Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

mary, esti draguta tare. nu puteam sa o las pe gabi "la greu" . Imi place si arina ines.
dory, sofia, multumesc

sofia, dar bubitele nu sunt o contraindicatie pt baita. din contra, as putea spune.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Anya, mie asa mi-a zis "tanti" de la salvare: daca are pojarel sa nu ii fac baie. sa ii dau votca

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bau!

Am votat tot ce am prins din gasca noastra, acum nu aveti motive sa nu castigati.

Flavia, inca o data felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos.
Noi, adica sotul , ii facem baie zilnic lui Victor, dar ma gandeam sa incepem s-o rarim peste cateva luni, preventiv, inainte sa apara bb2.
La noi e complicat ca avem de pus pe cada suporturi pt cadita si masa de schimbat pt baia lui bb mic, Victor face in cada mare si nu stiu cum ar fi sa facem sportul asta cu montatul/demontatul suporturilor zilnic.

Natydea, l-am vazut pe Denis, e dulce foc, are ochi superbi si o gurita frumos formata, ptiu. Si blondul Darius e scump foc, e haios cat sunt de diferiti.

Tonnia, mai scrie-ne. Optimistul din mine spune ca a trecut perioada cea mai grea si incepi sa-ti intri in ritm, Dinu se acomodeaza mai usor situatiei si va fi din ce in ce mai usor, nu-i asa?

Meme, tu esti deja mamica experimentata de doi copii, poti sa ne dai lectii la toate. Nu te necaji cu fostii colegi, vei gasi pe cineva mai comunicativ si mai putin fitos pana la urma.

Irina, bafta la scoala de soferi, ma bucur ca-ti place.

Alina, luni am eco morfologica, cine stie cu ce surprize venim si noi de acolo, sanatosi sa fim. Macar sa ne arate bb ce are intre picioare ca sapt trecuta a stat cu picioarele incrucisate.

Sofia, se poate citi revista Mami pe net?

Somn usor,

Anto 20 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Anya, pupam burtica frumoasa.Dory, din cate stiu eu, Ilinca se sarbatoreste de sfantul Ilie; nu-i asa Anya?Flavia, felicitari pt. sarcina!!Mai am mult de citit asa ca nu ma pot adresa si celorlalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anya20 - felicitari pentru fetita!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Valen, daca e asa este ft. bine, eu nu am stiut din pacate ca numele de Ilinca se sarbatoreste se Sf Ilie .Mie imi place la nebunie numele, este un nume adevarat romanesc,cand il pronunt deja ma duc cu gandul la o fetita cu chip blajin si 2 codite .Si eu daca as mai face o fetita ia-s pune numele ori Ilinca, ori Rebeca.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata
Tonnia, nu eu, nu mai stiu cine. Era fetita pe nume Alexandra, care s-a transformat in Alexandru (sau invers).

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi suntem cu gingiile iritate si gatul rosu asa ca luam la 8 ore Amoxicilina 5 ml + 2/zi sup de paracetamol si seara 4 ml Nurofen, Vitamina C, si o crema scarboasa preparata in farmacie rau de tot cu care ne ungem gingiile.
Parca azi incep sa se albeasca, deci e spre bine.....Febra n-a mai facut. Si acum doarme. Ne-a trezit la 6 dimineata dupa ce toata noaptea s-a foit.
Asta ne lipsea acum...pana sambata avem tratament

Ne votati si pe noi aici la "dintiiastia":
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Am uitat sa va zic ca e si Jessica a Ginei la concurs ... Asa-i Gina? Sau iar am dat-o in bara?

Anto, Sofia

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Noi (adica eu si Tudu ) suntem consemnati sa stam in casa .Motivul :liftul e in revizie pentru 2 saptamini si cum stam la etajul 9 imi vine foarte greu in situatia de fata sa urc si sa cobor scarile de mai multe ori pe zi .Dimineata il duce tati pe Mihnea la gradi ,iar dupa-amiaza ma duc eu sa il iau .Am noroc ca inca il pot pacali sa urce singur , desi ieri a trebuit sa il momesc cu o ciocolata mica Kinder cind ajungem in casa .Mama denaturata , dar scopul scuza mijloacele

Prin urmare voi avea ceva mai mult timp de perdelit pe forum

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput