. Si seaua pe care sta se desface in V si poate sta acolo in picioare si sa impinga de manerul galben...asta cand o merge...A fost doar 10 $.

I s-a intamplat vreunei ciresici sa faca kaka f moale cand e semn ca apare vreun dintisor ? Are gingia de sus la unul din incisivi f umflata, e super marait, nu vrea lapte, papa putin...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Andreea, l-am vazut si eu pana la urma.....
Multa inspiratie mai trebuie cu piticii astia!Haioasa mami dar Petra te intrece de departe!(si precis nu te superi)

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

miti Ce baiat mare ai !
Nu iti este frica cu masa aceea de langa el? Ma refer la colturi. Si eu am o masa joasa, cu colturi si nu stiu ce sa fac cu ea. Momentan am pus o plapuma pe ea.

Si sa vedeti cum primeste Petra mango cu gris si lapte fara lactoza.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20070226&ctime=170310

Amiss

Mergi la inceput

adela cum sa ma supar?

Amiss

Mergi la inceput

amiss_zip pai masa e rotunda la colturi insa el nu merge inca cu tricicleta aia, doar sta pe ea si eu sunt langa el tot timpul ca mai are tendinta sa cada in laterale...nu suntem inca asa de smecheri

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

In primul rand LA MULTI ANI, RALUCIS!!! Sa fii sanatoasa si iubita!!

Amiss, ma bucur ca pana la urma vi s-a dat un diagnostic corect!! Multa sanatate Petrei!! Mi-au placut filmuletele, mai ales cel cu "tzac"!! Camera mai e intreaga?

Bine ai venit in livada noastra Andreea!!! LA MULTI ANI pt acum 2 zile!!

Lacra, dupa cum au spus si fetele, nu te stresa pentru vorbele spuse de asistenta... Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Si eu cand auzeam fetele pe aici ca se intorc pe burta bebeii, si a mea nici gand, ma impacientasem. Dar apoi cand a fost pregatita s-a intors singurica. Asa ca am ajuns la concluzia ca ea stie mai bine cand e momentul. Masajul nu-i strica lui Alec, dar nu te impacienta...

Luana, felicitari pt. bona!! Norocoaso! Citeam numai povesti horror despre bone!

Diana, SUPER TARE FAZA CU BIBERONUL!!! Si cum se ridica draga de ea la masina de spalat!! Sa-ti traiasca odraslele frumoase!!

Miti, uita-te dupa genti izoterme... Eu am de la Avent! Pai daca vrei ca mancarica sa fie tinuta la cald, iar iaurtul la rece, atunci da, ai nevoie de 2 genti. Kk moale poate fi un indiciu ca-i iese dintisorul. Foarte frumoasa masinuta!!

Diana, multumesc pentru pontul cu morcovul adaugat in suc.

Adela, tare frumoase pozele! Cel mai mult mi-a placut cea in care Andrei doarme cu catelusul...

Si eu vreau la intalnire, dar vine sotul atunci acasa din deplasare!!! Ne puteti trece la absent motivat???

Doroti, dam na-na daca mai spui asa ceva!! Te asteptam cu mare drag!!

Fetelor, cum merg carucioarele cele noi???

Mikiion, eu tot descarc filme de-acolo, mai ales desene animate. Chiar am tras 2, care din pacate nu erau in engleza, ci in ceha sau ceva de genul . Oricum eu am cont pe culinar, si cand nu merg linkurile, rog persoana care le-a pus, sa imi dea iar linkurile corecte. Spune-mi ce anume te intereseaza si o pot intreba daca le poate reactualiza...

Noi il asteptam cu mare nerabdare pe tati acasa, care oricum ne ameninta cu nu poate sta mai mult de 2-3 saptamani. De ieri a inceput si Andrada sa mearga in picioruse prin casa, sustinuta de manute. Pe noi ne-a ajutat foarte mult tarcul. I-am trecut prin cele 4 inele ale tarcului ca un fel de sforicica groasa, de care se tine, si se poate deplasa foarte usor de-a lungul ei.

Cam atat de la noi. Ne pregatim de masa de iaurt... Ah, si apropo de masa. Azi fiica-mea a refuzat complet masa de legume, pregatita de mami. Ca sa nu las copilul chiar nemancat i-am dat un borcanel de piure de legume si pui de la Hipp. Doamne, asa ce deschidea gurita, ca un pui de vrabie. In concluzie mancarica pregatita de mine este un CAH pentru ea. Maine incerc sa-i fac o ciorbita acrita cu bors, si cu piept de pui.

am intreaga livada.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

intru pe fuga, acum plec de la munca.
voiam sa ii dau na-na lui Doroti. spuneti si voi: vorbeam cu dansa pe mess si o intrebam cand vine pe aici, sa o imbratisam si noi. si imi spune ca poate o veni prin mai, da nu sta, vine si pleaca. eu i-am spus ca e musai sa stea, macar o zi, doua, sa aranjam o intalneala si.. ce credeti ca mi-a spus dansa: crezi ca ar veni cineva sa ma cunoasca? asa ca m-am suparat si am venit aici s-o parasc, sa vaza ea ca toata lumea ar veni sa o vada!! trageti-o si voi nitel de urechi, da?

Si eu la tras de urechi . Pai se poate? Ne vedem!

Amiss

Mergi la inceput