Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 29
BiuMil spune:
Cristina, nu am pus pesmet...iar merele nu cred ca erau calite, proveneau de la congelator...mi le-a dat soacra din greseala, in loc sa-mi dea doua pungi cu sarmale mi-a dat una cu mere rase...![]()
Ruxi, ce fel de inhalatii? acum ma doare mai putin ca am inceput deja tratamentul si mi s-a ridicat si moralul, in sensul ca nu mai mi-e frica ca mor, dar daca ma mai apuca inhalez orice...![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by b_irina_c
Cat despre ou tare vs moale... mie cand am inceput diversificarea Calapod mi-a zis sa fierb oul minim 10 minute. Vladut manca ou fiert doar amestecat cu mamaliga si branza. Dar si el infuleca omleta ocazional.
Mie oul pe apa nu mi-a iesit niciodata... ieseau mereu "zderente" (asa zicea bunica-mea cand dregea ciorba cu ou
).
Irina, mami deVladut (26.08.2005)
Pai nu lasi apa sa dea in clocot si pe urma pui oul????
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
b_irina_c spune:
Dory hi hi hi... Ba da lasam apa sa colocoteasca... dar mai bine de jumatate din albus tot mi se zdrentuia. Galbenusul era singurul care iese intr-adevar OK.
Innaa saru'mana de oferta
. Dar de cand sunt cu bb dupa mine mi-e greu sa fac planuri asa complicate.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Bau Bau!
Norina sanatate multa Teodorei!
Flavia pai daca nu are simptome nu stiu ce sa zic... ai incercat sa faci analizele si in alta parte? Poate laboratorul da gresh, eu am auzit ca acolo unde duceam pp la analiza aveau reactivi prosti si rezultatele nu erau chiar ok!
Deni &
Vlad & bb2
Antoanela23 spune:
Buna dupa-amiaza frumoaselor,
Norina, multa sanatate micutei Teo si tie putere si nervi tari. E foarte aiurea cu ledicii si tratamentele astea, bafta multa sa scapati repede de ei.
Bianca, multa sanatate lui Milan si tie.
Bafta la gradi. Nu se da si martisor de 1 martie?
Eu nu prea i-am dat oua lui Victor, el mananca de pranz acasa numai in weekend si de cate ori imi programez sa-i dau se intampla ceva si nu apuc.
Oua fierte in apa am incercat mai de mult, nu au iesit, am renuntat.
Lapte ii dau Nan2 Pro, dr a zis ca putem sa-l folosim pana la 18 luni.
Nan JR de care vorbiti e praf sau lichid?
Pupaturi la fete, va urez o zi buna,
Anto
20 si
Victor (8 octombrie 2005)

.