idei martisoare fetite

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Teo hai ca o sa fii o soacra a'ntaia! ce zici fata mea iti place???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Fetita mea(5ani)s-a simtit minunat anul trecut cand tati i-a luat si ei flori de 8 martie-ca lui mami-si a avut grija personal sa le puna in apa,si sa arate la toata lumea care erau florile ei
Aseara discutand despre martisoare m-a intrebat unde e martisorul ei trandafir care l-a primit anul trecut de la un coleg de gradinita...
Noi ducem la toti copiii martisoare de 1 martie,si fetite si baieti,si cautam sa fie cu animalute.
De 1 martie cumparam impreuna martisor pt tatic iar de 8 primim flori de la el.
Imi pare rau ca nu m-am gandit din timp sa fi confectionat noi martisoarele pt colegii de gradinita..poate la anul.

Caprioara,spune-mi unde vad martisoarele facute de tine?

Ideea cu brelocurile martisor e interesanta,chiar daca nu au chei,le pot prinde de gentuta sau rucsacelul de gradinita.

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by danielac

Teo hai ca o sa fii o soacra a'ntaia! ce zici fata mea iti place???

da, da, chiar arata ca o printesa sa va traiasca!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi69

Ideea cu brelocurile martisor e interesanta,chiar daca nu au chei,le pot prinde de gentuta sau rucsacelul de gradinita.

da, asa ma gindeam si eu, mai ales ca sunt f. dragute ... am mai vazut si pe la tarabe, cam aceleasi modele, dar lucrate mai prost decit cele de la Leonardo (cu toate ca sunt toate made in China)

pin' la urma ma gindesc sa dau fetitelor brelocurile cu animalute si sa cumpar d-nelor eventual tot brelocuri dar cu altceva ... o sa merg prin oras pe la Dalles-Universitate-Romana

ma mai gindisem acum la ceva, dar nu prea mai am timp sa fac investigatii ... sunt martisoarede Ag cu zodiile ... puteam sa iau fiecareia zodia ei (la d-ne)

in fine, probabil ca o sa dau de 8 martie la fetite ghiocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Intr-o lume atat de violenta, un astfel de gest ma emotioneaza.
Teo ai tot respectul meu pentru felul in care iti educi baieteii

Ps: ideea cu buchetelele de ghiocei mi s-a parut excelenta. Cui nu-i plac florile?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by adi69
Imi pare rau ca nu m-am gandit din timp sa fi confectionat noi martisoarele pt colegii de gradinita..poate la anul.

Caprioara,spune-mi unde vad martisoarele facute de tine?

Adriana si-atat...

Iaca aici cateva din ele. Mai am si altele facute (si de facut), ca ne trebuie in total vreo 60 . Insa astea din poza le-a facut mai mult piticul (eu l-am asistat doar). Restul le-am facut eu, ca sa mearga mai repede, ca-s multe rau - familie, gradi (doamne si colege), prietene (ale cupilului si de familie), colege tati, etc.
Multa migala, dar e frumos si-mi place. Si copilul e incantat.

Imi aduc aminte ca faceam martisoare si cand eram mica (clasa a 5-a parca) iar colegii cand le aduceam sareau sa le cumpere. Si eram tare mandra ca le placeau si luam si ceva banuti de buzunar pe ele . Bine, acu si sa vreau nu am timp sa fac mai multe decat imi trebuie . Iar de vandut, nici nu se mai pune problema. Poate doar daca nu ne-am ajunge deloc cu banii m-as risca, dar din fericire nu e cazul .

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Intr-o lume atat de violenta, un astfel de gest ma emotioneaza.
Teo ai tot respectul meu pentru felul in care iti educi baieteii

haideti, mai, fetelor, ca nu fac mare lucru ... eu sunt femeie si vreau ca ei sa fie-n viata asa cum isi doreste o femeie sa fie partenerul pe care-l viseaza ... as vrea sa fie ca niste printi pe cai albi ( )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Teo,

La muzeul taranului roman vei gasi martisoare frumoase daca ai rabdare pana se face targul. Fetita mea a primit o zgarditza pentru gat, maramuresana, impletita din ata rosie si alba. Bine, ea era mica anul trecut si nu stie ce e aia, dar eu personal as fi purtat-o cu drag. Martisorul e o urare de sanatate si viata lunga, papusele si brelocuri ia-le de 1 iunie:) Parerea mea!:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Caprioara, ff frumoase martisoarele facute de tine, felicitari!
Noi facem anul asta martisoarele fara mama mea care e in tara, anul trecut ni le-a facut ea si a dus Ioana la scoala si eu la romanii de la serviciu .
Caprioara, cum faci ata de martisor ? Ma poate ajuta cineva cu explicatii, ca ata nu ne iese !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Caprioara, ff frumoase martisoarele facute de tine, felicitari!
Noi facem anul asta martisoarele fara mama mea care e in tara, anul trecut ni le-a facut ea si a dus Ioana la scoala si eu la romanii de la serviciu .
Caprioara, cum faci ata de martisor ? Ma poate ajuta cineva cu explicatii, ca ata nu ne iese !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Laura, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ata de martisor. Eu am cumparat snururile din Flora - 100 de bucati 30.000 lei vechi. Am vazut aseara si la Carrefour, dar mult mai scump - parca 150.000 lei vechi 100 de bucati.
Martisoarele pe care le-ai vazut le-a facut mai mult cupilul. O sa fac poze si cu celelalte facute de mine, ca sa am modelele si la anul.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput