Piticodromul de sept-oct 2005 (169)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Chiar mai fetelor din Bucuresti, ce se intampla cu preturile la apartamente??? ca mie mi se pare super aberanta piata!!! Avem o cunostinta, irlandez, care a cumparat pana acum 2 apartamente noi-noute in Budapesta, unul cu 54.000 si celalalt cu 70.000 euro si cand i-am povestit de preturile din Bucuresti a ramas masca!!!

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mie imi place Mihnutzu, si eu ii spun Dinutzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Innaa, distractie placuta astazi cu atatea motive de sarbatorit!!! La Multi Ani!!!

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mi se pare ca Mihnutzu e mult mai greu de pronuntat decit Mihnea .Si asa inca nu isi poate spune numele corect.Pe el il cheama "Alama Mima"(sau Nicnea)

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Mi se pare ca Mihnutzu e mult mai greu de pronuntat decit Mihnea .Si asa inca nu isi poate spune numele corect.Pe el il cheama "Alama Mima"(sau Nicnea)

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

mai, ce dulce tre' sa fie...

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutaaare!
N-am murit, m-au depasit indatoririle! Dupa cum va spuneam, pe 15 am inceput serviciul, copila urmand sa stea ba cu mama, ba cu soacra, cate 2 saptamani fiecare. Evident ca am pus-o pe soacra sa aleaga, asa ca a inceput ea . Drept pt care sunt ca si teleghidata. Adica vin rapid de la servici, scot copila afara, apoi mancare-baie, o preia tac'su, se uita pe carti si apoi biberoneste si adoarme, timp in care eu spal vasele, ii pregatesc mancarea pt a doua zi, haine samd. Dimineata ii fac sucul spal robotul....O minune. Am zis ca n-o las pe soacra-mea sa faca nik, decat sa stea cu copila. Si-asa e efortul mare din punctul ei de vedere. Acum sunt pachet de draci ca pt azi i-am lasat sa-i faca piure (cartof curatat, taiat, pus in apa ea urmand sa aprinda aragazul si sa faca piureul - nu de alta, dar sa fie cald si proaspat). Vin acasa si-mi pove ca n-a mancat cine stie ce piure, ca restul l-a mancat ea (soacra). M-am mirat, stiind ca tine post. Si-atunci imi tranteste ghilotina: "l'am facut cu margarina". Imi venea s-o arunc pe geam. La mine in frigi e un rest de margarina Unirea uitata de vreme. Cum a putut sa-i treaca prin minte sa-i dea copilei nu pot sa-mi inchipui (mai exista in frigi unt, smantana, lapte, branza topita, svaiter, cascaval). Iar ma apuca dracii cand ma gandesc. Sper sa nu pateasca nimic copila. Oricum si mie sa-mi fie invatatura de minte sa n-o mai las sa-i faca nici piure. In concluzie sunt rupta! Si totusi am noroc cu o tanti care vine saptamanal, face curat, calca... La servici e ok, perdelesc la voi, am capatat 3 lucrari asa de bun venit, ma paste o delegatie la Targu Mures...Despartirea copilei de mine a fost cam naspa, abia ieri nu a mai plans zdravan dupa ce s-a trezit, nici nu prea a mancat, cand ma vede ma pupa si e toata lipita de mine, azi dimineta s-a trezit si n-a mai vrut sa adoarma la loc (d'aia e dezmatul asta pe mine acum, ca don'soara recupereaza somnul). Mi-e draga de nu mai pot, ma tot gandesc ca poate era mai bine daca mai stateam...offff. Ma bucur ca e sanatoasa, ca poate iesi afara, sper sa nu mai virozim. Hai ca v-am povestit destul.
Pumpici la toti.
Sanatate la bebei.
Burtici usoare (ha-ha, dr Anya!)
La pollul de azi - noi bem La Dorna
A, de duminica fata a inceput sa faca propozitii: s-a agatat de halatul meu de baie si a zis ATA - MAMA.
....Si luni cand am venit eu de la servici a aratat-o cu degetul pe soacra-mea si a zis ATA PA ! si eu gandeam la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Meme, Gabi-la noi apartamentele sunt tot asa scumpe. La chirie, pe apartemntul meu de 3 camere pot primi 500 euro/luna (e finisat super-doar ca nu e in centru).
Diana noi tot cu milumil 3 suntem. Si cred ca ii voi da pana la vara (nu primavara cum am zis), pt ca vreau sa mergem in Croatia si e mai ok laptele praf decat cel cumparat pe acolo. Eventual Dorna rosu-in cazul in care ne hotaram.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Ca vorbiti de alintat..Eu am ales numele Luca, tocmai ca sa nu-i foloseasca nimeni diminutive...
Si el spune ca-l chiama" Cuca" Si mai cum? "Popa" (m-am scos k avem numele de familie usor de pronuntat pt el)Citi ani ai? "Unu!" Cine te iubeste?" TU!"...CAm astea ar fi la capitolul dialog...In rest , doar cuvinte , denumiri, sunete de animale, etc

ANYA- felicitari pt bebelina...Imi place de moooor, numele Ilinca...
Esti curajoasa sa mergila mare cu embele fete...Mie acum imi pare rauca nu am fost nicaieri anul tecut...dar, mno..asa e la primul copil..La urmatorul nu mai ezit
ALINA- Vlad nu bea lapte de loc?Si e ok?
Scuza ignoranta, nu am apucat sa ma informez...Cum eu intzarc acum si Luca nu prea vrea lapte( parca mi se pare ca nici nu-l digera bine) ma intebam daca e ok sa nu-i mai dau deloc...SA suplimentez eventual alte lactate...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Diplodocus eu am incercat sa ii dau lapte., altul decat al meu prin septembrie, m-am chinuit o luna, nu a vrut delok, am lasato moarta, apoi am reincercat prin decembrie, aceesi poveste, cand am fost in we la munte de curand beia varsu milumil 3 si a baut si el cam 50 ml o mare realizare, am venit acasa, am luat milumil, degeaba, ii fak zilnik si il arunc, deci vladi nu papa lapte delok, imi spusese Alina (Anya) ca poate sa refuze orice alt lapte daca nu a fost invatat cu el si 2 luni dupa intarcare, deci nu imi fak probleme, el orikum papa zilnik lacate: branza, iaurt, smatana, cascaval.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Tonia, la wonderland mergem pana la urma...auziti, dar daca e si prima zi de gradi si 1 Martie tre' sa mergem cu flori, nu?

una peste alta m-am auto-dignosticat cu sinuzita...am un cap greu, ma doare fruntea rau, nu am miros, nici gust(ceea ce nu m-a impiedicat sa fac o placinta cu mere, dar nu ma intrebati cum a iesit )...nu am nasul infundat, nu tusesc, in schimb daca ma aplec in fatza risc sa cad. Maine ma infiintez la dr ca e groasa...

Mimsi, mult curaj!!!ar fi bine daca ar putea soacra sa ii faca mancare fetei dupa niste retete scrise de tine

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput