Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CODRUTA-vine, vine...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Sa stiti ca la inceput pisica statea cuminte ,apoi a inceput sa fuga de ei si abia in final a inceput sa se apere si ea cu labutele .Oricum a fost terorizata la maxim .Dar si copiii s-au distrat la maxim .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mneata! (pe la pranz)
Da da , Alexandru al Marlenei a fost Alexandra pana a iesit.
Anya , mi-ai placut! Ai schimbat doctorul si cu ocazia asta si sexul, ha? Hai sa fie sanatoasa, ca aste e cel mai important.
Eu ii fac baitza lui bursi la doua zile, o spal la fund diminineata si seara (si dupa caca) si pe cap o data pe saptamana.
Nati, vazut bebe Denis! un scumpic. E diferit de Darius si totusi seamana cu el. Abia astept sa ne vedem pe afara!
Ma duc sa mai muncesc ceva

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya felicitari pentru fetita! Vorba fetelor: voi sa fiti sanatoase/sanatosi !

Gabi super filmultetul (din pacate m-am uitat fara sonor). Abia astept sa vad unul cu 3 iezi .

Eu ii fac baita lui Vlad maxim la 2 zile. Cu spalatul pe cap e mai greu, in sensul ca el isi pune de fiecare data dusul in cap . Sampon ii pun cam de 2 ori pe saptamana.

Flavia mie mi-a zis pediatra anul trecut ca nu e indicat sa-l duc la mare pe bb, dar eu l-am dus (pe la 10-11 luni). Si l-am bagat si in apa si s-a jucat si in nisip cat a vrut el .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

multumesc fetelor pentru sustinere. chiar ca a dovedit ca este fetita, ca a stat mai mult picior peste picior

si eu am dus copilul la mare la 10 luni, dar am fost f stresata cu soarele, ca intr-adevar, sub un an nu e bine sa ii expunem. i-am dat mereu cu crema cu FP mare, in strat gros.

e bine defapt sa-i ducem pe plaja dis de dimineata pana pe la 10, maxim 11, insa noi abia la 11 ajungeam pe plaja .
anul asta am planuri mari sa mergem la mare prin august. cu bb la tzatza si cu anya zburdand prin nisip . cred c-o s-o iau razna...

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya esti curajoasa cu asa planuri. Succes!
Si eu am fost stresata cu soarele la mare. Pe Vladut nici nu se vedea ca a fost la mare, era la fel de alb .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Wow, Alina, chiar o sa fie interesant cu cele 2 fete la mare :)

Noi am fost la mare cand abia implinise Matei 1 an. Dar nu a fost chip sa-l convingem sa intre in apa. E drept ca era si un pic cam rece. La soare direct nu a stat, tot timpul a fost sub umbrela si dat cu crema.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Helou Helou!

Vad ca nu am intrat de cateva zile si gata se schimba carucioare pe aici si se fac planuri de mers la mare desi suntem in luna februarie.

Felicitari Anya pentru fetita! Vezi acum nu trebuie sa iti mai para rau pentru hainutele Anyei pentru ca are cine sa le poarte.

incerc sa citesc din urma acum cat mai doarme tero(are deja doua ore de cand doarme

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Hahaha!Alina,felicitari !E asa cum ti-ai dorit.

Inna,Noa doarme 2 somnuri inca?

Cum stati cu intarcatul fetelor?
Alina lui Vladi,asa-i ca n-a fost greu?Da asa ca un pic iti pare rau ca nu-l mai alaptezi?Bea Vladi lapte acum?Am tot uitat sa-ti zic ca tare mi-a placut ideea ta de tort de Valentin.Am admirat intai tortul pe culinar nestiind ca-i al tau.

Apropo de lapte.Mai dati careva lapte formula la copii?Daca da,pana cand o sa le mai dati?Eu inca-i dau nan junior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Diana, eu inca ii dau lapte formula lui Andrei. Pe cutia de lapte scrie ca e bun pana la 2 ani, ba au aparut pe piata formule si pana la 3 ani....Mie sincera sa fiu mi-e mai comod cu laptele praf, ca nu se strica in cutie, cand plecam pe undeva il iau praf si il prepar pe loc...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput