Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si Stefan mananca zilnic Sunt tare mandra de el.

Numai cu olita nu am sanse si sunt putin ingrijorata.

Flavia 5+ si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Fetelor, la echo de ieri apare o masuratoare care nu stiu ce indica si numai acasa am vazut-o: GS. Stiti ce este? Cumva sacul gestational?

Flavia 5+ si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nu am rezistat sa nu o felicit pe Anya chiar din seara asta .Am ramas masca .Cred ca doar Meme are bucuria de a avea pereche la copilasi .Noi celelalte suntem cu adevarat "reloaded"

Multi pupici si proaspetelor mamici care au reusit sa scrie azi mai mult ca in celelalte zile .Si uite asa incep si eu sa ma panichez , ce o sa fac cu trei asa de mici , cum o sa le fac baita etc .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gabi, de tine ce sa mai zic...Jos palaria!

Bai, cat am stat pe net azi! si ma mai plang...Uite gabi, azi as fi avut timp de al 3-lea, haha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

multumesc gabi, esti dragutza. si eu ma gandeam ca meme e singura posesoare de pereche pana acum. eu o mai astept si pe anto, poate-poate.

tonnia, ti-ai cam facut de cap azi . ma bucur ca te mai relaxezi si tu.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

acest mesaj este pentru kristinutza: cum ramane cu onoarea mea?! care io credeam in prezicerile tale si m-ai inselat! tizul raducu a fost doar un miraj tz, tz, tz

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Se pare totusi ca faza cu bebei de acelasi sex cand e diferenta mica de varsta e adevarata....eu poate am fost exceptia....
Sincer poate si eu as fi dorit tot baietel, gandindu-ma mai ales la cum se vor juca mai tarziu....nu prea mi-l inchipui pe andrei jucandu-se cu papusile...pe ana o vad cu surubelnite si masinute, dar pe andrei cu papusi nu prea....In fine, om vedea ce si cum, sanatosi sa fim...

Hai va pup pe toate,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

MMMM,mai,mai,cum se invarteste roata,pai se putea mai Alina sa o lasi tu pe Gabriela sa faca fetita si tu baiat....nu,nu,nu, super tare, felicitari iar numele e super,daca Iaris ar fi fost fetita s-ar fi numit Arina Ines, asta ca sa vezi,ca si numele de Ines,ales deja de Gabriela imi place f mult.
Meme, Tonnia,Natydeea si toata trupa de mamici reloaded,felicitari pt curaj,rabdare si mentinere pe pozitii.Eu nu stiu ce m-as face,nu mai am rabdare deloc, nu mai fac fata.
Ina,welcome back, si totusi Ioana chiar s-a suparat.Please....arata-ne poze si spune-ne pozne cu Miruna
Flavia,eu nu ti-am spus felicitari, sa fie cum vreti voi
CGE,pai bine mai mamico se poate sa nu acorzi atentie unui scumpel ca Victor,e un dulce si eu care credea ca s-au certat pe teme gramaticale cu subjonctif sau concordance du temps
JADI<hi,hi,hi te faceai si cu premiu si cu copil, eu am votat,am cautat dar nu mi s-a parut sa vad nici o mocutza de Vladutz,asa cum mi-l aminteam eu, asa ca nu am votat Vladutzul de pe pagina,asta e dar eu vreau sa castige un sept=oct-nov(HILDI).Asta se numeste ca sunt rea?.
Despre noi:Iaris tuseste de vreo luna,toate siropurile din lume nu fac fata,eu zic ca e din cauza ca nu poate inghiti mucozitatile alea nashpa pe care le tuseste.De o saptamana nu mai mananca fructe deloc,de nici un fel.In schimb ar balota mancarica gatita la orice ora.Azi i-am facut bors de peste si placinta cu branzica de vaci pe care am sarat-o ca sa fie pe gustul lui,nu vrea dulce.Are niste perioade te ma sperie,ar manca numai grisine si alune si altele din categoria rontzaituri.Am inceput sa-i dam cate o jumatate de aluna si acum mananca chiar si fistic sau seminte de dovleac decojite.Face prostioare cu duiumul.Duminica seara "facea dus ",imaginar ca noi ii pregateam cele necesare pt baita si a resuit sa desfaca o sticluta de samponel pe care l-a si gustat, azi mi-a bagat un polonic in apa de spalat pe jos si era cat pe ce sa bea, doi pereti din hol sunt pictati cu pix ,deci Vera,you are not alone, mergem afar si nu vrea de mana ,dar il cam atrage strada si trebuie sa fiu cu ochii in patru, se urca pe scaunul de birou si de pe acesta pe birou si nu vreau sa ma gandesc ce ar fi daca nu as fi prin preajma.Azi si-a rupt suzeta care deja se stricase rau de la atatea muscaturi,i-am luat una,dar nu era aceeeasi firma, asa ca dupa ce a bocit-o pe cealalta"nu,nu nu-i",a adormit fara suzi, asa ca poate scapam.Se spala pe dinti intr-un mod haios,nu ma lasa sa-l spal eu,caninii de sus sunt abia iesiti si cred ca mai dor,mananca singur si tine linguritza foarte bine pt varsta lui,zic eu, cere tot ce-i trebuie, repeta dupa noi o multime de cuvinte,unele corect,altele au amprenta lui personala, dar ii turuie gura,nu stiu zau cu cine o semana.Am comandat si noi batistuta bebelushului si maine o primim, asa ca adio muci ca vin.
No,va pupesc si mai trec pe aici,nu scapati de mine

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Pupam toate fetele, multumim pt. voturi.Eu sper sa fi votat pe cine trebuia si sa nu fi omis pe nimeni.

Anya20, sa fiti sanatoase toate 3, si tati la fel , frumos nume ai ales pt. bebelina, dar am vazut ca bb 1 are un nume de sfant iar bb 2 nu, nu crezi ca o sa te intrebe candva ei de ce nu ia-i pus nume de sfant??, mai ales cand bb 1 isi va serba si ziua de Sf. ion , iar ea nu o sa aibe inca o zi de serbat.....

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau!

Am votat si eu concurentii de seama. Si multumesc Irinei ca ne-a remarcat si pentru toate voturile.

Nuka e mai bine. A revenit la hahaiala de dinainte. Tuseste in continuare dar numai noaptea si cand ii baga ma-sa idioata medicamentele aiurea in gura.

Apropo de ma-sa idioata. In urmatorul numar din Unica o sa apara o relatare a mea cu privire la sarcina, in sectiunea Copacel (nu ca as stii care e sectiune asta).

Vera, felicitari pentru artista. Se vede claar ca e nascuta pentru arta.

Natydea, imi place semnatura ta: trupa de soc DDD. Sa iti traiasca puiutii frumosi.

Jadi, si mie imi zic in mod constant oamenii: "ce frumooooasa e Nuka, da nu seamana deloc cu tine "
ma tot chinui si eu sa pun smileuri si stau juma de ora sa caut unul care sa corespunda ideii mele si niciodata nu il gasesc inainte sa ma enervez cumplit [smiley cu mine incercand sa inteleg filozofia profunda a smileurilor si nereusind]

Meme succes cu maselele. te inteleg perfect: de trei ani le tot amenint ca le scot dar sunt fete bune, asa ca le mai las sa imi faca infectii o data la trei luni ca sa am un motiv sa imi tai gingia.

Anya, ce surpriza! Sa-ti traiasca Aria Ilinca. Si tu o sa ai trupa ta de soc AAA. Ce nume frumoase [smiley cu mine dand din gene] Ilinca as fi vrut sa o cheme si pe Nuka, da nu a vrut filiera paterna. [smiley cu mine dand in cap unui mascul nebarbierit]

Flavia, in primul rand felicitari! In al doilea rand, eu ii fac baie Nukai o data la doua zile. De la 6 luni. Mi-e o leneee...Iar cat a fost sub amenintarea pojarelului [smiley cu o mutra acra care uraste doctorii incompetenti] nu i-am facut baie trei zile.

Ma duc sa trag pe dreapta ca de o saptamana am descoperit Lost si ma culc la ore aiurea. Am in cap numai jungle si avioane picate.

Somn usor

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput