Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 14
Tonnia spune:
Anya, hai ca esti tare! felicitari! Frumos nume ai ales!
Meme, si eu la fel, intai baie lui Sa, apoi lui Dinu, dar Sa nu adoarme cu una cu doua, asa ca baia lui Dinu s-a scurtat tare.
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Eu ii fac baita lui Stefan numai de 2-3 ori/sapt, desi este mort dupa apa si ii place la nebunie sa se balaceasca. In rest il spal mereu la funduletz sau ii fac chiar dusuri.
Meme cum te descurci cu amandoi? Eu deja am cam multe semne de intrebare.
Flavia 5+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
codruta_grg spune:
Felicitari Anya...ce ti-e si cu ecografele astea 
Multumim inca o data ca ne-ati votat
.
Noapte buna!
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Meme1 spune:
Flavia, ce sa-ti spun, incercam si noi sa ne descurcam cat mai onorabil...cred ca avem noroc de copii cuminti...
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Tonnia spune:
Codruta, nu tu ai patit-o cu ecografia?
Flavia, inca o data felicitari! Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Meme1 spune:
Flavia, nu retin daca te-am felicitat pentru sarcina sau nu!!! just in case, mai spun o data Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!!!
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Anya20 spune:
eu sunt intr-un amuzament continuu...
va multumesc pentru felicitari 
si noi suntem mirati, dar fericiti, ca fetita ne-am dorit initial.
n-am schimbat dr-ii, ci cred ca m-am grabit eu.
am fost la 13 sapt la un dr care mi-a zis ca in proportie de 60-70% e baietel. apoi am fost la dr meu care m-a vazut la pantelimon, unde aparatul este destul de prost si mi-a zis: 90% baietel, dar nu e sigur (el nestiind ca am mai fost la un dr).
Eu am zis ca daca 2 dr-i au aceeasi parere, e clar baietel. ca nu prea ma caracterizeaza rabdarea.
azi am fost la altmedica, unde au un superecograf si mi-a zis din prima (se vedea f clar): 100% FETITA! am crezut ca ma ia peste picior si am intrebat de cateva ori. apoi ne-a bufnit rasul si ne si imaginam cum o sa sunam din nou la toata lumea sa spunem ca baietelul nostru...e fetita

Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
kristinutza spune:
natydea, felicitari pt 1.050 g numai cu san! 
vera, vad ca a inceput iulia sa-si demonstreze talentele artistice.
meme,
.
alina, vezi ca a gresit drul ala de n-a mai vazut putza!
eu nu cred ni-mic!
pe flavia o felicitasem, dar o mai felicit odata. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc de urari!
Tonnia nu cred ca ca am apucat sa te felicit pentru bebe 2. Sa fiti toti sanatosi si fericiti!
Flavia 5+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Anya20 spune:
flavia, si eu ii fac baita zilnic si aproape zilnic o spal si pe cap, pt ca transpira, iar mai nou mananca singura si mai pune mancare si in par 
diplodocus, acum sa faca bine sa ramana fetita
, ca eu nu mai suport alta schimbare. ![]()
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana