Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 20
RalucaN spune:
Si eu tot nan junior ii dau. si ma gandesc sa ii mai tot dau pana pe la doi chiar trei ani. Ca si lui Meme imi e mai comod asa, plus ca imi pare mai plin de una alta (vitamine, minerale) decat cel de vaca. Nu stiu daca gresesc, sper ca mai tarziu sa nu avem probleme in a accepta laptele de vaca.
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
Meme1 spune:
De Mary italianca nu mai stie nimeni nimic???? Sper ca e bine...
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Ce linisteeeee.....unde sunteti fetelor???
La noi iar s-a pus de-o ploaie mica....nu de alta, dar nu mai plouase de multa vreme.....cam de-aseara!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
kid2003 spune:
Si noi, si noi! Raspundem la poll-ul zilei: inca pe lapte formula (tot Nestle Junior). Merge pana la 3 ani, asa ca nu imi fac probleme pana la sfarsitul lui 2008!!! E mult, dar mult mai comod cu el, pot sa plec linistita si in concediu, nu se strica laptele in frigider (la noi nimeni nu bea lapte deci as arunca lapte in prostie), pot sa il transport usor si mi-am bagat in cap ca e si mai sanatos pentru copil, mai adaptat nevoilor lui.
De fapt, cand o sa ii scot biberonul, poate atunci ii voi baga lapte de vaca...
Anya, ce ma bucur! Asa cum ti-ai dorit! Si hainutzele Anyei raman in familie 
miflore spune:
Alina, felicitari pentru fetita! Eu eram sigura in subconstientul meu c-o sa mergi in tandem cu Gabriela, nu stiu de ce. 
Gabi, am vazut filmuletul si m-am stricat de ras!
Si Ana bea Nan junior si-o sa-i mai dau.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
innaa spune:
Am scris o GRAMADAAAAAA si nu stiu ce s-a intamplat...a dispatrut cu pagina cu tot
.
nu mai repet ca tb sa termin mancarica ce o am pe foc.
azi e o zi marre la noi in familie: e ziua tatei...+...25 de ani de cand s-au "luat" ai mei....+.... se fac 24 de ani de la botezul lui mandea.
avem chef in casa ce mai...
Diana nu, nu are doua somnuri pe zi, doar unul care variaza...daca se trezeste devreme(ca azi de ex -mai rar oricum) pe la 8 ~8,30 somnul de pranz e mai devreme adica pe la 12~12,30 cel tarziu. Dar de obicei se trezeste dimineata pe la 9,30 , astfel somnul de pranz este in jur de 13,30.
Meme sa sti ca si eu ma intrebam ce-o fi cu Mary. Cred ca nu a mai scris de mai bine de o luna.
Cred ca aveti dreptate cu laptele de vaca...noua ne aduce cineva lapte de vaca...2 l la doua zile...si practic azidimineata nu avusai lapte sa ii dau...desi aveam in doua sticle lapte ..stricat deja
Mai ales ca Noelia are perioade in care papa lapte altele in care nu prea vrea sa il vada...nu prea e rentabil asa...arunc intro veselie.
Mami si
Buburuza lui mami
cge spune:
Kid, cum voi nu beti lapte ?
Noi bem lapte la greu, cam 1 bax pe sapt.
Mancam toti lapte cu cereale + copii cu orezul/grisul.
Si Victor bea lapte cu miere.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
oaana spune:
am intrat si eu un pic sa va salut...
vreau s-o intreb pe dr.Alina,despre Peritol?unii medici recomanda pentru calmare cand e bolnavior,e bine de dat sau nu?multumesc
am votat si eu pe unde m-am priceput.
sanatate copilasilo bolnaviori si puteri noi in fiecare zi,mamicilor.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
[url="http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
RalucaN spune:
nici noi nu prea bem lapte. rarisimo cand imi mai pun eu un bol cu cereale. in rest il folosesc la gris/orez cu lapte pt. cata.
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
jadi spune:
Pai daca ma ia si pe mine Alina, merg si eu la mare in august dar sa stam la maxim 2 m cu camera si sa aiba cine sa se uite la copii daca patesc ceva, adica Alina
. Frumos nu? Eu vin cu 2 baietzi, promit antren la fetitze! 
Deni &
Vlad & bb2