Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Aelita imi pare rau de situatia de la tine, si eu incerc sa ma feresc cat pot de rude aduse acasa. La mine a fost mama 3 sapt si m-a ajutat, si mai vine la vara 3 luni. Sper sa nu am surprize ca tine...Si la mine sotul munceste 12-14 ore pe zi si stiu cum te simti fata de el, asta e cel mai rau...
Adela, capitolul trecut ziceam de scaunul de masina, uite citeste un articol si fa ce crezi:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/1526517.stm
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/6216892.stm
Lili, si Ella a avut bube in par, au trecut de lasine. Dar are cojite in schimb care nu mai trec. Imi vine sa o spal cu anti-matreata...
Am pus poze cu Ella cu bubute, si fara, tre sa va logati...
Ivona si Ella 12 ian 07
marybell spune:
dana super dragutz bebelusul tau si cuminte asa cum l-ai laudat
. ii place la restaurant? ai?
aelita sfatul meu e sa te calmeazi, oricum nu ai cum sa schimbi situatia in seara asta, incearca maine cand e treaz tatal tau sa porti cu el o discutie serioasa. trebuie sa te asculte si sa ia masuri. imi pare rau sa vad ca treci prin asa neplaceri, cand de fapt venirea tatalui acolo ar fi trebuit sa-ti fie un ajutor si o alinare sufleteasca nu un stres si un motiv de suparare.
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
cristiana70 spune:
AELITO, iti plang de mila, sa nu te simti vinovata ca ne-ai spus ce te doare. DANA e o mare doamna cu luna aia, eu fac ca trenul dupa trei zile. Azi vara i-am rugat pe-ai mei sa stea la noi, cat plecam la mare (prima vacanta de cand suntem impreuna) ca sa aiba grija de casa si de caini. Cand ne-am intors acasa am gasit perdelele negre de fum de tigara, si-i rugasem ca pe Dumnezeu sa nu fumeze in casa, caci nu puteam suporta mirosul de tigara. Mi-au scos ochii ca au facut "randuiala, ca vai si-amar ce-i la voi", randuiala a fost datul cu matura prin curte. Ne-am suprapus vreo trei zile, in care nu am putut dormi din cauza lui tata care trebuie sa urmareasca la tv toate afurisitele alea de emisiuni, politica-l sfarama pe el, cu lumina aprinsa si sonorul dat tare pana pe la doua-trei dimineata, iar noi incepusem serviciul. Cred ca sunt mai odihnita acum decat atunci, si-acum ma trezeste asta micu' ca ceasul, din trei in trei ore. Asta e, vezi daca nu poti scurta sejurul, iar pe termen f scurt, cred ca e mai bine daca vomita in baie decat in bucatarie sau in camera fetei, eventual nu-l culca in noaptea aia acolo, daca ai vreo alta canapea pe undeva. Daca e ca al meu, si cam toti sunt la fel, maine o sa-ti tina o predica din care o sa reiasa ca tu esti aia rea, nu el, fa bine si astupa-ti urechile. Pentru binele tau si al familiei (ma mir, serios, ca n-a luat-o sotzul tau la goana in timpul asta) fa asa incat sa ramaneti doar voi trei. Nu stiu cum e sotzul tau, dar mai devreme sau mai tarziu va reactiona si el cumva.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marybell spune:
aaaaaa
dana vroiam sa te intreb la voi acolo cum sta treaba cu vaccinurile? cand le faci? cate si cum?
fetelor mai astept pareri de-ale voastre de aici din Ro. ce alegeti? vaccinurile cumparate sau cele gratuite de la stat? va rog astept raspunsuri de la voi, trebuie sa ma hotarasc fiindca joi dimineata eu trebuie sa ma duc cu bebe la vaccin.
va multumesc
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
monu spune:
Marybell, noi vom cumpara vaccinul ca sa fiu si cu inima impacata si am facut tot posibilul sa ii dau ce a fost mai bun.
Aelita

De astazi avem bona
Pentru prima zi Alexia s-a inteles bine cu femeia. Sa vedem continuarea.
Bb mic papa si creste, este si plina de bube - Ylilimic, eu nu stiu cu ce sa o dau in cap pt bube. Cred ca sunt de la caldura. Maine mergem la pedi la control si vedem ce ne zice si ea.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Daconst spune:
Marybell,astia aici sunt cam ciudati...am mai scris ca dr mea spunea ca ea incepe de la 3 luni vaccinarea si daca vreau sa economisesc o intepatura la bb sa-i fac abia la 4 luni primul vaccin.Ea spunea ca bolile pentru care il vaccineaza pe bb nu mai exista in zilele noastre sau ma rog,e riscul mai mic sa le faca copilul.
Inca nu m-am documentat prea bine...ca pina la 3 luni mai am timp,dar citesc ca e nebunie mare in Ro cu vaccinul.E rau ca nu exista un standard si sa faca toata lumea la fel.Acolo mai e si reclama si faptul ca cine are bani face unul si cine nu altul.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
daconstai dreptate,ce e prea mult strica!!
isi bate joc,ca i-am dat de toate lunile astea,am tacut de cate ori ma trezea cu galagie si televizoare si farfurii...la 7 dimineata,si gravida,si apoi nascuta..
as fi vrut si eu tot o luna,dar a zis clar de la inceput 3 luni.chiar a zis ca nu putem face sa ..cumva...mai mult de 3 luni???
sa-i fi fost un pic de rusine pt prostul asta de barbatu-meu care i-a facut toate poftele si l-a respectat si i-a cumparat tot ce a vrut ,macar sa se gandeasca si el ca munceste ca un rob ,si nu ii e dator cu absolut nimic ,si daca e in casa noastra,sa se comporte ca omul.
am tot crezut..ca o proasta ce sunt...ca isi poate reveni,ca e om macar la batranete...
poate nu e mare lucru ce face dareu am sechele,doar daca vad beat in fatza ochilor si miros de bautura fac cirza de nervi.am trait asta pana la 14 ani...
si de ce,nene,daca nuimi suport barbatul beat,sa suport un parinte??
nu va spun ce amintiri dragute imi vin acum in minte...
ma rog doar sa imi treaca aici intre voi,si sa nu raman fara lapte.
ii dadeam sa sugfa copilului cand a venit,si nu a mai fost chip sda ia tzatza,urla ca din gura ed sarpe,a trebuit s aii dea al meu biberon,din lapte scos de la mine.
inca e cu ea in brate...
iertati-ma ca ma vars pe aici...
S.
anis spune:
Scriu pe scurt...ca am probleme mari iar cu sanii.Am si frisoane
Eu ii dau UVESTEROL D , ( e vitamina D) si e f eficient asta dupa ce la primul copil am administrat vigantol si avea probleme mari cu depunerea de ca.
Uvesterol D e frantuzesc.Cine are posibilitatea luati de afara alt produs echivalent cu vigantolul, e de 1000 de ori mai bun.sau chiar comadati pe net.
Cu vaccinurile eu le fac pe cele cumparate clar.La primul copil nu au fost reavtii deloc de la ele..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
elena_mvl spune:
Buna seara mamici, bebici si burtici!
Messa chiar ca interesanta faza cu venirea laptelui dupa utza-utza. E bine de stiut pt.cele care si-au pierdut laptele si ar mai vrea sa alapteze.
Catalina ma bucur nespus ca toate au mers bine la botez. E foarte bine sa gandesti pozitiv si sa ai incredere ca totul va fi bine, cu Dumnezeu inainte.
R_marce felicitari si sa aveti o bebelusha sanatoasa, frumoasa si cumintica!
Belle_Vue felicitari si tie. Ai o bebelusha pe cinste! 56 cm … cred ca e cea mai inalta din gashca. Sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Kateryna multumim pentru info legate de birocratie. Sigur imi vor fi utile la momentul poitrivit (le-am notat). Comoara ta e foarte pretioasa si stralucitoare. Bebe e tare tare dulcic. Il vine sa il pupacesti tot timpul, nu alta.
Iepumic chiar voiam sa intreb astazi daca mai ai vesti de la Mirandolina. Ma bucur nespus ca si ea si bebe sunt bine. Transmite-i felicitari de la mine.
Oana_bucur ai un puiut tare dragutz. Si pare foarte cumintel si calm…cel putin in poze.
Daconst ce grasunel frumusel si haios ai si tu. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si la fel de dulcic si cumintel.
Aoleo Aelita ce belea ti-ai tras pe cap. Cred ca de suparare ca nu l-a ajutat nimeni sa isi faca dreptate cu trasul in piept la restul primit de la magazin tatal tau s-a dus sa se racoreasca cu o dusca. Maine cand o fi treaz cred ca ar trebui sa discuti un pic cu el si sa il intrebi daca i se pare corect ce trebuie sa-i suportati, tu sotul si bebe. Ce mama naibii e adult, nu copil.
Eu am fost azi la camera de garda, ma chemase pentru un control, dar cand am ajuns eu pe la 11.00 (ca nu ma tragea atza sa ma duc la 8.00) deja doctorita era in operatii. Ne-am auzit dupa vreo 2 ore la telefon si a ramas sa ne vedem tot la cabinet. Daca ma duceam azi la ora 8.oo cred ca imi propunea vreo inducere
si eu sunt de parere ca sorocul e soroc si bebelusha mea va veni cand vrea ea
, nu cand vreau eu. Oricum pot spune ca a venit (a fost conceputa) ca asa a vrut ea.
Asa ca poate bebelusha e mult mai inteligenta si stie "niste chestii" mai bine decat mine. 
Elena
, mami de
40s + 1z
[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]
aelita spune:
fetelor,multmesc pt cuvintele voastre.ma ajutati nespus.
ivona,nu ma simt nicicum fatza de sot,am trecut noi prin multe de la 18 ani ,singuri.nu exista nimic de care sa ne fie rusine unul cu altul sau cu familiile,ca ni le stim.el nu zice absolut nimic,e de un calm nemaipomenit,si incearca sa ma calmeze pe mine.
a tot incercat sa imi distraga atentia,sa ma uit la bebe sa vad ce figuri face(nu mi-a mai ars nici de asta),sa imi mai spuna cate o gluma,sa imi povesteasca...Si mi-a tot zis s ma calmez,ca "asta e,se mai intampla".eu zic:"si daca vomita in camera copilului?" el zice: "n-are nimic,salteaua e cu protectie,spalam tot". zic:"daca vomita pe jos,parchetul asta laminat ce naiba e se umfla".el zice:" n-are nimic,il scot si punem altul,si facem alb pe jos la fata in camera".
na,gaseste el solutii la tot! cu omul asta nu te poti enerva !
si apoi a inceput sa rada in hohote : " ala micu' a fugit cu banii de paine ? " (se referea ca i-am dat bani pt una si el i-a dat pe bautura)
"ala micu " fiind tata. ca eu ii ziceam " n-am treaba cu ala micu',e cuminte,ii dau foarfeca si decupeaza la ziare(ca asta facea ).adica copilul casei era tata,defapt,nu fii-mea.
si dementul de sot al meu se pune pe hohote de ras,ca ala micu a fugit cu banii de paine.
si apoi si-a amintit ca ii dadusem eu 20 de euro sa imi cumpere un cozonac de la un magazin romanesc si a inceput intre sughituri de ras: " ala micu' a fugit defapt cu banii de COZONAKKKK "
Barbatu asta al meu o fi sanatos???
Daca eram eu in locul lui,si era socru-meu la mine in casa asa,cred ca faceam crize greleee.
marybell,asa e,nu schimb nimic acum...Maine mi-e groaza de mirosul pe care il voi gasi in camera aia...as vrea sa nici nu dau ochii cu el,cred ca nici de discutii nu o sa ma chef.ce masuri sa ia..ca oricum nu mai are mult si va pleca,imi vine sa il fac deja pachet..asa ar merita..
cristiana,monu,
elena mvl sora-mea mi-a spus la telefon ca daca era la ea il dadea pe balcon,sau il baga direct in dus rece.dar eu sunt proasta..a stat o ora in bucatarie pe scaun si dadea sa vomite,am zis ca morrrr,si eu ii ziceam sa se duca in camera,sa se culce sa nu il mai vad,ca vreau sa aduc copilul la bucatarie,si nu vreau sa stea in mirosul lui de bautura.
incerc sa nu ma mai gandesc ce face din camera copilului..pe care toate lunile in care am fost gravida am aranjat-o frumos cu sotul..am zugravit toata casa in primavara,am aruncat tot ce aveam in camera aia si am cumparat pat,saltea,totul nou nout pt copil.am dat tipla jos dupa ele cand a venit tata.perdele noi,tot tot.mirosea totul asa frumos..abia asteptam sa vina bebele.
si na,veni altul !m-a scarmat in cur,ca plangea ca e singur,ca vrea sa isi cunoasca nepoata,ca e iarna si e frig...
ivona,am vazut pozele cu printesa cu rochite!!!!
daconst primul vaccin include si meningita,si chiar daca in germania numaisunt cazuri,in europa sunt dstule,si ar trebui facut.difteria,tetano,sa zicem ca nu e nevoie...
dar daca la voi se fac la 3 luni,si ea zice sa faci la 4...o luan la deal la vale..
aici se fac la 2 luni ,apoi la 4..si nu mai stiu..
iar unul din cele de la 2 luni se face la o luna,ca sa nu se aglomereze toate odata,cica.desi unii nu sunt de acord cu asta,iar noile directive spun ca la 2 luni sa se faca.mie mi l-au facut la o luna jumate,si mai fac continuarea la 2 luni.
S.