Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

gabiarama, naspa situatia cu liftul, mie imi este greu si pana la et. 2, dar la noi si mai ales , pup.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

N-am timp deloc, fir-ar sa fie.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, cred ca Marlena a fost cu pricina

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Repede repede am votat si eu! Petra, zana iepurasilor, scolarul nostru, Alexa, pe Stefanut al lui Hildi si parca am mai recunoscut...dar m-a lasat creierul momentan. Evident am votat-o si pe Denisa din greseala. Niste dulceti cu totii.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Votat Nuka Irinuka!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Marlena a fost sigur, a zis ca e fetita pana a nascut .

Alina, eu ti-am zis toate alea, eu sunt fericita ca predictiile Kristinutzei pot da gresh, incep sa sper din nou , desi nu cred ca stie Popescu sa faca fete finutze, putze pe banda! Eu merg la morfo peste 12 zile asa ca mai am de asteptat!

Eu am votat si pe Jessica, nu cred ca am ratat nici un copil, chiar mi-as dori sa castige cineva de la noi!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Votat pe toata lumea , inclusiv pe Denisa .
pe Jessica unde o votez ?

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Alina, felicitari pt. caruciorul roz! Ce nume frumos ai ales. Chiar asa, Meme care a fost si prima, a reusit perechea, restul la reloaded pe bune

Am fost ieri cu copilul la dr. Verdictul a fost viroza cu eruptie, adica o a x-a boala a copilariei, nici una din alea cunoscute.
Copilul e plin de bube dar vesel si bine dispus. Caninul se vede clar sub gingie, deci i-am scuzat noaptea trecuta foarte maraita.

Anto si Flavia, va tin pumnii sa iasa caruciorul pe care il doriti.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mi-a adormit copilul in brate ,in timp ce eu votam

Baita o facem si noi in general la 2 zile .Tati se ocupa de ei ,iar eu in timpul asta le pregatesc hainutele ,prosoapele , pregatesc patul si incalzesc lapticul .Apoi il scot pe Tudu si Mihnea iese odata cu tati ,dupa ce se termina toata apa din cada si se spala si pe dinti .Mai nou are pretentia sa il imbrace tot tata ,asa ca scap usor la capitolul baie

Spalatul pe dinti nu cred ca o sa fie o mare problema cu Tudu , el se duce deja singur la baie ,deschide usa , se urca pe wc (tot singur),isi ia periuta , da drumul la apa si se spala .Eu doar ii pun pasta si stau linga el sa il pazesc si sa il conving sa iasa de acolo .Si asta se intimpla de foaaaaarte multe ori pe zi .Sa ii vedeti dimineata cum stau amindoi la baie si se spala pe dinti si pe fata .Uite asa am si eu timp sa ma dau cu o crema

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

BUna dimineata!

Sunt putin suparata. Am refacut urocultura lui Stefan si in loc sa scae de E colli, dupa ce luase antibiotice, nesimtitii s-au inmultit. Ati avut astfel de probl.cu bebelinii vostri? Exista si ceaiuri speciale?

Flavia 5+ si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput