Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 18
Meme1 spune:
'Neata la fete,
Votat si eu Nuka inca de ieri, dar am omis sa scriu....
Fetele de la reloaded, poate reusiti sa faceti rost de cartile Ginei Ford....sunt cat de cat o sursa bunicica de informatii, fetele de aici cam toate s-au inspirat din ele, mai ales din programul de alaptat din primele zile/luni de viata. Eu am doua exemplare fotocopiate dar nu stiu cum as putea sa le trimit in Ro....ca de scanat, chiar n-am timp...
Eventual o sa mai traduc eu una alta si mai postez daca exista interes.
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
andreeeea spune:
Buna dimineata!
Alina, eu cred ca bebe din burtica, dupa ce a vazut eleganta si cochetaria Anyei, a decretat:"O sa fiu fetita!" 
Gabi, mi-am imaginat iedutii tai in baie spalandu-se singuri, si jucandu-se impreuna in cada si scena m-a impresionat. Ce familie frumoasa, cu 5 membri, in curand!

Ruxandra, ma bucur ca Matei e vesel. Sa se faca repede bine, ca imunitatea capatata sigur ii va folosi in viitor!
Hidegard, santate lui Stefan. Votat flacaul.
Flavia, probabil antibioticul nu a fost cel potrivit. Sigur o sa-ti raspunda dr. Alina, draguta ca de obicei. Sanatate multa!
Legat de baita, si noi ii facem aproape zilnic (pe cap la doua zile) si-i inebunita dupa joaca in apa. Abia astept vara, s-o las sa se balaceasca in piscinuta, in curte, la soare. Si MAREA!!!
Anul asta avem voie sa-i lasam sa se joace in apa, nu? Ce incantati vor fi de valuri
si ce frumos vor sti sa se joace acum in nisip cu formele si galetusele...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Hildegard spune:
Da, Andreea si eu ma gandesc cum va fi la mare. De abia astept sa-l vad pe steff jucandu-se in nisip. e sanatos pentru copii la mare...ca si pentru noi de altfel.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
diplodocus spune:
Salutare1
Pe metereze de la 7 fix...
Acum somnul 1
Legat de mare...Daaaa...si noi abia asteptam...Am rezervat deja biletele de drum pt iulie -august, la Montpellier 
Luca-Mihnea Cel Voinic
codruta_grg spune:
Diplodocus, si 16 sunt destule, ca 2 mai am eu

Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
codruta_grg spune:
Flavia, sanatate 
Si noi asteptam sa mergem la mare.......
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
gabiarama spune:
Duminica trecuta am fost in vizita la nanii lui Tudu care au www.dropshots.com/day.php?userid=90916&cdate=20070221&ctime=014311" target="_blank">o pisicuta
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Flavia_Hurducas spune:
Andreea de ce sa nu avem voie sa ii lasam pe piticuti in apa marii pana dupa i an? Eu l-am dus pe Stefan la mare la 11 luni, l-am bagat in apa, se juca mereu in nisip.
Am pus poze in Abum din Grecia. Abia asteptam vara sa mergem din nou.
Flavia 5+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cge spune:
Gabi, ce dulci sunt baietii amandoi.
Super ca mai faceti unul, va pricepeti![]()
Si eu vreau la mare...
Ce frumos la Montpellier !!
Noi cred ca tot la Albena vom merge.
Alina, deci inca o printesa.![]()
Ce frumos se vor juca ele.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alinam spune:
neata!
Gabi cred ca filmuletul se poate chema "cum sa faci o pisica sa isi ia campii" hehehehe!
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze