Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
iepumic spune:
Fetelor, mirandolina se pregatea astazi sa vina acasa cu Iulia Maia. Sunt bine fetele, Iulia a scazut 200 g si are 2,600 g. Are 3 zile bebelina. Mamica este bine, isi revine incetisor-incetisor.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
Messa spune:
Bai nene... io sunt om care de 7 ani sta cu webdesignul in ochi... am site-ul meu de content... n-am cenzurat niciodata linkurile puse de useri pe forum - pentru simplul fapt ca USERII NU-S IDIOTI, VOR GASI SOLUTII SA COMUNICE CEEA CE EU ADMINU' NU VREAU CA EI SA COMUNICE! Asa ca de ce sa-i oftic cu cenzuri aiurea cand pot sa-i las in pace, ca MARE-I NETU', pot sa jur ca nu printr-un link amarat castiga concurenta trafic! Traficu' adevarat vine taica pe GOOGLE. Parol.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ylilimic spune:
Imi anunt un Adam bubos, bubos, bubos.
Fetele, am trecut de la bubitze pe fata (in curs de vindecare) la bubitze in par la ceafa, nu multe, dar sunt... Cred ca de la caldura au aparut, eu care ma plang ca dormim la 20 de grade si zi si noapte. La baie nu ii fac decat 22 max 23, unde o simti copilul asta caldura mare, nu stiu!
Deci, in par cu ce dau?
Matei nu avea tot felul de dinastea...eu de unde sa stiu?!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
sraluca spune:
MESSA sunt de acord cu tine. Ai vazut ca pana la urma m-am descurcat.![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
adela2006 spune:
lamuriti-ma si pe mine de fiecare data trebuie sa dau 2 sau 3 milioane la vaccin ( adica tot din 2 in 2 luni ) ? la cel cu bani nornal
bebe alexia a devenit zabaloasa adica ii curg balutele ( banuiesc ca nu-i ies inca dintisoarii ca atunci stiu eu ca le curg balutele ) mai e careva in situatia asta ?
in legatura cu landoul ( cred ca asa ii spune la chestia aia ce se poate pune pe carut si in masina ca scaun de masina ) al meu nu e drept e cumva curbat si nu sta copilu cu spatele drept in el
cum sunt si eu putin paranoia pot tine copilu in chestia aia ? asa pe timpul zilei parca anis spunea ca o tine acolo ziua
va pupaceste adela
de alexia maria
Daconst spune:
Am intrat sa va spun ce baiat cuminte are mama.Ieri am fost la restaurant si a fost ingeras,nu alta.A dormit aproape tot timpul...parca stia ca avem nevoie de liniste.![]()
Ia uitati aici pozele de ieri.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
RMARCE , BELLE VUE,FELICITARI !!
SA VENITI REPEDE ACASA !
fetelor..va povestisem dimineata nervii cu tata cu centii lui dracesti
...am inceput ziua ,cu 2 ore dormite ,cu copil urland in brate...
acum sunt pe punctul de a face o criza de nervi,imi vine sa ma dau cu capul depereti,mi-a venit tata pe sapte carari,beat mort mort,nu e in stare sa vorbeasca,nu spune nici unde a baut...probabil la bar,ca i.-am tot datbani,sa aiba si el...
sta in bucatarie,imbracat,nu ai cu cine sa te intelegi,nu vrea sa se duca la culcare si ii vine sa vomite...fac o criza rea daca-mi vomita in bucatarie.
eu sunt cu aspiratorul inmijloculc asei,cu oala pe foc de mancare,al meu e cu copilul in brate...
cine dracu' m-a pus sa il aduc aici 3 luni?????m-am chinuit gravida,sa ii fac pe plac,cu copilul al fel,fa-i mancare de regim,eu pt mine nu aveam timp,dar pt el,da.curatenie.. nu va mai spun ce e in urma lui..
da-i bani,cumpara-i haine,si tot ce vrea.tot sa se simta bine.
nu l-am pus nici 5 minute sa stea cu fata,ca sa nu il deranjez,e plimbat,mancat ,imbracat,distrat.bautura a avut tot timpul in casa cat sa nu duca dorul,dar nici sa isi puna in cap.
si acum chiar isi bate joc de noi.
al meu se duce de dimineata pana seara la munca,iida bani sa vina aici..vine si el seara acasa sa aiba liniste ...
copilul urla de numai poate,pe toate tonurile..
innoaptea asta eu innebunesc !!!!!!
si mai doarme si in camera copilului!! stiti ca o facusem si eu frumoasa,curata,aveam tot in ea.cum am doar doua dormitoare,am zis sa doarma el acolo,copilul siasa doarme la noi,va dati seama daca imi vomita pe acolo si oricum,mirosul de tavernaaaaaaaaa?
am scos aici la voi ce e mai urat de la mine din casa..dar nu mai pot...
S.
Daconst spune:
Acum sa raspund si eu pina nu uit complet ce am citit.![]()
Criss,imi pare rau iubita ca treci prin situatia asta,dar subscriu si eu la parerile fetelor.Au zis ele cam tot ce era de zis.Eu stiu ca tu esti o fire puternica si vei trece cu bine peste tot.
Liudo,tu n-ai voie sa cedezi fato...asa ca lasa prostiile.Cu depresia,pe mine m-a mintit o moasa in spital ca dureaza doar o zi si vreau sa-ti spun ca atat m-a tinut.Am avut o zi cind am plins de nebuna si gata.Vezi ca aia cu 6 saptamani e vrajeala.Deci o zi ai voie si gata.
Messa,cum stai cu lapticul ca ma apuc de utza-utza daca se inmulteste.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Aelito,ce sa zic...eu sunt de parere ca ce e prea mult strica.Nu stiu cum rezisti tu 3 luni.La mine oricit de dragi mi-ar fi persoanele,evit sa stam mai mult de o luna impreuna,doar sa mentin relatia buna.
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
parerile despre vigantol sunt impartite,unii spun ca poti sa il administrezi toata sticluta altii nu mai mult de 3-4 saptamani de la desfacere, unii doctori spun ca in lunile de vara nu trebuie administrat deloc atat timp cat il scoti pe bebe afara la soare altii recomanda continuu cate 2 - 5 picaturi/zi pana la 2 ani, unii spun ca ar avea efecte clare altii spun ca vitamina D3 care se facea inainte era mai buna.
eu cred ca rau nu face deloc si o sa ii administrez copilului cate 2 pic/zi pana la 2 ani cu intrerupere pe lunile toride de vara.
monykk cum vine caldurica ne intalnim in parc. te pup dulce
bell vue felicitari pentru bebe, iti doresc refacre rapida.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez