idei martisoare fetite

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Anda, stii cumva cind incepe targul ?

Caprioara, f. f. frumoasa ideea martisoarelor confectionate chiar de catre "ofertant", cred ca la anul o sa ma gindesc si eu mai serios la varianta asta

va multumesc tuturor pt idei, fiecare mi se pare frumoasa/interesanta in felul ei, poate pe unele o sa le folosesc pt cadourile de zilele de nastere ale fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

E cam pe langa subiect, dar sper ca nu va suparati ca va spun: l-am invatat pe baiatul meu ca la fiecare petrecere de copil la care merge sa faca singur felicitarea si e incantat (si el si sarbatoritul). Bineinteles ca duminica vom face martisoare pt. colege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by sorinsonia

E cam pe langa subiect, dar sper ca nu va suparati ca va spun: l-am invatat pe baiatul meu ca la fiecare petrecere de copil la care merge sa faca singur felicitarea si e incantat (si el si sarbatoritul). Bineinteles ca duminica vom face martisoare pt. colege.

Sorinsonia, e foarte frumos asa . Vezi ca poti participa si la un concurs cu tema felicitari si martisoare aici, vezi tema de la luna Martie. Detaliile despre concurs vor fi publicate cat de curand.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Teo , cati ani zici ca au baietii tai ? Ca am si eu doua fete si cu asa soacra mai ca am veni in petit

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu am o fetita..si vin sa intampin aceasta idee ca mamica a unei fetite. Mi-ar placea sa-i cultiv ideea de martisor, ca si-asa vin tare din spate toate sarbatorile imprumutate. Asa ca, deja i-am "explicat" ce sunt acestea, cum se poarta, ca simbolizeaza venirea primaverii, chestii de genul asta. Asa ca, in inocenta ei, m-a intrebat daca o sa-i pun si ei in piept un martisor. Normal ca va purta unul. Papusi sau alte jucarii va primi in cu totul alte situatii.
Ca idee de martisor, noi anul asta vom confectiona din margele doar coshari.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Liliac1, cum faceti cosarii din margele? Poti sa pui poze cand sunt gata?
Vrem si noi sa invatam modelul, poate facem la anu cosari. Poti sa vezi mai sus ce am facut eu cu piticul pentru anul asta.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Teo

Anda, cand incepe targul la Muzeu?

Caprioara superbe martisoarele!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eu am cumparat deja martisoare pentru colegele de gradinita ale lui Luca. Am avut sansa sa gasesc din intamplare unele gen pandantiv telefon mobil (care se pot agata si la chei, rucsac, etc) si sunt personaje din desene animate: Tweety, catei din 101 Dalmatieni sau fluturasi roz si bleu...dar foarte frumosi facuti. Au fost ieftine (1.5 Ron) si cred ca vor avea si succes la fetite.

Si eu doresc sa se pastreze traditia martisorului intr-o forma cat mai originala, pastrand traditiile pe care din pacate tindem sa le inlocuim cu diverse kitchuri importate.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspundEu am gasit un magazin din asta in zona Oborului.E grozava si ideea cu pandantivele sau brelocurile.Poate totusi ar merge niste chestii mai interesante, mai educative, cum ar fi cate o carticica de colorat interesanta?Anul trecut fii-mea a primit de 1 martie, ca si toate fetele din grupa cate o enciclopedie din aia "De ce...?" de la Teora, parca si a fost foaret incantata de ea, astfel incat m-a convins sa ii iau toata colectia, e cam 6 ron carticica.e o chestie cu poze si informatii generale care poate fi citita si de ei cu usurinta.

P.S.:anul trecut a mea era in ultima grupa de gradi

Sa ne spui si noua cand te hotarasti

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Caprioara, am fost prin magazine si pana la urma am gasit o jurubita de ata rosie cu alb( mai mult alb) si voi incerca sa o folosesc ca ata de martisor .
imi amintesc ca atunci cand eram mik, bunik imi trimitea de la tara de la ea niste martisoare tare frumoase, era un snur gros alb-rosu si la capete avea niste figuri geometrice ( gen octogon, din cartion pe care infasura ata )minuscule . Erau asa frumoasee!!!

Mergi la inceput