Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

multumesc tuturor

si eu tot cu nestle junior. am avut o tentativa s-o trec pe lapte de vaca, dar am renuntat, pentru ca oricum bea putin, iar mai nou nici nu vrea sa vada branza sau iaurtul (o fi de la intalnirea cu matei la Mobexpert?? ca stiu ca nici el nu e fan iaurt...si-or fi soptit ei ceva)

oanaa, depinde in ce afectiune se indica peritolul. doar pentru linistirea copilului...mi se pare o greseala. mai ales ca nu se da sub 2 ani decat cu indicatie stricta.

gabi, am vazut filmuletul cu pisica...foarte tare

meme, cand vad mesaje de la tine (sau tonnia sau naty) mi se umple sufletul...hai ca se poate si cu 2 mici.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Asa, asa Alina, ridica moralul viitoarelor mamici de bb 2! pai o cam luaserati pe aratura zilele trecute! cum adica e doar inca unul.......e inca o minune mica, scumpa si dragalasa si care vrea multa iubire!!
si nu cascati okii ca nu am nimic de anuntat...

jadi, cum mai e vlad? la noi parca intrevad o speranta de vindecare...dar nu zic nimic ca parca vad ce de luni o ia de la capat! am emotii pt ca pe 1 martie incepem gradi...si nu vreau sa incepem cu niste muci si cine mai stie ce...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Bineinteles ca se poate cu doi mici....eu ma intreb cum s-or fi descurcat mamele noastre cand eram noi mici (stau si imi amintesc de la nepoatele mele ce mai spala mama la lavete si scutece)....ce ne-am fi facut fara masini de spalat automate, uscatoare de rufe, pampers, mancare la borcanele, sterilizatoare si toate celelalte?????

Nu mai este nici pe departe la fel de greu ca acum douazeci de ani...
Plus ca accesul la informatii in ziua de azi este mult mult mai la indemana...

Hai va pup pe toate,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Imi spunea sora-mea cum prepara ea laptele praf pt nepoata-mea cea mare (are 20 de ani acum)...cica il fierbea nu stiu cat, nici vorba de formula instant ca acum.....pai mi se pare floare la ureche acum in conditiile astea...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Diana gata eu l-am intarcat si recunosc ca nu a fost chiar asa greu cum ma asteptam, iar despre tort a fost super asa ca sambata am mai executat unu in forma rotunda.

Vladi nu bea lapte de nici un fel, nici formula, am icercat: milumil, nan, nici de vaca: dorna, milli, si alte marci, deci de nici un fel, nu ii place, nici din biberon, nici din cana cu cioc, nici din cana mare ..... ar mai bea el daca ar fi de la tzitzi da nu se mai poate
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bianca Vlad e bine, azi dimineata am facut ultimile 2 sedinte de aerosoli si desi inca mai tuseste parca totusi nu se mai ineaca atat si de luni a inceput sa si manance ca inainte deci consider ca e aproape vindecat.

Flavia si noi am avut 3 episoade de e.coli dar la 2, 4 si 6 luni si totul de datorat unei malformatii constructive a aparatului urinar care cred ca s-a corectat cand a crescut... e frecvent acest tip de malformatie constructiva (sper sa nu ma bata Alina ca debitez prostii) si deseori se corecteaza de la sine. Stiu ca alte cauze de e.coli ar fi fimoza. Dar cred ca trebuie sa iei legatura cu un nefrolog sa te lamureasca ce si cum sau cu un chirurg ortoped pediatru sa vada care e starea putzei.

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

He,he ,he eu am inceput sa ma resimt in urma urcatului si coboritului a 9 etaje pe jos .Deja ma doare un sold de abia ma tirii prin casa . Si asta e abia inceputul

Fetelor , am auzit de niste preturi la inchiriat apartamente in Bucuresti de mi s-a facut pielea gaina .Fratele meu si-a gasit un nou job in capitala ,mult mai bine platit decit cel din Constanta si a inchiriat un ap. mobilat cu 3 camere ,cu inca 2 amici,prin zona Berceni , la vreo 5 min de statia de metrou si dau 400 euro pe luna .Oricum , ma bucur pentru el ca a scapat de orasul care ne trezeste din pacate doar amintiri nefericite .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Capra, tu cum il alintzi pe Mihnea? ca diminutiv la Mihnea!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Noi tot pe Nan junior cat va vrea, nici noi, astia mari, nu bem lapte deloc. Dar lactana are vreo formula pt juniori, ca Sa e pe Lactana...

BiuMil, la ce gradinita te-ai oprit? De abia astept sa povestesti! Va tin pumnii sa ii placa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Faza dura e ca nu il alint Nu il alint cu diminutive plecind de la numele lui , desi am auzit pe o prietena de-a mea care ii spunea Mihnutzu .

Eu ii spun "iubitul", "puiul",mai nou "barbatul" lui mama (mereu imi spune ca e mare ,cind vrea sa faca ceva sau cind s-a saturat ;si cind nu are chef de ceva imi spune ca e mic si nu poate)

L-as putea alinta Ionut , ca al doilea nume e Ioan , dar el nu stie ca il cheama si asa .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput