Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 28
locca spune:
Bianca, pe mine m-au ajutat mult inhalatiile la sinuzita. Ia baga si tu ca mai trece cahul ala de durere.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Codruta, Bianca eu zic ca n-ati pierdut nimic daca nu ati mancat oua fierte in apa. Mie una mi se pare ca n-au nci un gust
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Plec un pic si va gasesc intr-un debate al oualelor romanesti, hi hi.
Da, Ruxi, le mai zice si oua romanesti, desi am vazut varianta asta in mai multe tari (in Anglia, de ex. le zice poached eggs si sunt acelasi lucru, deci nu le zice nimeni Romanian eggs, hi hi).
Mie imi place f f mult. Cand eram mica il mancam si eu, cum zice Codrutza, in cescuta, cu unt, sare si miez de paine, totul amestecat. Cred ca pana la scoala am tot mancat asa, apoi deloc, ma saturasem.
Acum insa mi se par atat de bune. Un ibric, in ibric se fac, deci nu sunt deloc prajite, sunt fierte in apa. Un strop de otet se pune in apa ca sa se stranga albusul la un loc si sa nu pluteasca "zdrentzele" in apa. Apoi se pune (daca nu esi la regim) direct pe putin unt, intr-un castronel sau cescuta. musai trebuie sare, altfel nu are nici un gust. Trebuie fiert destul de bine ca sa se intareasca bine albusul si o parte de galbenus, doar interiorul ramane moale...oau, am o pofta.
I-am facut si alexandrei si i l-am amestecat in piure de legume sau in mamaliguta cu smantana si unt. A papat, nu ma sperii, are totusi un an, pot sa ii dau si mai moale. Dar ii dau asa numai cand am oua de la sursa sigura.
Va pupez si eu (unde-i Ina, ca e copyright de la ea)
locca spune:
Si uite cum am ajuns si eu in culinare
.
Am terminat ceva, astept sa se trezeasca americanul sa ne emailuim, asa ca va mai stresez nitel cu mesaje.
Matei s-a curatat aproape de tot de bube. Mai are vag pe corp cateva.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Bianca, si ai calit merele rase ?
Ai pus pesmet peste foi inainte de a pune merele ?
Nu radeti de mine, pliiz, ca am foi Morarita, si vreau sa fac placinta lui Jadi cu mere. Ha, ha, sa nu mai fie a ei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Flavia_Hurducas spune:
Jadi multumesc pentru informatiile despre infectia urinara. Fimoza nu are, l-a vazut deja dr. Noi i-am facut decalotarea la 3 luni, apoi s-a acoperit sin nou si a mai tras doctorul putin pe la 10 luni si de atunci nu are nici o problema. despre cealalta problema nu stiu, ne vom interesa.
Ideea este ca infecti asta urinara nu i-a dat nici o alta reactie: mananca la fel de bine, doarme bine, este foarte vioi... Nici nu mai stiu ce sa cred.
Flavia 5+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
b_irina_c spune:
Hi hi hi... eu nu stiam de faza cu otetul... si dupa vreo 2 zdrente esuate, am lasat-o balta ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
innaa spune:
Norina multa sanatate micutei si tie multa putere!]
Codruta si e zapada la Straja? Si tu crezi ca mai gasesti acum inainte cu o zi cazare? Mi-e greu sa cred...dar bafta! Noi voiam sa mergem la Ranca we asta dar am auzit ca nu ar mai fi zapada...sau am fost dezimnformata...e drept ca nu am sunat acolo sa ma interesez. Oricum, distractie placuta! Sa inteleg ca Petra ramane acasa?
Mai revin cu o intrebare....nu e nimeni interesat de un we la munte la zapada...la muuulta liniste? ca eu tanjesc de ceva vreme..imi trebuie doar un imbold.
Vreau si eu vacanta la mare...dar sotul ma bate la cap tot cu Spania...nu-mi mai trebe! Vreau sa merg si in alte locuri!!!
Kid cat costa viluta aceea de care povezteai?
Mami si
Buburuza lui mami
b_irina_c spune:
Avand in vedere ca sotul nu mai are carnet si masina e in service... pana in mai nu mai visez la nici un fel de WE 

Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
innaa spune:
Irina vrei sa te rezolv eu ?
daca vrei we la munte, facem in felu' urmaritor: veniti cu al meu sot cand vine el de la buc(ca oricum vine cu masina)...mergem la munte si apoi plecati tot cu el la sf we-ului ca tot tb sa se intoarca la Buc. Ce zici? E bun scenariul?
Mami si
Buburuza lui mami